Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jinak super napad, zrovna jsme se stehovali takze mam spoustu veci co je mi lito vyhodit a uz e nepotrebuju ![]()
Je to krasny napad,rada pomaham.Uz jsem teda navezla mraky veci do kojeneckeho ustavu v Krci,ale urcite bych jeste neco mohla darovat.Jen nevim,co by kdo uvital.Tak by bylo fajn,kdyby maminky napsaly,co by potrebovaly a ja pripadne zareaguju.
LUaPE píše:
jinak super napad, zrovna jsme se stehovali takze mam spoustu veci co je mi lito vyhodit a uz e nepotrebuju
Tak ja zacnu:
Muzu venovat trojkolku kocarek zn.Hauck,tmave modrej,je asi ctyri roky starej ale funkcni,na zahradu jeste poslouzi,jen osobni odvoz,plus mohu pridat nejake oblecky.Kdo bude mit zajem piste,klidne i do sz,Vsetínsko ![]()
sara1000 píše:
Je to krasny napad,rada pomaham.Uz jsem teda navezla mraky veci do kojeneckeho ustavu v Krci,ale urcite bych jeste neco mohla darovat.Jen nevim,co by kdo uvital.Tak by bylo fajn,kdyby maminky napsaly,co by potrebovaly a ja pripadne zareaguju.
ja tez ![]()
tak ahoj holky
ja vam bohuzel nevypomuzu s vecmi na deticky, ale pokud byste nektera mela zajem o obleceni L-XL, nabytek, veci do domacnosti atd tak mi urcite napiste. Vse za odvoz nebo postovne ![]()
Já můžu darovat oblečení pro chlapce cca 4-let velikost
Kdo by měl zájem ať písně SZ, mám tu i nějaké boty…Ráda věnuji tomu kdo potřebuje a nemá peníze na nákup oblečení. Nebo prostě někomu to ráda dám, hlavně, že se toho zbavím ![]()
Super nápad. Já mám doma spoustu oblečení, co jsem nosila před porodem a teď u se do něj nevejdu a nedaří se mi ho prodat, i když jsou to něco nové či málo nošené věci. Je to velikost 36 až 38, věci jak pro volný čas tak lepší do práce.. jsem ochotná to darovat či vyměnit za nějakou drobnou hračku pro syna.. pište SZ, pošlu Vám odkaz, kde je vše nafocené
Dále pak venuji tuto zidlicku,bohuzel sem tam zpiva sem tam ne,chce to asi sikovneho tatinka,co by se na ni mrknul,je hoodne pouzivana,ale jiste jeste nejakemu ditku poslouzi.Venuji za odvoz,. ![]()
Já se určo přidám…jak by to fungovalo? Sem do diskuse napsat, co bych věnovala a maminy se přihlásí? Pokud by se věci ode mě dostali do rukou maminy a rodiny, co to potřebuje, tak do toho jdu bez váhání…
Jo, taky mám na aukru pár věcí vysloveně za poštovné jen proto, že to prostě není bombičková tunička od nextíku.
Libza píše:
Já se určo přidám…jak by to fungovalo? Sem do diskuse napsat, co bych věnovala a maminy se přihlásí? Pokud by se věci ode mě dostali do rukou maminy a rodiny, co to potřebuje, tak do toho jdu bez váhání…
Ja si myslim,ze kdyz to budeme psat zde tak to bude fajn.V pripade ze se nam podari vec darovat,tak jen trebba prispevek upravit,ze jiz neni
a za sebe darovat jen regostrovanym,ono se obcas najde nekdo,kdo by toho rad vyuzil ze ![]()
Taky bych se ráda přidala. Pokud by někdo chtěl nějaké malé věci na miminko. Bodýčka a nějaké malé věci, tak ráda pošlu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zdravím všechy emiminacky
Náhodně jsem zabrousila na jiny server pro maminky a vsimla si zalozene diskuse,kde maminy darovaly vse co jiz nepotrebuji,byl tam docela velky ohlas.
Rikala jsem si,ze by bylo fajn,neco podobneho udelat i zde.Urcte je tu spousta maminek,co by pomoc uvitala,a vy co mate nepotrebne veci doma,tak rady venujete
Jen doufam,ze diskuse nebude smazana,ano je mozne veci venuji vlozit do bazarku,ale podle meho je to hodne neprehledne,takze tady by to bylo super.
Muzete psat treba inzeraty i s fotem,ci za postovne,nebo se domluvit prez sz.
Tak co pridate se?