Endometrioza rektovaginalniho septa - operace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
13.10.17 22:01

@Nik285 dekuji moc..Teda 12.dni to si moc neumim bez dcery predstavit a od nas je to 200km tak na navstevu jezdit nebudou, ale treba tam nebudu tak dlouho.Dnes jsem se objednala na konzultaci a prohlidku na 15.11. Tak uvidime kdy bude volny termin na operaci. Jeste o tom neco nactu at vim co me ceka. A Vam to delali laparoskopicky??A platila jste neco??Nekde jsem i cetla, ze se za to musi platit, ale nevim jestli na tehle klinice nebo jinde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.10.17 14:28

@kafelate Je to dlouho, ale radši než něco podcenit. Ano, bylo to sice laparoskopicky, ale byla jsem na sále skoro 5 hodin..je to náročná operace a platila jsem 10 000,–kč v den nástupu do nemocnice.Budu moc držet pěsti, kdybyste potřebovala určitě se na mě obratte, ráda pomůžu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
14.10.17 22:18

@Nik285 dekuji moc.Tak to je docela dost penez to nehradi cele pojistovna? Je mi jasne ze kdyz to pomuze je to nic…A pripravovala jste se nejak na operaci myslim zmenou stravy atd hodne jsem cetla, ze je to i o zmene zivotnim stylu strave atd…A je to hodne bolestive po operaci??Doma jste pak fungovala normalne??Diky moc to je hruza kolik mam otazek, ze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.10.17 09:19

@kafelate Nene,ty penize jsou za primare kdyz budete chtit aby Vas operoval on..coz v mem pripade jsem nevahala ani minutu..Pred tou operaci byla jeste rektoskopie a tyden pred nastupem do nemocnice jsem mela bezezbytkovou dietu-nic hroznyho :) Pro me byly horsi ty bolesti pri menstruaci brala jsem opiaty a to stejne nezabiralo..Prijemny to urcite neni, ale da se to vydrzet..normalne chodit vzprimene, jsem zacla asi az po 3tydnech..ale jak rikam, spis me bolelo to strevo..byla jsem hodne slaba, ale doma to hojeni je raz dva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
15.10.17 09:28

@Nik285 dobre dekuji. Uvidime teda co mi rekne az tam pujdu na tu konzultaci.Ja si od menstruacnich bolesti celkem odpocinula v tehotenstvi pak kojeni a pak zase zpet do reality doufala jsem, ze po porodu to bude lepsi, ale nebylo a pak mi nahodne jina doktorja nez ke ktere chodim zjistila, ze mam nejspis endo…To se po biopsii potvrdilo.Tak to vydrzim to snad nebude tak hrozne cisarsky rez jsem taky prezila.Tak to vy jste teda musela mit pekelne bolesti kdyz jste musela brat opiaty ja teda musela hodne na bolest a prvni dva dny jsem nebyla schopna niceho takze jsem byla stastna kdyz to vychazelo aspon na vikend. A kolikrat jste tam teda musela jet do Znojma?2× nebo vickrat??A rekl Vam jaka je sance ze se to uz nevrati??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.10.17 13:43

@kafelate pred operaci jsem tam byla jen jednou a po operaci 2× na kontrole..treba to nebudete mit tak rozlezly a budete fit do tydne..Bohuzel to Vam nikdo nerekne, ja si to ted uzivam v tehotenstvi, ze nevim co je bolest..ale co bude po porodu se bojim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
16.10.17 13:49

@Nik285 Děkuji za info mám moc otázek ještě jednou se omlouvám!!Těhotenství si užívejte je to krásné období. Čekáte první mimčo??Tak snad se to nevrátí na to teď nemyslete. Mě našli jen v tom rektovaginalním septu 5cm velké, ale je fakt, že se to může ukázat i jinde, ale budu doufat, že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.10.17 15:39

Vubec se neomlouvejte :) to je normalka se ptat..spoustu informaci vam rekne sam primar..Ano prvni, uz se moc tesim :srdce: Jinak jeste bych zapomnela dodat, ze pri operaci je riziko protrhnuti prepazky a musela by nasledovat stomie(vyvod bokem)aby se konecnik mohl zahojit..podepisovala jsem i souhlas se stomii pred operaci, ale docasnou samozrejme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí