Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@manzelik píše:
Ahoj. Manželka Chce zkusit sex s jiným párem, prozatím bez výměny partnerů. Máte s tím nějaké zkušenosti? Šli by jste do toho?
Bez výměny partnerů, to by znamenalo jak?
Jestli to, že byste provozovali sex všichni v jednom pokoji na dvou postelích, tak to se za mého mládí provozovalo běžně z důvodu nedostatku míst k sexu… ![]()
Jestli tohle řešíte jako vrchol vašeho sexu ve 40, tak je něco špatně… ![]()
@free333 píše:
Bez výměny partnerů, to by znamenalo jak?Jestli to, že byste provozovali sex všichni v jednom pokoji na dvou postelích, tak to se za mého mládí provozovalo běžně z důvodu nedostatku míst k sexu…
Jestli tohle řešíte jako vrchol vašeho sexu ve 40, tak je něco špatně…
Prostě se můžeš dívat atp… Časem možná výměna. Na vrcholy máme jiné žebříčky 😁
Jako nerikam jo, ale nejsou na to lepsi stranky, nez Emimino
?
OT:Ten nick sis vymyslel ty? Je to eroticky asi stejne jako,,tatulda,, a pod ![]()
@wildcherry píše:
Jako nerikam jo, ale nejsou na to lepsi stranky, nez Emimino?
Nejsou ![]()
@manzelik píše:
Nejsou
No, jestli ses o tom presvedcenej, tak nevim nevim teda
![]()
A k čemu to bez výměny? to se dělá protože, si páry partnery vyměňují, ne? to se budete takhle navzájem koukat jak to děláte? nechápu…jinak musí být absolutní důvěra a nežárlit, jinak to půjde do kytek
@manzelik píše:
Prostě se můžeš dívat atp… Časem možná výměna. Na vrcholy máme jiné žebříčky 😁
Tak to udělejte, nic tak neobvyklého to není…
Pokud nebudete ani jeden pak žárlit, tak proč ne…
Až pak bude ta výměna, tak pak probrat dopředu scénář, abys třeba nedopadl tak, že přijde nějaký Nadsamec, zabere si obě ženské a Ty, Manželíku, jim budeš jen vařit kávu a podávat prezervativy… ![]()
@wildcherry píše:
OT:Ten nick sis vymyslel ty? Je to eroticky asi stejne jako,,tatulda,, a pod
A co sem napsat, chlap alias velký pero 😁?
Manzelik se šel hodí ![]()
@free333 píše:
Tak to udělejte, nic tak neobvyklého to není…Pokud nebudete ani jeden pak žárlit, tak proč ne…
Až pak bude ta výměna, tak pak probrat dopředu scénář, abys třeba nedopadl tak, že přijde nějaký Nadsamec, zabere si obě ženské a Ty, Manželíku, jim budeš jen vařit kávu a podávat prezervativy…
To bys mě musela znát paní free333😁
@evulinda79 píše:
A k čemu to bez výměny? to se dělá protože, si páry partnery vyměňují, ne? to se budete takhle navzájem koukat jak to děláte? nechápu…jinak musí být absolutní důvěra a nežárlit, jinak to půjde do kytek
Přesně tak a navíc to má. Byt na poprvé pokus
@Náměsíčná píše:
Jen pokud by ta žesnká byla škaredější než já
Přesně, chlap by zas měl mít menší pero než já, a ideálně aby mu ani moc nestál a jeho ženská na mě obdivně koukala. Jediná taková 4 má smysl ![]()
@manzelik píše:
A co sem napsat, chlap alias velký pero 😁?
Manzelik se šel hodí
Ne, nehodi, vazne ne ![]()