Emiminí bazárek - spokojenost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
8.8.18 13:49

emiminí bazárek-spokojenost?

Ahoj holky, jak jste spokojené s bazárkem tady na emiminu? Když si něco koupíte, za jak dlouho to přibližně dorazí? Přišlo Vám zboží v pořádku? Ještě jsem tady nic nekupovala, tak se chci ujistit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
975
8.8.18 13:57

@Clarity Ahoj, já tady na bazárku koupila už docela dost věcí. Až na jeden případ jsem byla moc spokojená, prodávající velice ochotné, skvělá komunikace, obrovská rychlost dodání, pěkné zboží. Za mne tedy mohu doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
8.8.18 13:59

Já tu nekupuju,ale prodávám,když se se zájemkyní domluvíme,ještě ten den jdu na poštu,pokud je víkend,hned v pondělí ráno. ;)

• Citovat
  • Upravit
21311
8.8.18 14:04

Jo vždy v poho. Ale poslední dobou uz se mi nechce řešit pošta a nějaké dohady o platbách, tak využívám letgo. Pro lenochy je to lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
8.8.18 14:05

@Tichošlápek jj letgo občas taky, ale všude mají jiné věci, takže jsem chtěla slyšet i názor tady na bazárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
8.8.18 14:05

To je strašně individuální. Splálit se můžeš na jakémkoli inzertním webu. Konkrétně na emiminu mám zkušenost tak 50/50. Zboží mi sice přišlo vždy a vcelku rychle, ale někdy nebylo tak kvalitní a v takovém stavu, jak bylo inzerováno. Před nákupem je vždy potřeba mrknout na hodnocení prodejce, ale ani pozitivní komenty nejsou zárukou spokojeného obchůdku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
8.8.18 14:08

Holky diky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
8.8.18 15:20
@Clarity píše:
Ahoj holky, jak jste spokojené s bazárkem tady na emiminu? Když si něco koupíte, za jak dlouho to přibližně dorazí? Přišlo Vám zboží v pořádku? Ještě jsem tady nic nekupovala, tak se chci ujistit :).

Ahoj, prislo mi vzdy vse a vcas, podle domluvy :) Je potreba byt ale opatrna a kupovat u kladne hodnocenych prodejcu. Bohuzel jsou i podvodnici, co radi vsude mozne. Jistota je, dat do googlu cislo uctu, na ktery budes posilat platbu a tim si overit, zda nekdo nema spatnou zkusenost ;) to urcite doporucuji :palec:
Jinak pres aplikaci se nakupuje a prodava velice snadno a dobre.
Pokud budes potrebovat, poradim, jsem patronka bazarku a recenzi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
8.8.18 15:58

@Káťa19 mockrát děkuji za nabídku! Moc si vážím Tvé snahy mi poradit co nejlépe :srdce: . Kdybych potřebovala poradit, tak Ti určitě písnu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.1.19 20:09

Jsem moc spokojená, jsem tu poprvé a hned perfektní výsledek u Czekiny. Moc děkuji, ráda se sem budu vracet, jelikož tu jsou zajímavé věcičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák