Erekce - psychický problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.9.19 18:37

@LaPaloma Mlčky rozhodně ne. Nevím jak si na toto přišla.

A snaží se… Jinak. Akorát styk prostě nejde podle mých představ. Přitom mne zarzau, bze má v noci několikrát erekcí, jak jsem psala a ta je viditelné lepší.

• Citovat
  • Upravit
14723
8.9.19 18:43
@Anonymní píše:
@LaPaloma Mlčky rozhodně ne. Nevím jak si na toto přišla.A snaží se… Jinak. Akorát styk prostě nejde podle mých představ. Přitom mne zarzau, bze má v noci několikrát erekcí, jak jsem psala a ta je viditelné lepší.

Z jeho řeči, že takto to je normální, je jasný, že ve skutečnosti neřeší vůbec nic. Takže zatím jsi to nevyřešila.
Radím ti dát si časový horizont, do kdy tě musí kvalitně uspokojit a pokud ne, jdi od něj. Bude jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.19 18:55

@LaPaloma Víš, problém, je ten, že je mezi námi neuvěřitelná chemie, a že jako lidi si velmi rozumíme. Podle jeho chování je vyjet, že city tam opravdu jsou, nic nehraje. A toho si v dnešní době vážím - neměla jsem štěstí v tomto.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.19 19:02

Ještě jedna věc. Snaží se a zezacatku se snažil pokaždé mne přivést k orgasmu, ji aj bez stykem. Bohužel to nejde, nějak se nedokážu uvolnit, a ač se mi to od něj kivi. Vrchol nikdy nebyl. A on mi kolikrát řekne, že musím sama (a odejde, protože ani předním samotné mi to prostě nejde)… Skrze styk jako takový mi řekl, že chlapi jsou tak nastavení na max 5 minut zasunu, a že jemu oddalování myšlením na něco jiného nejde. Další věc je, že párkrát se stalo, že opět erekce selhala a naskočila, až když si to s mojí pomocí dělal sám rukou a dosáhl přitom během chvilky orgasmu.

Byl dlouho sám. S poslední partnerkou, aspoň to říkal, měl sex už pak jen z donucení - ale nevím…

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
8.9.19 19:20
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Rozhodla jsem se sem napsat o radu zkušenějších.

Nějaký čas mám nového přítele. Vše je výborné. :srdce:

Ale je trošku problém v intimní části. Alespoň mi to tak přijde…

Partner má problém s erekcí a vydrží. Když se erekce povede, většinou je krátká - rychle ejakuluje. Tak do dvou minut max.

Spíme spolu jak kdy někdy 1× za týden, 1× za měsíc, někdy každý den celý týden. A i když jsme se milovali každý den celý týden, tak… Stejně většinou se udělal rychle a měl i problémy s erekcí. A to je další věc. Jeho erekce není 100%, alespoň mi to tak přijde, protože je měkčí a menší. Přitom když spí mám náhodou vypozorováno, že má erekcí 2-3× za noc ( každou noc, možná i víckrát nevím ) a ta navíc trvá déle a penis je tvrdší a větší.

Řekl mi, bude je rychlé celý život. Že to tak muži maji, protože on konkrétně se vzruší už při mazlení a pak je rychlé - tak mi to vysvětlil. Ovlivnit to prý nijak nejde.

Pěkně ti kecá. Není to normální, zvlášť v začátcích vztahu. Snaží se tě oblbnout řečmi o tom, že to tak mají všichni muži, abys nešla hledat jinam. Má očividně nějaký problém, ať už psychický, nebo fyzický. Tohle se bude s délkou vztahu jedině zhoršovat, pokud teda on nezačne problém řešit, což zatím moc nevypadá. Z toho, jak jsi o něm dál v diskuzi psala, ti opravdu radím vztah ukončit ještě v začátcích, a najít si zdravého muže. Mimo to, že má problém, je to ještě k tomu lhář a sobec.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.19 19:24

@Lalelale Právě, že lhář a sobec není. Rozhodně ne v běžném životě.

Ohledně postele problém má to je mi jasné, jen nevim zda není nebo zda si to prostě nechce přiznat…

• Citovat
  • Upravit
107559
8.9.19 22:04
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany :mrgreen:Ne, nespí přikrytý.
Během noci se třeba probudím nebo potřebují čůrat, případně vstávám dříve. To napadne každého přeci…

mne to jeste nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
8.9.19 22:22

Exku ztratil kvůli problémům v sexu, mimo jiné problémy, které spolu mohli mít.

Sex z donucení :mrgreen: :mrgreen: co to je?

On by se z donucení určitě nevzmužil, když má měkký pero i ve chvílích, kdy to chce sám.
Takže on nutil exku k sexu, proč? Protože prostě o jeho kousky, co nikam nevedou nestála, raději si to odpustila. Časem budeš ve stejné situaci. Protože nebudeš chtít mít sex, kterej je o ničem. O ničem pro tebe. Mluvím o případu, kdy je žena schopna orgasmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 06:20

@LaPaloma Měli problémy, už ji nemiloval, a sex s ní ho nebavil. Z jeho strany to bylo donucení. Co mi řekl…

• Citovat
  • Upravit
40526
9.9.19 08:04
@Anonymní píše:
Ještě jedna věc. Snaží se a zezacatku se snažil pokaždé mne přivést k orgasmu, ji aj bez stykem. Bohužel to nejde, nějak se nedokážu uvolnit, a ač se mi to od něj kivi. Vrchol nikdy nebyl. A on mi kolikrát řekne, že musím sama (a odejde, protože ani předním samotné mi to prostě nejde)… Skrze styk jako takový mi řekl, že chlapi jsou tak nastavení na max 5 minut zasunu, a že jemu oddalování myšlením na něco jiného nejde. Další věc je, že párkrát se stalo, že opět erekce selhala a naskočila, až když si to s mojí pomocí dělal sám rukou a dosáhl přitom během chvilky orgasmu.Byl dlouho sám. S poslední partnerkou, aspoň to říkal, měl sex už pak jen z donucení - ale nevím…

Tohle je těžké - Ty máš problém s orgasmem, on s erekcí - vem si, že kdyby Ti partner vyčítal, že nemáš orgasmus, bylo by to pro Tebe nepříjemné…

Asi to brát jak to je anebo se rozejít, bez jeho snahy ho nepředěláš,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
9.9.19 09:16

Já bych to uzavřela asi takto: pokud je způsob, jak tě dovést k orgasmu, tak mu to řekni. To by byla naděje, že treningem se to hodně zlepší.

Pokud mu to sdelíš a on ty informace neuplatni v praxi, jedná se o sobce a ještě tak jako tak budoucího předčasného impotenta. Pro to svědčí jeho ztráta erekce, když ví, že ještě má vydržet.

Podle toho, co píšeš, on v sobě tu chybu nehledá. 5 minut dokáže zdravý muž souložit, ví co se sebou, neni jako králík. Dokážou i déle. 2 minuty jsou málo pro podle mně skoro všechny ženy a navíc na náhradní praktiky není celý život každá zvědavá (tomu rozuměj tak, že občas se to dá zkousnout, ale nemůže to být jediný možný způsob).

Chlapík s problémem těžko souložil s holkou, se kterou se mu nechtělo. To by se s ním nadřela. A to mladá zdravá pěkná holka nemá zapotřebí.
Ale jestli v něco věřím, tak v to, že časem uslyšíš výmluvy na únavu a necháme to na zítra. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
9.9.19 09:45
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Rozhodla jsem se sem napsat o radu zkušenějších.

Nějaký čas mám nového přítele. Vše je výborné. :srdce:

Ale je trošku problém v intimní části. Alespoň mi to tak přijde…

Partner má problém s erekcí a vydrží. Když se erekce povede, většinou je krátká - rychle ejakuluje. Tak do dvou minut max.

Spíme spolu jak kdy někdy 1× za týden, 1× za měsíc, někdy každý den celý týden. A i když jsme se milovali každý den celý týden, tak… Stejně většinou se udělal rychle a měl i problémy s erekcí. A to je další věc. Jeho erekce není 100%, alespoň mi to tak přijde, protože je měkčí a menší. Přitom když spí mám náhodou vypozorováno, že má erekcí 2-3× za noc ( každou noc, možná i víckrát nevím ) a ta navíc trvá déle a penis je tvrdší a větší.

Řekl mi, bude je rychlé celý život. Že to tak muži maji, protože on konkrétně se vzruší už při mazlení a pak je rychlé - tak mi to vysvětlil. Ovlivnit to prý nijak nejde.

Takže už klasická otázka - kolik je tobě a kolik je jemu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 10:08

@Michal1986 Mne je 32 a jemu je o 25 let více…

• Citovat
  • Upravit
727
9.9.19 10:12
@Anonymní píše:
@Michal1986 Mne je 32 a jemu je o 25 let více…

no ne ne :D Tak to je opravdu velká záhada, proč má v 57 letech problém s erekcí :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
9.9.19 10:17

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: TWL, co chceš po dědovi???

Normální stařecká porucha erekce, já to chápala tak, že jste mladí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Řešení existuje. Jenom jedno. Nech ho jeho vrstevnicim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí