Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je vyborne tema…take se doma rozhlednu,sice miminkovske veci dostala tehotna kamaradka,ale snad jeste neco najdu,pro dobry pocit,darovat neco,co se jinemu hodi ![]()
jo a chlapa take daruji,ale pouze s jeho prac.vybavou-pocitacem a hromadou papiru
aspon bude doma misto
![]()
SussiK píše:
jo a chlapa take daruji,ale pouze s jeho prac.vybavou-pocitacem a hromadou papiruaspon bude doma misto
![]()
![]()
To je nápad! ![]()
Tak nápad založit tuto diskuzi výborný
ale zase se to zvrhlo v kecání
takže Marro založ ještě jednu, kam se opravdu budou dávat jen inzeráty nejlépe s fotkou, a odpovídat se bude přes SZ.Tady v té se bude blbě hledat, tu bych nechala na kecání ![]()
Hodaka píše:
Tak nápad založit tuto diskuzi výborný![]()
takže Marro založ ještě jednu, kam se opravdu budou dávat jen inzeráty nejlépe s fotkou, a odpovídat se bude přes SZ.Tady v té se bude blbě hledat, tu bych nechala na kecání
Já myslím, že je to bez šance
, tady se zahltí kecáním každá diskuze.
![]()
ahoj já se doma mrknu taky uděláme s mamkou pořádky a určitě se něco za poštovné potom dám vědet ale omlouvám se předem když to bude pár dní trvat možná pujdu do nemocnice tak se nezlobte jinak pěkný den ![]()
Nelisa píše:Hodaka píše:Já myslím, že je to bez šance
takže Marro založ ještě jednu, kam se opravdu budou dávat jen inzeráty nejlépe s fotkou, a odpovídat se bude přes SZ.Tady v té se bude blbě hledat, tu bych nechala na kecání
![]()
![]()
to je asi pravda
je tu spousta narušovatelek
ale zkusila bych to, ale musela by marra být tvrdá ![]()
Hodaka píše:Nelisa píše:to je asi pravdaHodaka píše:Já myslím, že je to bez šance
![]()
![]()
![]()
ale zkusila bych to, ale musela by marra být tvrdá
Tak to jsem na ten druhej pokus zvědavá
a slibuju, že tam jen nakouknu a nebudu zahlcovat.
Bych řekla, že by musela Marra mít možnost diskuzi cenzurovat. ![]()
Nelisa píše:Hodaka píše:Tak to jsem na ten druhej pokus zvědaváNelisa píše:to je asi pravdaHodaka píše:Já myslím, že je to bez šance
![]()
![]()
![]()
Bych řekla, že by musela Marra mít možnost diskuzi cenzurovat.
já taky žvaním všude a do všeho, nj jsem hrozně chytrá
ale tohle mi přijde fakt dobrý nápad ![]()
Nelisa píše:Hodaka píše:Tak to jsem na ten druhej pokus zvědaváNelisa píše:to je asi pravdaHodaka píše:Já myslím, že je to bez šance
![]()
![]()
![]()
Bych řekla, že by musela Marra mít možnost diskuzi cenzurovat.
a co to zalozit jako verejnou skupinu? A davat fotky do zvlastni diskuze v ramci te skupiny? Mozna by se to potom hledalo lepe…
![]()
Ema N. píše:a co to zalozit jako verejnou skupinu? A davat fotky do zvlastni diskuze v ramci te skupiny? Mozna by se to potom hledalo lepe…![]()
![]()
adminky to mohou prekopirovat cele do jine skupiny…
A my muzeme pokracovat tam, co jsme prestaly, jenom by se pridala dalsi poddiskuze s fotkami a vylozene nabidkami… a tato by zustala „kecaci“… ![]()
Marro? Co ty na to? ![]()
Ema N. píše:Ema N. píše:a co to zalozit jako verejnou skupinu? A davat fotky do zvlastni diskuze v ramci te skupiny? Mozna by se to potom hledalo lepe…![]()
![]()
adminky to mohou prekopirovat cele do jine skupiny…
Marro? Co ty na to?A my muzeme pokracovat tam, co jsme prestaly, jenom by se pridala dalsi poddiskuze s fotkami a vylozene nabidkami… a tato by zustala „kecaci“…
Jsem pro.Dobrý nápad,už teď se v tom špatně hledá.
Hodaka píše:
já taky žvaním všude a do všeho, nj jsem hrozně chytráale tohle mi přijde fakt dobrý nápad
Zkracuju
, ať nezahlcuju. ![]()
Nápad super. ![]()
Nelisa píše:Hodaka píše:Zkracuju
já taky žvaním všude a do všeho, nj jsem hrozně chytráale tohle mi přijde fakt dobrý nápad
, ať nezahlcuju.
Nápad super.
já to tu taky nebudu zahlcovat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat