Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ema N. píše:Weru píše:a co umi?marra píše:Muzu darovat na tyden manzela? Je hodny, pritulny, momentalne nemocny, tudiz neskodny. PS: jen chrapeWeru píše:jasne to by bylo nejlepsi
A co kdyby sem psaly i maminy, co potrebuji pomoc, zrovna tehotne ( mlade, opustil partner atd.), nebo maminy vseobecne, co jsou bez prostredku a potrebovaly by konkretni veci?a klidne i piste ja nevim darovani zvirat vseho co proste doma uz nechcete
![]()
![]()
Chrchlat a chrapat , teda ted momentalne ![]()
Az bude nova skupina ci diskuse, tak mi dejte vedet, pekne prosim, kde. Dekuji, pekne ![]()
Prosím, nenabízí někdo z maminek těhu věci vel M,L (38,40), kalhoty i XL za levný peníz? Je mi blbé to mít jen za poštovné. A pokud jen za poštu, samozřejmě ráda pak pošlu další budoucí mamince. Moc děkuju ![]()
Ema N. píše:Ema N. píše:a co to zalozit jako verejnou skupinu? A davat fotky do zvlastni diskuze v ramci te skupiny? Mozna by se to potom hledalo lepe…![]()
![]()
adminky to mohou prekopirovat cele do jine skupiny…
Marro? Co ty na to?A my muzeme pokracovat tam, co jsme prestaly, jenom by se pridala dalsi poddiskuze s fotkami a vylozene nabidkami… a tato by zustala „kecaci“…
jasne super napad!
Takze POVLEČENÍ NA POSTÝLKO,JE JIŽ ZAMLUVENO
CESTOVNÍ POSTÝLKA -ZAMLUVENA
Jeste je stale v kurzu hrací židlička od Fisher Price
takze kdo ma zajem piste,
Holky tak ja asi zalozim novou diskusi ne?jen vylozene pro ty inzeraty
ja to totiz popravde nejak nechapu jak to myslite s tema adminama
![]()
Holky tak jsem zalozila diskusi novou,kde budou vylozene jen inzeraty,tak muzete vkladat ![]()
Jen se prosím zdrzte komentaru,dikas
![]()
nápad hezký ale jakou máte holky jistotu že dotyčná nedá jen za poštovné a pak to sama nekde neprodá.....že nepošle jedna osoba 10 holkám sz o tu danou vec??
sama řeším to že mám komplet výbavu kočár,golfky, židly, vajíčko, oblečení, tehu hadry..oblečení až do 4let včetne bot, a vše potřebné na miminko..plíny, osušky…proste vše......druhé nepřichází , a skladovat to už nemá smysl…jsem líná to fotit na mmb......ale být v nejistote že si to tady nekdo vezme za poštovné a pak si to sám prodá by se mi taky nelíbilo…takže já poteším kojenecký ustav ![]()
Peti,tak bohuzel j eto to same,jako kdyz nevis,kam to jde od popelnice,nebo mozna i z kojenaku covece
ja osobne nabidnu vec jen registrovane uzivatelce,
jsem asi moc duveriva,ale zase nez bych mela veci vyhodit,tak at je nekdo vyuzije ![]()
Jura007 píše:
Pokud váš junior rád vymalovává a leze vám to do peněz, tak mám zdroj omalovánek po pěti a po deseti korunách. Klidně můžu koupit za své a poslat zadara. Padesátka za velký dopis mě nezruinuje… Plus ještě v tom samém krámku doprodávají samobarvící razítka po desetikoruně. Marra vám může poreferovat, jak jí kluci orazítkovali čerstvě vymalovanou kuchyň…
Tak já bych měla zájem:-)ale momentálně můžu fakt až po mateřské..malá ráda vymalovává a myslím,že i ty razítka by jí potěšili..
Zdravím,
oceňujeme vaši snahu pomoci. Obvykle podobné diskuze s nabídkami mažeme, v tomto případě jsme se ale rozhodli udělat výjimku.
Tato diskuze posloužila k domluvě, proto jsem ji uzavřela. Od teď nabídky přidávejte v nově založené diskuzi Věnujeme maminkám v nouzi. Prosím na konkrétním zaslání atd. se domlouvejte přes SZ, aby byla diskuze pro všechny přehledná.
Díky,
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat