Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Weru píše:
A co kdyby sem psaly i maminy, co potrebuji pomoc, zrovna tehotne ( mlade, opustil partner atd.), nebo maminy vseobecne, co jsou bez prostredku a potrebovaly by konkretni veci?
jasne to by bylo nejlepsi
a klidne i piste ja nevim darovani zvirat vseho co proste doma uz nechcete ![]()
Pokud váš junior rád vymalovává a leze vám to do peněz, tak mám zdroj omalovánek po pěti a po deseti korunách. Klidně můžu koupit za své a poslat zadara. Padesátka za velký dopis mě nezruinuje… Plus ještě v tom samém krámku doprodávají samobarvící razítka po desetikoruně. Marra vám může poreferovat, jak jí kluci orazítkovali čerstvě vymalovanou kuchyň… ![]()
jeste me napadlo…mam tady krasne saticky. Jsou nove, byly mi darovany, ale miminka se porad nejak nemuzeme dockat
takze kdo byl chtel, jsou Vase ![]()
Jura007 píše:
Pokud váš junior rád vymalovává a leze vám to do peněz, tak mám zdroj omalovánek po pěti a po deseti korunách. Klidně můžu koupit za své a poslat zadara. Padesátka za velký dopis mě nezruinuje… Plus ještě v tom samém krámku doprodávají samobarvící razítka po desetikoruně. Marra vám může poreferovat, jak jí kluci orazítkovali čerstvě vymalovanou kuchyň…
To by bylo uzasny,ted jsem uvazovala nad razitkama.Jen se zeptam,jde to umyt?Adelka trochu nechape zatim pojem „jen na papir“ ![]()
LUaPE píše:
jeste me napadlo…mam tady krasne saticky. Jsou nove, byly mi darovany, ale miminka se porad nejak nemuzeme dockattakze kdo byl chtel, jsou Vase
Ty nemaji chybu,ale my uz jsme na 86 ![]()
Kazdopadne nesmutni a hlavu vzhuru,zrovna vcera jsem se dozvedela,ze kamaradka otehotnela po 5 letech snazeni.Neni to super? ![]()
Jura007 píše:
Pokud váš junior rád vymalovává a leze vám to do peněz, tak mám zdroj omalovánek po pěti a po deseti korunách. Klidně můžu koupit za své a poslat zadara. Padesátka za velký dopis mě nezruinuje… Plus ještě v tom samém krámku doprodávají samobarvící razítka po desetikoruně. Marra vám může poreferovat, jak jí kluci orazítkovali čerstvě vymalovanou kuchyň…
sara1000 píše:LUaPE píše:Ty nemaji chybu,ale my uz jsme na 86
jeste me napadlo…mam tady krasne saticky. Jsou nove, byly mi darovany, ale miminka se porad nejak nemuzeme dockattakze kdo byl chtel, jsou Vase
Kazdopadne nesmutni a hlavu vzhuru,zrovna vcera jsem se dozvedela,ze kamaradka otehotnela po 5 letech snazeni.Neni to super?
dekuju
jednou se to povect musi proste ![]()
sara1000 píše:Jura007 píše:To by bylo uzasny,ted jsem uvazovala nad razitkama.Jen se zeptam,jde to umyt?Adelka trochu nechape zatim pojem „jen na papir“
ze zdi to dolu nejde,ale z pokozky jo ![]()
jo a taky mam trasnovou zaclonu, takovou …jezis co je to za barvu…:D vypada to jako kafe s mlekem
koupila jsem malou, je to tak na balkonove dvere ![]()
marra píše:sara1000 píše:ze zdi to dolu nejde,ale z pokozky joJura007 píše:To by bylo uzasny,ted jsem uvazovala nad razitkama.Jen se zeptam,jde to umyt?Adelka trochu nechape zatim pojem „jen na papir“
Tak se hold vymaluje ![]()
Ahoj holky, snad nebudu pohoršovat s mou nabídkou ![]()
Mám doma dva kompletní ročníky (2010 a 2011) časopisu Maminka a je mi líto to vyhodit. Daruji za odvoz..Praha
já daruju 3 ks lahvičky i se savičkama - nikdy nepoužité (třeba na čaj super) a plínky do vody z DM - celý balík, ani jedna nechybí - 5 - 9kg, dále UM Hami č. 2 na dobrou noc (zahuštěné) - je neotevřené, froté prostěradlo do postýlky, balík vložek do porodnice, nějaké oblečky…a určo ještě něco najdu
prostě nabízím takový balík nějaké těhuli, co je třeba sama…
kdyby se nasel nekdo z Pribrami nebo Dobrise, radi dovozeme gauc
funkcni, rozkladaci
na vyber mame dva ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat