Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@ugluk @Petule030 děkuji děvčata..už jsem to doma oplakala, teď mi asi nezbývá nic jiného, než čekat, čekat a čekat..
No nic jiného nezbývá, jen doufat. A fakt bych šla ještě jinam.
Já se u prvního moc netěšila, sem si říkala, je to začátek, může se stát cokoli, furt jsem se něčeho bála a ex gynekoložka mi ho asi od 15tt vůbec neměřila.
U druhého se raduji od začátku a vůbec jsem si nepřipouštěla, že by to nemělo být o. k.
Zatím teda je vše o 100% jiné, jiný gynekolog, vždy všechno změřil, poslal mě do nemocnice na rizikové kontroly, kde co 2 týdny jezdíme, jsem větší koule než u prvního v tom samém čase, v prvním trimestru mi bylo i déle špatně, což je prý dobře, no úplně něco jiného.
Takže přeji hodně myslet pozitivně. Chápu, že doktor to vidí blbě a myslí si, že pak to v případě neúspěchu budete hůře snášet, ale podle mě, člověk musí i doufat a radovat se, jinak si to zlé i může přivolat. ![]()
Tak já jen doplním, že ani můj příběh nemá dobrý konec. V 10 týdnu doktor potvrdil zamlklé těhotenství. Právě jsem dostala tabletku na vyvolání potratu a tak sedím, hledím z okna a čekám co se bude dít.. ![]()
@Anonymní píše:
Tak já jen doplním, že ani můj příběh nemá dobrý konec. V 10 týdnu doktor potvrdil zamlklé těhotenství. Právě jsem dostala tabletku na vyvolání potratu a tak sedím, hledím z okna a čekám co se bude dít..
je mi to líto, drž se ![]()