Emiminačky pomáhají:)

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
28.2.12 17:44
Ema N. píše:
Weru píše:
marra píše:
Weru píše:
A co kdyby sem psaly i maminy, co potrebuji pomoc, zrovna tehotne ( mlade, opustil partner atd.), nebo maminy vseobecne, co jsou bez prostredku a potrebovaly by konkretni veci?
jasne to by bylo nejlepsi :palec: a klidne i piste ja nevim darovani zvirat vseho co proste doma uz nechcete :lol:
Muzu darovat na tyden manzela? Je hodny, pritulny, momentalne nemocny, tudiz neskodny. PS: jen chrape :lol:
a co umi? :D :D :D

Chrchlat a chrapat , teda ted momentalne :lol:

• načítám...
46867
28.2.12 17:47

Az bude nova skupina ci diskuse, tak mi dejte vedet, pekne prosim, kde. Dekuji, pekne :mrgreen:

• načítám...
844
28.2.12 17:48

Prosím, nenabízí někdo z maminek těhu věci vel M,L (38,40), kalhoty i XL za levný peníz? Je mi blbé to mít jen za poštovné. A pokud jen za poštu, samozřejmě ráda pak pošlu další budoucí mamince. Moc děkuju :kytka:

• načítám...
marra
28.2.12 17:49
Ema N. píše:
Ema N. píše:a co to zalozit jako verejnou skupinu? A davat fotky do zvlastni diskuze v ramci te skupiny? Mozna by se to potom hledalo lepe… :nevim: :nevim: :nevim:

adminky to mohou prekopirovat cele do jine skupiny… ;) A my muzeme pokracovat tam, co jsme prestaly, jenom by se pridala dalsi poddiskuze s fotkami a vylozene nabidkami… a tato by zustala „kecaci“… ;)

Marro? Co ty na to? ;)

jasne super napad!

• Upravit
marra
28.2.12 17:56

Takze POVLEČENÍ NA POSTÝLKO,JE JIŽ ZAMLUVENO
CESTOVNÍ POSTÝLKA -ZAMLUVENA

Jeste je stale v kurzu hrací židlička od Fisher Price :hug: takze kdo ma zajem piste,

• Upravit
marra
28.2.12 17:57

Holky tak ja asi zalozim novou diskusi ne?jen vylozene pro ty inzeraty :nevim: ja to totiz popravde nejak nechapu jak to myslite s tema adminama :oops: :mrgreen:

• Upravit
marra
28.2.12 18:22

Holky tak jsem zalozila diskusi novou,kde budou vylozene jen inzeraty,tak muzete vkladat :hug:
Jen se prosím zdrzte komentaru,dikas :lol: :P

• Upravit
12947
28.2.12 18:28

nápad hezký ale jakou máte holky jistotu že dotyčná nedá jen za poštovné a pak to sama nekde neprodá.....že nepošle jedna osoba 10 holkám sz o tu danou vec??
sama řeším to že mám komplet výbavu kočár,golfky, židly, vajíčko, oblečení, tehu hadry..oblečení až do 4let včetne bot, a vše potřebné na miminko..plíny, osušky…proste vše......druhé nepřichází , a skladovat to už nemá smysl…jsem líná to fotit na mmb......ale být v nejistote že si to tady nekdo vezme za poštovné a pak si to sám prodá by se mi taky nelíbilo…takže já poteším kojenecký ustav :think:

• načítám...
marra
28.2.12 18:34

Peti,tak bohuzel j eto to same,jako kdyz nevis,kam to jde od popelnice,nebo mozna i z kojenaku covece :think: ja osobne nabidnu vec jen registrovane uzivatelce, :nevim: jsem asi moc duveriva,ale zase nez bych mela veci vyhodit,tak at je nekdo vyuzije :kytka:

• Upravit
266
28.2.12 18:46
Jura007 píše:
Pokud váš junior rád vymalovává a leze vám to do peněz, tak mám zdroj omalovánek po pěti a po deseti korunách. Klidně můžu koupit za své a poslat zadara. Padesátka za velký dopis mě nezruinuje… Plus ještě v tom samém krámku doprodávají samobarvící razítka po desetikoruně. Marra vám může poreferovat, jak jí kluci orazítkovali čerstvě vymalovanou kuchyň… :lol:

Tak já bych měla zájem:-)ale momentálně můžu fakt až po mateřské..malá ráda vymalovává a myslím,že i ty razítka by jí potěšili..

• načítám...
20848
28.2.12 18:50

Zdravím,

oceňujeme vaši snahu pomoci. Obvykle podobné diskuze s nabídkami mažeme, v tomto případě jsme se ale rozhodli udělat výjimku.

Tato diskuze posloužila k domluvě, proto jsem ji uzavřela. Od teď nabídky přidávejte v nově založené diskuzi Věnujeme maminkám v nouzi. Prosím na konkrétním zaslání atd. se domlouvejte přes SZ, aby byla diskuze pro všechny přehledná.

Díky,
Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová