Emiminačky pomáhají:)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17310
28.2.12 14:59
madi píše:
peggy.sl píše:
verenika píše:
tak já už jsem taky bez věcí :dance: :dance:ještě bych tu měla manžela s rybářskou výbavou :mrgreen: 8) Má někdo zájem :?: :lol: :lol:
To jako myslíš toho mýho?? Hele a co je sestěhovat dohromady? Rozuměli by si.. :mrgreen:

já bych tam taky poslala mm, ve třech by si rozumněli :pankac: :pankac:

já jsem stále zavalená hadrama, velikost 36 a 38, takže pište kdo máte zájem

By mě zajímalo kdyby jsme všechny ty naše exoty sestěhovali dohromady jak by si rozuměly. J8 myslím, že tenmůj by si padl do oka s Peggy manžílkem :P

• načítám...
Ema N.
28.2.12 15:03
verenika píše:
madi píše:
peggy.sl píše:
verenika píše:
tak já už jsem taky bez věcí :dance: :dance:ještě bych tu měla manžela s rybářskou výbavou :mrgreen: 8) Má někdo zájem :?: :lol: :lol:
To jako myslíš toho mýho?? Hele a co je sestěhovat dohromady? Rozuměli by si.. :mrgreen:

By mě zajímalo kdyby jsme všechny ty naše exoty sestěhovali dohromady jak by si rozuměly. J8 myslím, že tenmůj by si padl do oka s Peggy manžílkem :P

holky, ja vam tam pridam kamosky manzela (neprotestovala by ani na chvili, jak ji znam, taky rybar) a jednoho kamose, ten by se dal i dobrovolne (taky rybar)… :D :D :D A vyzvedavat je budeme jenom v pripade, ze bude potreba neco udelat… :D :D :D

• Upravit
marra
28.2.12 15:04

Holky,tak ja chlapa beru,klidne i na dobirku,prosim zabalit krehce :mrgreen: :mrgreen:
Jinak,pokud ma zajem nejaka maminka,mam tady cestovni postylku,a nejake hracky :hug:

• Upravit
teresa20
28.2.12 15:06
verenika píše:
madi píše:
peggy.sl píše:
verenika píše:

By mě zajímalo kdyby jsme všechny ty naše exoty sestěhovali dohromady jak by si rozuměly. J8 myslím, že tenmůj by si padl do oka s Peggy manžílkem :P

to máš vlastně pravdu, ten můj by se na rybách ukousal nudou :mrgreen:

• Upravit
35415
28.2.12 15:07
marra píše:
Holky,tak ja chlapa beru,klidne i na dobirku,prosim zabalit krehce :mrgreen: :mrgreen:

posli adresu :mrgreen:

• načítám...
14047
28.2.12 15:07

Praha- daruji za odvoz :)
vysoka skrin 2m x60×60cm - domaci vyroba manzel, samolepky jdou sundat
skrinky mensi delka 80cmx40

• načítám...
46867
28.2.12 15:09
marra píše:
Weru píše:
A co kdyby sem psaly i maminy, co potrebuji pomoc, zrovna tehotne ( mlade, opustil partner atd.), nebo maminy vseobecne, co jsou bez prostredku a potrebovaly by konkretni veci?
jasne to by bylo nejlepsi :palec: a klidne i piste ja nevim darovani zvirat vseho co proste doma uz nechcete :lol:

Muzu darovat na tyden manzela? Je hodny, pritulny, momentalne nemocny, tudiz neskodny. PS: jen chrape :lol:

• načítám...
Ema N.
28.2.12 15:14
Weru píše:
marra píše:
Weru píše:
A co kdyby sem psaly i maminy, co potrebuji pomoc, zrovna tehotne ( mlade, opustil partner atd.), nebo maminy vseobecne, co jsou bez prostredku a potrebovaly by konkretni veci?
jasne to by bylo nejlepsi :palec: a klidne i piste ja nevim darovani zvirat vseho co proste doma uz nechcete :lol:
Muzu darovat na tyden manzela? Je hodny, pritulny, momentalne nemocny, tudiz neskodny. PS: jen chrape :lol:

a co umi? :D :D :D

• Upravit
20557
28.2.12 15:14
marra píše:
Jinak,pokud ma zajem nejaka maminka,mam tady cestovni postylku,a nejake hracky :hug:

Chceš i návod k použití?? :mrgreen:

• načítám...
teresa20
28.2.12 15:15
peggy.sl píše:
marra píše:
Jinak,pokud ma zajem nejaka maminka,mam tady cestovni postylku,a nejake hracky :hug:

ten by byl hodně dlouhej, vid :mrgreen:

• Upravit
41882
28.2.12 15:15
peggy.sl píše:
marra píše:

Jestli nějakej máš, prosím kopii, zapomněli mi ho nejspíš přibalit..

• načítám...
marra
28.2.12 15:18
lyrica píše:
peggy.sl píše:
marra píše:
Jestli nějakej máš, prosím kopii, zapomněli mi ho nejspíš přibalit..
:mrgreen:
  • Upravit
20557
28.2.12 15:21
madi píše:
peggy.sl píše:
marra píše:
ten by byl hodně dlouhej, vid :mrgreen:

Naopak!!
Nic nechtít, na nic se neptat a je to O.K. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
6224
28.2.12 15:22

já věnuji nějaké oblečení na chlapečka.. asi kolem jendoho roku a výš.. písněte SZ.. :palec: :palec:

• načítám...
5429
28.2.12 15:39

To je krásná činnost,co se tu rozjíždí.Riziko zneužití je vždycky,ale to by se nic hezkého,jako třeba pomoc druhému nemohlo dělat.
No já nabízím též časopisy maminka :oops: .Jinak to budu muset třebrat,budou nějaké hadříky,myslím tak kolem roku,něco i větší,ale spíš takové obyčejné.Je to co jsem dostala a mám toho moc.Popřípadě upřesním co,až na to kouknu.Taky nějaké hračky-musím přebrat u babičky jsou nějaké ještě po mně a sestře.

Jinak taky bych měla jednoho manžela do sbírky. :mrgreen:

Někomu jsem koukala na profil odkud je,tak se nedivte.
Mám kamarádku je sama se třema dětma,tak jsem koukala,zda by se jí něco nehodilo a pokud jo,tak odkud kdo je.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová