Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
madi píše:peggy.sl píše:verenika píše:To jako myslíš toho mýho?? Hele a co je sestěhovat dohromady? Rozuměli by si..
tak já už jsem taky bez věcí![]()
ještě bych tu měla manžela s rybářskou výbavou
![]()
Má někdo zájem
![]()
![]()
já bych tam taky poslala mm, ve třech by si rozumněli
já jsem stále zavalená hadrama, velikost 36 a 38, takže pište kdo máte zájem![]()
By mě zajímalo kdyby jsme všechny ty naše exoty sestěhovali dohromady jak by si rozuměly. J8 myslím, že tenmůj by si padl do oka s Peggy manžílkem ![]()
verenika píše:madi píše:By mě zajímalo kdyby jsme všechny ty naše exoty sestěhovali dohromady jak by si rozuměly. J8 myslím, že tenmůj by si padl do oka s Peggy manžílkempeggy.sl píše:verenika píše:To jako myslíš toho mýho?? Hele a co je sestěhovat dohromady? Rozuměli by si..
![]()
Má někdo zájem
![]()
![]()
já jsem stále zavalená hadrama, velikost 36 a 38, takže pište kdo máte zájem![]()
holky, ja vam tam pridam kamosky manzela (neprotestovala by ani na chvili, jak ji znam, taky rybar) a jednoho kamose, ten by se dal i dobrovolne (taky rybar)…
A vyzvedavat je budeme jenom v pripade, ze bude potreba neco udelat…
![]()
Holky,tak ja chlapa beru,klidne i na dobirku,prosim zabalit krehce
![]()
Jinak,pokud ma zajem nejaka maminka,mam tady cestovni postylku,a nejake hracky ![]()
verenika píše:madi píše:By mě zajímalo kdyby jsme všechny ty naše exoty sestěhovali dohromady jak by si rozuměly. J8 myslím, že tenmůj by si padl do oka s Peggy manžílkempeggy.sl píše:verenika píše:To jako myslíš toho mýho?? Hele a co je sestěhovat dohromady? Rozuměli by si..
![]()
Má někdo zájem
![]()
![]()
to máš vlastně pravdu, ten můj by se na rybách ukousal nudou ![]()
marra píše:
Holky,tak ja chlapa beru,klidne i na dobirku,prosim zabalit krehce![]()
posli adresu ![]()
Praha- daruji za odvoz ![]()
vysoka skrin 2m x60×60cm - domaci vyroba manzel, samolepky jdou sundat
skrinky mensi delka 80cmx40
marra píše:Weru píše:jasne to by bylo nejlepsi
A co kdyby sem psaly i maminy, co potrebuji pomoc, zrovna tehotne ( mlade, opustil partner atd.), nebo maminy vseobecne, co jsou bez prostredku a potrebovaly by konkretni veci?a klidne i piste ja nevim darovani zvirat vseho co proste doma uz nechcete
Muzu darovat na tyden manzela? Je hodny, pritulny, momentalne nemocny, tudiz neskodny. PS: jen chrape ![]()
Weru píše:marra píše:Muzu darovat na tyden manzela? Je hodny, pritulny, momentalne nemocny, tudiz neskodny. PS: jen chrapeWeru píše:jasne to by bylo nejlepsi
A co kdyby sem psaly i maminy, co potrebuji pomoc, zrovna tehotne ( mlade, opustil partner atd.), nebo maminy vseobecne, co jsou bez prostredku a potrebovaly by konkretni veci?a klidne i piste ja nevim darovani zvirat vseho co proste doma uz nechcete
a co umi?
![]()
marra píše:
Jinak,pokud ma zajem nejaka maminka,mam tady cestovni postylku,a nejake hracky
Chceš i návod k použití?? ![]()
peggy.sl píše:marra píše:Chceš i návod k použití??
ten by byl hodně dlouhej, vid ![]()
peggy.sl píše:marra píše:Chceš i návod k použití??
Jestli nějakej máš, prosím kopii, zapomněli mi ho nejspíš přibalit..
lyrica píše:peggy.sl píše:Jestli nějakej máš, prosím kopii, zapomněli mi ho nejspíš přibalit..marra píše:Chceš i návod k použití??
madi píše:peggy.sl píše:ten by byl hodně dlouhej, vidmarra píše:Chceš i návod k použití??
Naopak!!
Nic nechtít, na nic se neptat a je to O.K.
![]()
já věnuji nějaké oblečení na chlapečka.. asi kolem jendoho roku a výš.. písněte SZ..
![]()
To je krásná činnost,co se tu rozjíždí.Riziko zneužití je vždycky,ale to by se nic hezkého,jako třeba pomoc druhému nemohlo dělat.
No já nabízím též časopisy maminka
.Jinak to budu muset třebrat,budou nějaké hadříky,myslím tak kolem roku,něco i větší,ale spíš takové obyčejné.Je to co jsem dostala a mám toho moc.Popřípadě upřesním co,až na to kouknu.Taky nějaké hračky-musím přebrat u babičky jsou nějaké ještě po mně a sestře.
Jinak taky bych měla jednoho manžela do sbírky. ![]()
Někomu jsem koukala na profil odkud je,tak se nedivte.
Mám kamarádku je sama se třema dětma,tak jsem koukala,zda by se jí něco nehodilo a pokud jo,tak odkud kdo je.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat