Emiminačky pomáhají:)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5635
28.2.12 14:08

Nebo treba dvd? :nevim:

• načítám...
marra
28.2.12 14:09
Weru píše:
A co kdyby sem psaly i maminy, co potrebuji pomoc, zrovna tehotne ( mlade, opustil partner atd.), nebo maminy vseobecne, co jsou bez prostredku a potrebovaly by konkretni veci?

jasne to by bylo nejlepsi :palec: a klidne i piste ja nevim darovani zvirat vseho co proste doma uz nechcete :lol:

• Upravit
18305
28.2.12 14:10

Pokud váš junior rád vymalovává a leze vám to do peněz, tak mám zdroj omalovánek po pěti a po deseti korunách. Klidně můžu koupit za své a poslat zadara. Padesátka za velký dopis mě nezruinuje… Plus ještě v tom samém krámku doprodávají samobarvící razítka po desetikoruně. Marra vám může poreferovat, jak jí kluci orazítkovali čerstvě vymalovanou kuchyň… :lol:

• načítám...
461
28.2.12 14:14

velikost 80

jeste me napadlo…mam tady krasne saticky. Jsou nove, byly mi darovany, ale miminka se porad nejak nemuzeme dockat :( takze kdo byl chtel, jsou Vase ;)

• načítám...
5635
28.2.12 14:14
Jura007 píše:
Pokud váš junior rád vymalovává a leze vám to do peněz, tak mám zdroj omalovánek po pěti a po deseti korunách. Klidně můžu koupit za své a poslat zadara. Padesátka za velký dopis mě nezruinuje… Plus ještě v tom samém krámku doprodávají samobarvící razítka po desetikoruně. Marra vám může poreferovat, jak jí kluci orazítkovali čerstvě vymalovanou kuchyň… :lol:

To by bylo uzasny,ted jsem uvazovala nad razitkama.Jen se zeptam,jde to umyt?Adelka trochu nechape zatim pojem „jen na papir“ :mrgreen:

• načítám...
5635
28.2.12 14:16
LUaPE píše:
jeste me napadlo…mam tady krasne saticky. Jsou nove, byly mi darovany, ale miminka se porad nejak nemuzeme dockat :( takze kdo byl chtel, jsou Vase ;)

Ty nemaji chybu,ale my uz jsme na 86 :(
Kazdopadne nesmutni a hlavu vzhuru,zrovna vcera jsem se dozvedela,ze kamaradka otehotnela po 5 letech snazeni.Neni to super? :)

• načítám...
marra
28.2.12 14:16
Jura007 píše:
Pokud váš junior rád vymalovává a leze vám to do peněz, tak mám zdroj omalovánek po pěti a po deseti korunách. Klidně můžu koupit za své a poslat zadara. Padesátka za velký dopis mě nezruinuje… Plus ještě v tom samém krámku doprodávají samobarvící razítka po desetikoruně. Marra vám může poreferovat, jak jí kluci orazítkovali čerstvě vymalovanou kuchyň… :lol:
:mrgreen:nu co,detska vymalba je nejlepsi :P Ale razitka jsou super,zrovna dneska mi kluci udelali tetovani po cele noze :lol: :potlesk: Jurka je zlatej :hug:
  • Upravit
461
28.2.12 14:17
sara1000 píše:
LUaPE píše:
jeste me napadlo…mam tady krasne saticky. Jsou nove, byly mi darovany, ale miminka se porad nejak nemuzeme dockat :( takze kdo byl chtel, jsou Vase ;)
Ty nemaji chybu,ale my uz jsme na 86 :(
Kazdopadne nesmutni a hlavu vzhuru,zrovna vcera jsem se dozvedela,ze kamaradka otehotnela po 5 letech snazeni.Neni to super? :)

dekuju :hug: jednou se to povect musi proste :D

• načítám...
marra
28.2.12 14:18
sara1000 píše:
Jura007 píše:
To by bylo uzasny,ted jsem uvazovala nad razitkama.Jen se zeptam,jde to umyt?Adelka trochu nechape zatim pojem „jen na papir“ :mrgreen:

ze zdi to dolu nejde,ale z pokozky jo :pankac:

• Upravit
461
28.2.12 14:19

jo a taky mam trasnovou zaclonu, takovou …jezis co je to za barvu…:D vypada to jako kafe s mlekem :D koupila jsem malou, je to tak na balkonove dvere :)

• načítám...
5635
28.2.12 14:19
marra píše:
sara1000 píše:
Jura007 píše:
To by bylo uzasny,ted jsem uvazovala nad razitkama.Jen se zeptam,jde to umyt?Adelka trochu nechape zatim pojem „jen na papir“ :mrgreen:
ze zdi to dolu nejde,ale z pokozky jo :pankac:

Tak se hold vymaluje :)

• načítám...
4109
28.2.12 14:22

Ahoj holky, snad nebudu pohoršovat s mou nabídkou :)
Mám doma dva kompletní ročníky (2010 a 2011) časopisu Maminka a je mi líto to vyhodit. Daruji za odvoz..Praha

• načítám...
461
28.2.12 14:25
:)
  • načítám...
1863
28.2.12 14:26

já daruju 3 ks lahvičky i se savičkama - nikdy nepoužité (třeba na čaj super) a plínky do vody z DM - celý balík, ani jedna nechybí - 5 - 9kg, dále UM Hami č. 2 na dobrou noc (zahuštěné) - je neotevřené, froté prostěradlo do postýlky, balík vložek do porodnice, nějaké oblečky…a určo ještě něco najdu
prostě nabízím takový balík nějaké těhuli, co je třeba sama…

• načítám...
461
28.2.12 14:28

kdyby se nasel nekdo z Pribrami nebo Dobrise, radi dovozeme gauc :) funkcni, rozkladaci :) na vyber mame dva ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová