Erekce - psychický problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
9.9.19 17:59
@free333 píše:
Je fakt, že doba je někde jinde… :)

Minulý týden mi přítel vyprávěl, že četl na netu, že by se měly číst pohádky ještě nenarozenému dítěti …to znamená těhotenskému břichu …a měl by je prý číst tatínek… 8)

To mě dost obveselilo, ta představa, jak ležím v 8. měsíci na gauči a přítel předčítá mému břichu třeba Andersena, no nevím… :nevim:

Taky to takhle začíná…čtení pohádek břichu…to pak znamená těhotenství bez sexu, protože chlap se tak sžije s tím břichem, že už sex nemůže…pokračuje to chlap u porodu a zakopání placenty do květináče…a končí Madoniným komplexem…žádný sex už nikdy…těch diskusí tu je dost… :think:

Přítel by neměl věřit všemu, co píšou na netu :)

• Citovat
  • Upravit
107512
9.9.19 18:10
@Mango_Lassi píše:
Asi tak stejný jako počet ženských v diskuzích o erekci.
tak erekce se žen docela týká :D
@free333 píše:
Je fakt, že doba je někde jinde… :)

Minulý týden mi přítel vyprávěl, že četl na netu, že by se měly číst pohádky ještě nenarozenému dítěti …to znamená těhotenskému břichu …a měl by je prý číst tatínek… 8)

To mě dost obveselilo, ta představa, jak ležím v 8. měsíci na gauči a přítel předčítá mému břichu třeba Andersena, no nevím… :nevim:

Taky to takhle začíná…čtení pohádek břichu…to pak znamená těhotenství bez sexu, protože chlap se tak sžije s tím břichem, že už sex nemůže…pokračuje to chlap u porodu a zakopání placenty do květináče…a končí Madoniným komplexem…žádný sex už nikdy…těch diskusí tu je dost… :think:

souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107512
9.9.19 18:12
@pohledzdruhestrany píše:
Ale hov.no drahá, něco chcete, máte to mít v plný palbě, možná příště vám docvakne nechtít kraviny :mrgreen:
to souhlasím …chlapům se musí pořád opakovat slovo ..přiměřeně … aby to nedotahli do extremu …rozdílnost myšlení no
A znova se ptám, iniciovali tyhle kraviny chlapi? :jazyk: :lol:

předpokládám, že ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40520
9.9.19 18:13
@Mango_Lassi píše:
Přítel by neměl věřit všemu, co píšou na netu :)

No jo, taky mu už klesá testosteron a pak to takhle dopadá… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
9.9.19 18:30
@Venetia píše:
souhlas

Kdepak…to není extrém, chceme v tom hájit naše zájmy, jen vám se to přestalo líbit. Přirozený porod je to nejlepší pro dítě a třeba já bych chtěl, aby moje děti měly co nejlepší vstupní podmínky.

Jak se říká, co se to děje s muži, jsou změkčilí, nechlapský, tak já říkám, co se to děje s ženama, vymejšlej si kraviny, aby nemuseli rodit přirozeně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
9.9.19 18:35
@Venetia píše:
odborník je snad něco jiného než radil amatér.
všimni si někdy narustu mužských nicku v diskuzích typu..potret, porod, antikoncepce :D

Jsi snad přesvědčená že odbornic na cokoliv je tady většina? Ne není a stejně se tu radí o stošest. Dokonce jsou tu i nicky, kteří radí širokým spektrem napříč diskuzemi. Skoro se dá říci, čím více vypatlanější, tím více rad. Na druhou stranu je tu zábava. Číst šáruší, anabelu apod. je mít hned dobrou náladu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.9.19 18:40
@samá práce píše:
Jsi snad přesvědčená že odbornic na cokoliv je tady většina? Ne není a stejně se tu radí o stošest. Dokonce jsou tu i nicky, kteří radí širokým spektrem napříč diskuzemi. Skoro se dá říci, čím více vypatlanější, tím více rad. Na druhou stranu je tu zábava. Číst šáruší, anabelu apod. je mít hned dobrou náladu. ;)

A na druhou stranu o inteligenci těch, kdo ty rady bere vážně, to taky leccos vypovida ;)

• Citovat
  • Upravit
107512
9.9.19 18:43
Kdepak…to není extrém, chceme v tom hájit naše zájmy, jen vám se to přestalo líbit. Přirozený porod je to nejlepší pro dítě a třeba já bych chtěl, aby moje děti měly co nejlepší vstupní podmínky.Jak se říká, co se to děje s muži, jsou změkčilí, nechlapský, tak já říkám, co se to děje s ženama, vymejšlej si kraviny, aby nemuseli rodit přirozeně. :nevim:

Tak kdyby si to mohlo pár chlapů zkusit, možná by pak z tema radama pribrzdili.
A když si pak taková ženská ještě vysloužil poznámky, jak ji to poškodilo frndu, tak se nediv.. kdo by toužil po bolesti a rozsrotovanym pohlaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107512
9.9.19 18:45
@samá práce píše:
Jsi snad přesvědčená že odbornic na cokoliv je tady většina? Ne není a stejně se tu radí o stošest. Dokonce jsou tu i nicky, kteří radí širokým spektrem napříč diskuzemi. Skoro se dá říci, čím více vypatlanější, tím více rad. Na druhou stranu je tu zábava. Číst šáruší, anabelu apod. je mít hned dobrou náladu. ;)

Ale je rozdíl přispět radou v něčem co se týká všech a ve věcech, které jsou čisté mužskou nebo ženskou záležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
9.9.19 18:52
@Venetia píše:
Tak kdyby si to mohlo pár chlapů zkusit, možná by pak z tema radama pribrzdili.
A když si pak taková ženská ještě vysloužil poznámky, jak ji to poškodilo frndu, tak se nediv.. kdo by toužil po bolesti a rozsrotovanym pohlaví

Tak až nějaká ženská zašuk. á pérem, tak má teprve právo radit ohledně tvrdosti a výdrže péra?..ale raděj… protože se jich to dotýká… zdraví dětí se chlapů taky dotýká. Diskuze o pérech jsou plný agresivních, difamujicich příspěvků, ale nedej bože něco naznačit o neplnohodnosti ženy, která nezvládla kojit nebo rodit přirozeně…v čem je rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107512
9.9.19 18:56
Tak až nějaká ženská zašuk. á pérem, tak má teprve právo radit ohledně tvrdosti a výdrže péra?..ale raděj… protože se jich to dotýká… zdraví dětí se chlapů taky dotýká. Diskuze o pérech jsou plný agresivních, difamujicich příspěvků, ale nedej bože něco naznačit o neplnohodnosti ženy, která nezvládla kojit nebo rodit přirozeně…v čem je rozdíl?

Tak dobře, vzdávám se… ale asistovat u toho nemusíte, konečně rozhodnutí je stejně na ženě a doktorech. A stejně si myslím, že soulož a porod jsou dvě různé věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40520
9.9.19 19:04
Kdepak…to není extrém, chceme v tom hájit naše zájmy, jen vám se to přestalo líbit. Přirozený porod je to nejlepší pro dítě a třeba já bych chtěl, aby moje děti měly co nejlepší vstupní podmínky.Jak se říká, co se to děje s muži, jsou změkčilí, nechlapský, tak já říkám, co se to děje s ženama, vymejšlej si kraviny, aby nemuseli rodit přirozeně. :nevim:

Přirozený porod je nejlepší pro dítě jen a pouze tehdy, pokud probíhá bez komplikací.

Ale…stačí, když je dlouhý, když se dítě zasekne v porodních cestách, když se mu omotá pupeční šnůra…a nepřirozený porod (CŘ) mu může zachránit život…

Nějak jsi zapomněl, že spousta věcí - např. přirozený porod - nejde naplánovat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
9.9.19 19:31
@free333 píše:
Přirozený porod je nejlepší pro dítě jen a pouze tehdy, pokud probíhá bez komplikací.

Ale…stačí, když je dlouhý, když se dítě zasekne v porodních cestách, když se mu omotá pupeční šnůra…a nepřirozený porod (CŘ) mu může zachránit život…

Nějak jsi zapomněl, že spousta věcí - např. přirozený porod - nejde naplánovat… ;)

Stejně jako nejde vždy plánovat tvrdý dlouhostojici pero :mrgreen: ne, jasně souhlasím, porod je věc, kdy na tebe vždycky trochu sáhne smrt, ale prostě ten trend vymejšlet si kraviny a automaticky jít na císaře se mi nelíbí, stejně jako IVF za každejch lokolností, děti homo párů, atd., atd., holt jsem stará konzerva, a to jsem 90s volil zelený. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
9.9.19 19:59
Už jsi byla na hormonálním profilu?

Těší mně tvůj zájem :mrgreen: 8o, ale byla. Já vím, že jsi teď dost erudovaný gyndař/porodník, tak pro info: štítnou žlázu mám zkontrolovanou, a dobrý. Ty další profily mi doktor odmítl udělat, já je chtěla taky, hnala mně zvědavost. Kámoška prošla přechodem ve 38 letech, ráda bych věděla, jestli se to blíží nebo je čas. Ale musela bych to všechno zacvakat, doktor mi je udělat nechtěl.
Takže ODHADEM to teď vypadá, že mám testosteronu více než ty. Mám o tebe strach taky, hlavně jestli nemáš moc estrogenu, poněvadž si myslím, že jsi mně překonal a máš víc. Když zakládáš diskuse na téma, kdo má kolik peřin v posteli, jak se s někým rozejít… 8o 8o. Jako baba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
9.9.19 20:17
@LaPaloma píše:
Těší mně tvůj zájem :mrgreen: 8o, ale byla. Já vím, že jsi teď dost erudovaný gyndař/porodník, tak pro info: štítnou žlázu mám zkontrolovanou, a dobrý. Ty další profily mi doktor odmítl udělat, já je chtěla taky, hnala mně zvědavost. Kámoška prošla přechodem ve 38 letech, ráda bych věděla, jestli se to blíží nebo je čas. Ale musela bych to všechno zacvakat, doktor mi je udělat nechtěl.
Takže ODHADEM to teď vypadá, že mám testosteronu více než ty. Mám o tebe strach taky, hlavně jestli nemáš moc estrogenu, poněvadž si myslím, že jsi mně překonal a máš víc. Když zakládáš diskuse na téma, kdo má kolik peřin v posteli, jak se s někým rozejít… 8o 8o. Jako baba.

Právě, já mám strašně ženskou duši a proto si s vámi holky tak rozumím, nejbližší jste mi La Palloma, Šáruši, Uslava a Botl, a nesmím zapomenout na lásku Anabelku11. Jste moje múzy :srdce: :kytka:

P. S. jak to řešíš s fouskama? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria