Elektronika na splátky bez navýšení

20
18.1.25 09:43

Elektronika na splátky bez navýšení

Dobrý den, chtěl bych si vzít elektroniku na splátky u Home Creditu bez navýšení, myslíte že to je dobrý nápad a nebo se mám vyvarovat děkuji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
18.1.25 09:49

Jestli je to bez navyseni a zvladnes splacet tak proc ne.
Ja jsem si nakoupila behem par let pracku, lednici, vysavac, kavovar na splatky bez navyseni. Je to vzdycky na me, kolik poslu, ale musi to byt do roka zaplaceny. Po roce pak naskakujou priserny uroky. Proste musis vedet, ze to zaplatis v pohode. Kdy jsrm nekupovala vsechno dohromady, ale vzdyvtak, ze jsem vedela, ze to bude splacene vcas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
18.1.25 09:51

Já bych si nezbytnou elektroniku ani nic jiného nikdy na splátky nevzala. Jasný, když se rozbije lednice a na novou nemáš, asi není moc na výběr. Ale stát se může cokoli kdykoli a nešla bych do vzniku žádného dluhu, kdyby to nebylo vyloženě nutné.

• Citovat
  • Upravit
24004
18.1.25 09:54

Jestli je to něco důležitýho, akutního, jako lednička, pračka apod. a se splátkama v pohodě vyjdeš, proč by ne… Ale jestli je to nějaká pitchovina, jako předražený nakousnutý jabko, mobil za 20 litrů, zájezd apod., nedělal bych to… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.1.25 10:03

@bse.pedro jasný chápu děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101869
18.1.25 10:05

Tak pokud někdo nabízí splátky bez navýšení, tak to, co jsem rozhodnutá koupit, logicky vždy vezmu na splátky, moje penize mohou mezitím vydělávat, i kdyby blbé 3%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5106
18.1.25 12:51

Úvěr bez navýšení je jenom finta, když to zboží zaplatíte hned, tak dostanete slevu (mám to vyzkoušené). Tedy zvážit, zda je to opravdu nutné koupit a teď hned.
Je to podobné jako dovoz zdarma, zapojení zdarma, prodloužení záruky zdarma atd. Nic není zadarmo.

Příspěvek upraven 18.01.25 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24004
18.1.25 15:33
@j.a.n.i1 píše: Více

Záleží taky na tom, kolik máš peněz a jestli ten příjem máš stálej a jistej… Pokud budu např. ve zkušebce za minimální mzdu, nebudu si brát půjčku se splátkou 5 litrů měsíčně… 8)
Pokud bereš milion měsíčně a umíš investovat, víš, že prachy, který bys dala teď hned za telku, za rok několikrát otočíš se ziskem minimálně 200%, můžeš si půjčku vzít… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.6.25 20:09

Škoda Fabia 1

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, opravoval jsem el. stahovačku a vypadlo mi při opravování stahovacky táhlo zámku pokusil jsem ho dát na zpět na své místo ale při pokusu dát táhlo zpět se ulomilo, takže jsem dal vše zpátky kromě toho táhla zámku takže když strčím klíč do zámku chci zamknout auto tak se mi zamknou jen dveře u řidiče ostatní dveře se nezamknou a to samé i když chci auto odemknout tak se odemknou jen řidiče dveře, nevíte prosím jestli je to tím táhlem zámku jak tam není a nebo může být problém v drátech Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65345
4.6.25 20:12
@Rudolf88 píše: Více

Víš vůbec, do jaké diskuse píšeš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...