Elektřina 2022

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20858
8.9.22 13:03
@Anonymní píše:
@Akve ano, Tak, jaký je ten rozdíl ve vyúčtování 21 a 22, při stejné spotřebě, popřípadě jaký je rozdíl v zálohách..

Najdi svoji fakturu. Tam si cenu za plyn vynásob 2×, cenu za elektřinu o 60%. Navíc spotřeba se meziročně liší… A jak už jsem psal, výši zálohy si můžeš nastavit jak chceš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.22 13:12

@Cenarius nemam plyn..takze když jsem například minuly rok doplacela 500,–, letos to při stejné spotřebě a stejných zalohach bude 800,–? To jde

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.22 13:13

@Cenarius to je asi jasný, že si můžu nastavit výši zálohy jakou chci, na to jsem se neptala..ale od ni se taky odvíjí doplatek/nedoplatek..a pozor ať ti nedojdou brzy vykřičníky

• Citovat
  • Upravit
20858
8.9.22 13:59
@Anonymní píše:
@Cenarius nemam plyn..takze když jsem například minuly rok doplacela 500,–, letos to při stejné spotřebě a stejných zalohach bude 800,–? To jde

Při stejné ceně to tak nejspíš bude, díky zvednutým poplatkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
11.9.22 20:52
@Kriss Tina píše:
Nám u ČEZu chodí vyúčtování na jaře :nevim:

Nám taky.
Máme fix ještě na 2 roky, ale ten plyn, to bude masakrální.
Máme sice nová okna, střechu, kondenzační kotel, ale je to vila z 30. let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
11.9.22 21:00
@Cenarius píše:
Najdi svoji fakturu. Tam si cenu za plyn vynásob 2×, cenu za elektřinu o 60%. Navíc spotřeba se meziročně liší… A jak už jsem psal, výši zálohy si můžeš nastavit jak chceš!!

Jak kdo. Dřív jsme platili 3 Kč za kWH, teď od dubna super akce na 2 roky 7 Kč( to teď máme) a týden potom už Čez nabízel fix 12 kWH.
Můj otec si 30 let vedl záznamy a spotřeba se meziročně moc nelišila, maximálně když jsme koupili kondenzační kotel a vyměnili spotřebiče.
Zimy tady poslední dobou naštěstí bývají mírné, větší strach mám z vlhkosti.
Rusáci prorokují, že Evropa zmrzne, no my spíš obrosteme plísní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
11.9.22 21:02
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímalo by mě, jestli tu někomu, kdo je u ČEZU přišlo už roční vyúčtování za elektřinu? Já očekávám každým dnem, zálohy jsme po konzultaci na ČEZU navyšovali o tisíc Kč, někdy na jaře tam byl nedoplatek asi 2,5 tisíce…Dopláceli jste hodně nebo to bylo ok? Ať zhruba člověk ví, co cekat, díky. :mrgreen:

Najeď si na Můj ČEZ, tam uvidíš na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.23 20:51

Ahoj, tak nám skončila po dvou letech fixace u ČEZU a zvedli nám zálohy ze 4tis na 10tis. Teď mame nově cenu 5, 54 kWh.
Máme menší barák a elektrikou i topíme.
Je tu někdo, kdo se v tomhle tématu orientuje? Je nějaká šance, že ceny zase klesnou?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný