Mladá holka 5 let sama

Anonymní
7.9.19 13:55

Mladá holka 5 let sama

Ahoj, mám kamarádku, která je už 5 let sama, je jí tedy necelých třicet, ale už k tomu moc daleko nemá. Teď se mi svěřovala, jak jí to už štve, že nemá chlapa, že by chtěla rodinu už i, že ženská nemá tolik času jako chlap…nikdy neměla vztah delší než rok, takže nějaké zkušenosti má, ale i tak je 5 let, možná více sama…párkrát na nějakou dobu žila v zahraničí. Byla z toho dost smutná, je hezká, schopná, chytrá. Řekla jsem jí, že si musí vytvářet příležitosti a když není nikdo v práci a nedaří se jí někoho potkat ve volném čase, že má třeba zkusit seznamku…no docela se na mně obořila, že potřebuje někoho se svým životním stylem, že by nikdy nikoho přes počítač nehledala a že to tak třeba má být, že je sama…dost si protiřečila. Napadají vás nějaké další způsoby, jak by se mohla seznámit? (nikomu nic nenutim, ale chtěla to se mnou řešit)
Já jí mám moc ráda, ale prostě mi tak nějak přijde, že si za to může sama, přeci jenom takhle dlouho v tomto věku být sám a vztah chtít…to si asi taky trochu možná háže klacky pod nohy sama.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
7.9.19 14:00

Hele - předevíšm potřebuje sabotovat sebe samu. Sice na vědomé úrovni se seznámit chce, ale reálně se nejspíš fakt bojí odmítnutí, zklamání, potvzrení toho že není dost dobrá a že by ji ten druhý nemiloval, že si sama podvědomě zavírá dveře. Protože samota je sice nepříjemná, ale bezpečná.

Nejjednodušší je tohle se učit v psychoterapii, která pomáhá opravit ty porouchané vztahy z minulosti, na základě kterých se jí teď nedaří vůbec vztah ani navázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 14:01
@Anonymní píše:
Ahoj, mám kamarádku, která je už 5 let sama, je jí tedy necelých třicet, ale už k tomu moc daleko nemá. Teď se mi svěřovala, jak jí to už štve, že nemá chlapa, že by chtěla rodinu už i, že ženská nemá tolik času jako chlap…nikdy neměla vztah delší než rok, takže nějaké zkušenosti má, ale i tak je 5 let, možná více sama…párkrát na nějakou dobu žila v zahraničí. Byla z toho dost smutná, je hezká, schopná, chytrá. Řekla jsem jí, že si musí vytvářet příležitosti a když není nikdo v práci a nedaří se jí někoho potkat ve volném čase, že má třeba zkusit seznamku…no docela se na mně obořila, že potřebuje někoho se svým životním stylem, že by nikdy nikoho přes počítač nehledala a že to tak třeba má být, že je sama…dost si protiřečila. Napadají vás nějaké další způsoby, jak by se mohla seznámit? (nikomu nic nenutim, ale chtěla to se mnou řešit)
Já jí mám moc ráda, ale prostě mi tak nějak přijde, že si za to může sama, přeci jenom takhle dlouho v tomto věku být sám a vztah chtít…to si asi taky trochu možná háže klacky pod nohy sama.

Ze bychom meli stejnou kamaradku? 8o
Napsala bys mi zacatecni pismeno jejiho jmena?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.19 14:09

Mám kamarádku co je sama 10!!! let, je jí 35 let a prostě se nemůže seznámit. Za tu dobu asi 2-3 vztahy třeba na 2-3 měsíce a konec.
Je hezká, stihla, pracovitá, milá. Nechápeme to nikdo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.19 14:10

Měla vážný vztah, který po 6 letech ukončil chlap, našel si jinou.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
7.9.19 14:12
@Anonymní píše:
Mám kamarádku co je sama 10!!! let, je jí 35 let a prostě se nemůže seznámit. Za tu dobu asi 2-3 vztahy třeba na 2-3 měsíce a konec.
Je hezká, stihla, pracovitá, milá. Nechápeme to nikdo :nevim:

Co na tom nechápete? Každá se seznámit nedokáže a u každé zástupy nestojí. To, že každá ženská má 10 chlapů na každém prstu je samozřejmě mýtus.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.19 14:16

Taky pár takových holek znám. I kluka, který je relativně v pohodě, vztah by chtěl, samozřejmě se pár chyb najde, ale u koho ne. :nevim: Ale podle mě jak už promeškali takovou tu spontánní dobu - s někým někde popít na akci a spontánně se dát do řeči, nebo ve škole přes společné povinnosti a už je to horší a horší. Chybí tomu takový ten náboj náhody. Tak když nikdo není v práci, tak co nějaký nový zájem nebo brigáda? Ať přijde mezi nové okruhy lidí. Každý není typ, že by přišel a hned se s každým dal do řeči. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8881
7.9.19 14:39

Tak seznamky…vědět, koho hledá, stanovit si požadavky a neslevovat. Jinak spokojená nebude.
Nebo nový koníček-turistika, horolezectví…tam je chlapů spousta. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
7.9.19 14:48

Pokud je holka pekna a presto ma problem se seznamit a roky hleda bez uspechu, tak ma neco hooodne spatne s povahou. :nevim: Vetsinou tyhle holky hledaj prince na bilem koni, maji nerealny naroky, uplne presny predstavy jak ma partner vypadat, co ma delat atd. A vlastne nejsou ani schopne nekoho milovat nezistne. Nemaj ty city a odradi to i chlapka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.9.19 14:49

No seznamky bych zrovna dvakrat neradila, tam je to traged vedle trageda :roll: Nema nejake konicky, kde by se mohli vyskytovat nejaky chlapi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
7.9.19 14:50

Jj resila bych to pres sport :) tam chlapy vzdyck najdes. I venku na cyklostezskach kdyz je pekne pocasi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122803
7.9.19 14:50

Ať se přihlásí na Emimino a ty jí potaji vytvoř profil na seznamce. A třeba tam přihlas nějakého svého free kámoše. 8) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
7.9.19 14:51

A to ze nechce hledat pres „pocitac“, ikdyz dneska teda spis pres appky v mobilu… Prave svedci o takovych moc vysokych narocich a predstavach. Proste ma o vsem jasnou predstavu, jak se maji seznamit, jak to ma probehnoout, jaky ma typek byt atd. A neromanticky pcoitac do toho nezapada. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
7.9.19 14:53
@Jaholos píše:
Pokud je holka pekna a presto ma problem se seznamit a roky hleda bez uspechu, tak ma neco hooodne spatne s povahou. :nevim: Vetsinou tyhle holky hledaj prince na bilem koni, maji nerealny naroky, uplne presny predstavy jak ma partner vypadat, co ma delat atd. A vlastne nejsou ani schopne nekoho milovat nezistne. Nemaj ty city a odradi to i chlapka.

Jo taky znam takovy holky.
Ale i kluky
Bohuzel…
A nebo jim uz proste ujel vlak jak se rika…meli vztahy ale nechali je jit, pak se k tomu casem vrati zapremysli a zjisti ze ani tak spatni nebyli ale uz je pozde…a chodi porad na stejny mista a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
7.9.19 14:56

Seznamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie