Emiminačky pomáhají:)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1262
28.2.12 16:00

:potlesk: To je vyborne tema…take se doma rozhlednu,sice miminkovske veci dostala tehotna kamaradka,ale snad jeste neco najdu,pro dobry pocit,darovat neco,co se jinemu hodi :D

• načítám...
1262
28.2.12 16:04

jo a chlapa take daruji,ale pouze s jeho prac.vybavou-pocitacem a hromadou papiru :mrgreen: aspon bude doma misto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
20518
28.2.12 16:13
SussiK píše:
jo a chlapa take daruji,ale pouze s jeho prac.vybavou-pocitacem a hromadou papiru :mrgreen: aspon bude doma misto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je nápad! :palec:

• načítám...
Hodaka
28.2.12 16:18

Tak nápad založit tuto diskuzi výborný :palec: :potlesk: ale zase se to zvrhlo v kecání :lol: takže Marro založ ještě jednu, kam se opravdu budou dávat jen inzeráty nejlépe s fotkou, a odpovídat se bude přes SZ.Tady v té se bude blbě hledat, tu bych nechala na kecání ;)

• Upravit
15319
28.2.12 16:23
Hodaka píše:
Tak nápad založit tuto diskuzi výborný :palec: :potlesk: ale zase se to zvrhlo v kecání :lol: takže Marro založ ještě jednu, kam se opravdu budou dávat jen inzeráty nejlépe s fotkou, a odpovídat se bude přes SZ.Tady v té se bude blbě hledat, tu bych nechala na kecání ;)

Já myslím, že je to bez šance :mrgreen: , tady se zahltí kecáním každá diskuze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
461
28.2.12 16:25

muzete kouknout do fotoalba, tam nejake fotky jsou

• načítám...
1917
28.2.12 16:26

ahoj já se doma mrknu taky uděláme s mamkou pořádky a určitě se něco za poštovné potom dám vědet ale omlouvám se předem když to bude pár dní trvat možná pujdu do nemocnice tak se nezlobte jinak pěkný den :)

• načítám...
Hodaka
28.2.12 16:28
Nelisa píše:
Hodaka píše:
Tak nápad založit tuto diskuzi výborný :palec: :potlesk: ale zase se to zvrhlo v kecání :lol: takže Marro založ ještě jednu, kam se opravdu budou dávat jen inzeráty nejlépe s fotkou, a odpovídat se bude přes SZ.Tady v té se bude blbě hledat, tu bych nechala na kecání ;)
Já myslím, že je to bez šance :mrgreen: , tady se zahltí kecáním každá diskuze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to je asi pravda :think: je tu spousta narušovatelek :roll: :lol: ale zkusila bych to, ale musela by marra být tvrdá :lol:

• Upravit
15319
28.2.12 16:30
Hodaka píše:
Nelisa píše:
Hodaka píše:
Já myslím, že je to bez šance :mrgreen: , tady se zahltí kecáním každá diskuze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
to je asi pravda :think: je tu spousta narušovatelek :roll: :lol: ale zkusila bych to, ale musela by marra být tvrdá :lol:

Tak to jsem na ten druhej pokus zvědavá :mrgreen: a slibuju, že tam jen nakouknu a nebudu zahlcovat. :pankac: Bych řekla, že by musela Marra mít možnost diskuzi cenzurovat. :lol:

• načítám...
Hodaka
28.2.12 16:32
Nelisa píše:
Hodaka píše:
Nelisa píše:
Hodaka píše:
to je asi pravda :think: je tu spousta narušovatelek :roll: :lol: ale zkusila bych to, ale musela by marra být tvrdá :lol:
Tak to jsem na ten druhej pokus zvědavá :mrgreen: a slibuju, že tam jen nakouknu a nebudu zahlcovat. :pankac: Bych řekla, že by musela Marra mít možnost diskuzi cenzurovat. :lol:

já taky žvaním všude a do všeho, nj jsem hrozně chytrá :lol: ale tohle mi přijde fakt dobrý nápad :palec:

• Upravit
Ema N.
28.2.12 16:32
Nelisa píše:
Hodaka píše:
Nelisa píše:
Hodaka píše:
Tak to jsem na ten druhej pokus zvědavá :mrgreen: a slibuju, že tam jen nakouknu a nebudu zahlcovat. :pankac: Bych řekla, že by musela Marra mít možnost diskuzi cenzurovat. :lol:

a co to zalozit jako verejnou skupinu? A davat fotky do zvlastni diskuze v ramci te skupiny? Mozna by se to potom hledalo lepe… :nevim: :nevim: :nevim:

• Upravit
Ema N.
28.2.12 16:34
Ema N. píše:a co to zalozit jako verejnou skupinu? A davat fotky do zvlastni diskuze v ramci te skupiny? Mozna by se to potom hledalo lepe… :nevim: :nevim: :nevim:

adminky to mohou prekopirovat cele do jine skupiny… ;) A my muzeme pokracovat tam, co jsme prestaly, jenom by se pridala dalsi poddiskuze s fotkami a vylozene nabidkami… a tato by zustala „kecaci“… ;)

Marro? Co ty na to? ;)

• Upravit
5429
28.2.12 16:37
Ema N. píše:
Ema N. píše:a co to zalozit jako verejnou skupinu? A davat fotky do zvlastni diskuze v ramci te skupiny? Mozna by se to potom hledalo lepe… :nevim: :nevim: :nevim:

adminky to mohou prekopirovat cele do jine skupiny… ;) A my muzeme pokracovat tam, co jsme prestaly, jenom by se pridala dalsi poddiskuze s fotkami a vylozene nabidkami… a tato by zustala „kecaci“… ;)

Marro? Co ty na to? ;)

Jsem pro.Dobrý nápad,už teď se v tom špatně hledá.

• načítám...
15319
28.2.12 16:42
Hodaka píše:
já taky žvaním všude a do všeho, nj jsem hrozně chytrá :lol: ale tohle mi přijde fakt dobrý nápad :palec:

Zkracuju :oops: , ať nezahlcuju. :mrgreen:
Nápad super. :palec:

• načítám...
Hodaka
28.2.12 16:55
Nelisa píše:
Hodaka píše:
já taky žvaním všude a do všeho, nj jsem hrozně chytrá :lol: ale tohle mi přijde fakt dobrý nápad :palec:
Zkracuju :oops: , ať nezahlcuju. :mrgreen:
Nápad super. :palec:

já to tu taky nebudu zahlcovat :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová