Emiminačky pomáhají:)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
17310
28.2.12 14:30

tak já už jsem taky bez věcí :dance: :dance:

ještě bych tu měla manžela s rybářskou výbavou :mrgreen: 8) Má někdo zájem :?: :lol: :lol:

• načítám...
17310
28.2.12 14:31
peggy.sl píše:
madi píše:
Emilie píše:
Jo, taky mám na aukru pár věcí vysloveně za poštovné jen proto, že to prostě není bombičková tunička od nextíku.
:lol: :lol:
bych ani nečekala, že kluci nosili tuničky :mrgreen: :pankac:
Vy mrchy… :mrgreen:
:lol: :lol: bombičková tunička z nextíku a džínečky k tomu grátis :lol:
  • načítám...
20557
28.2.12 14:31
verenika píše:
tak já už jsem taky bez věcí :dance: :dance:ještě bych tu měla manžela s rybářskou výbavou :mrgreen: 8) Má někdo zájem :?: :lol: :lol:

To jako myslíš toho mýho?? Hele a co je sestěhovat dohromady? Rozuměli by si.. :mrgreen:

• načítám...
1863
28.2.12 14:33

jéé, po manželovi bych měla taky kupu věcí - triček a svetrů, ale to se tady asi neujme, co?!

• načítám...
Tarfinka
28.2.12 14:33
peggy.sl píše:
verenika píše:
tak já už jsem taky bez věcí :dance: :dance:ještě bych tu měla manžela s rybářskou výbavou :mrgreen: 8) Má někdo zájem :?: :lol: :lol:
To jako myslíš toho mýho?? Hele a co je sestěhovat dohromady? Rozuměli by si.. :mrgreen:

Taky jednoho takového mám :mrgreen:

• Upravit
teresa20
28.2.12 14:35
peggy.sl píše:
verenika píše:
To jako myslíš toho mýho?? Hele a co je sestěhovat dohromady? Rozuměli by si.. :mrgreen:

já bych tam taky poslala mm, ve třech by si rozumněli :pankac: :pankac:

já jsem stále zavalená hadrama, velikost 36 a 38, takže pište kdo máte zájem

• Upravit
662
28.2.12 14:37

Ahoj, štíhlé mamince bych mohla poslat balíček oblečení, něco Orsay, něco Kenvelo, sem tam no name. Vel.32-34. Info SZ :)

• načítám...
461
28.2.12 14:38

sakra holky, vy jste hubeny :D

• načítám...
teresa20
28.2.12 14:44
LUaPE píše:

právě, že už nejsme :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
662
28.2.12 14:44
madi píše:
LUaPE píše:
právě, že už nejsme :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: Asi tak :)

• načítám...
Ema N.
28.2.12 14:45
michaela1808 píše:
jéé, po manželovi bych měla taky kupu věcí - triček a svetrů, ale to se tady asi neujme, co?!

Misko, jakou velikost? Mam chlapa, co by unosil tricka, svetry moc ne, ale tricek je porad nedostatek (roztrhne v praci apod.), ale je vysoky a hubeny… ;)

• Upravit
7584
28.2.12 14:49

A co budete dělat, až si o ty chlapy někdo napíše? :nevim: :lol:

Nebo jen o to rybářský náčiní? :mrgreen:

• načítám...
461
28.2.12 14:52

holky ja bych potrebovala sponzora, kdo nabidne? :D

• načítám...
1863
28.2.12 14:53
Ema N. píše:
michaela1808 píše:
jéé, po manželovi bych měla taky kupu věcí - triček a svetrů, ale to se tady asi neujme, co?!
Misko, jakou velikost? Mam chlapa, co by unosil tricka, svetry moc ne, ale tricek je porad nedostatek (roztrhne v praci apod.), ale je vysoky a hubeny… ;)

vysoký je manžel taky, většinou to budou XL, spoustu je jich moc pěkných s límečkem, takové spíš třeba do práce…tak 15ks bych určo našla

• načítám...
17310
28.2.12 14:58
Aladina píše:
A co budete dělat, až si o ty chlapy někdo napíše? :nevim: :lol:Nebo jen o to rybářský náčiní? :mrgreen:

Tak buď obojí dohromady a nebo nic :mrgreen: To by dal spíš mě než tu rybařinu :roll: :twisted:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová