Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@lucenka píše:
@wildcherry a to si bereš klimatizaci na pláž, když tam přes den je mnohem víc stupňů?nebo na procházku po městě?
Ty chodis v noci po meste a na plaz a padas u toho umornym vedrem
?Ja teda chodim, ale v tu noc to slunce opravdu nepece, aby si mohl clovek stezovat vic, jak treba v Evrope
.Snazis se se mnou slovickarit a neco si dokazovat, ale je to uplne zbytecny
.Ty si mela spatnou zkusenost, ja je mam opacny. Tecka.
Vic mi tvoje chovani evokuje to, ze ti co nejezdi v sezonu, podle tebe, jsou chudaci a o tom celym to s tebou je tady. Pritom me zase pripada, ze o svete vis prd, kdyz te zarazi v takovem klimatickem pasmu pocitovych 50 stupnu.
@wildcherry píše:
Ty chodis v noci po meste a na plaz a padas u toho umornym vedrem?Ja teda chodim, ale v tu noc to slunce opravdu nepece, aby si mohl clovek stezovat vic, jak treba v Evrope
.Snazis se se mnou slovickarit a neco si dokazovat, ale je to uplne zbytecny
.Ty si mela spatnou zkusenost, ja je mam opacny. Tecka.
Vic mi tvoje chovani evokuje to, ze ti co nejezdi v sezonu, podle tebe, jsou chudaci a o tom celym to s tebou je tady. Pritom me zase pripada, ze o svete vis prd, kdyz te zarazi v takovem klimatickem pasmu pocitovych 50 stupnu.
Mně nezaráží pocitových 50. Jen neznám nikoho, kdo by takové vedro na pláži ocenil. A ne nepotřebuju si nic dokazovat. Jen jsem psala aktuální půlnoční teplotu. Podle toho si může zakladatelka udělat představu, jaký vedro bude přes den a jestli si takovou dovolenou užije. a my si třeba v tom dubnu užívali večerní procházky po městě, kdy už bylo relativně menší vedro a mohli jsme nasát atmosféru. A ne být jen v klimatizovaných prostorách.
@lucenka píše:
Mně nezaráží pocitových 50. Jen neznám nikoho, kdo by takové vedro na pláži ocenil. A ne nepotřebuju si nic dokazovat. Jen jsem psala aktuální půlnoční teplotu. Podle toho si může zakladatelka udělat představu, jaký vedro bude přes den a jestli si takovou dovolenou užije. a my si třeba v tom dubnu užívali večerní procházky po městě, kdy už bylo relativně menší vedro a mohli jsme nasát atmosféru. A ne být jen v klimatizovaných prostorách.
přesně.