Mladá holka 5 let sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14751
7.9.19 19:15
@Mango_Lassi píše:
Tak asi máš taky svoje filtry, to je ok. Souhlasím s tím, že způsoby balení jsou taky filtry. I mně se stalo, že chlap odmítnul pozvání na kafe nebo i rovnou nabídku sexu - brala jsem to taky, jakože nejsme kompatibilní :mrgreen:

Gentleman nabídky k sexu neodmítá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26906
7.9.19 19:19
@annelisa píše:
Taky se hlásím k této skupině. Mám podobný věk a taky jsem většinu života sama. Myslím, že nás bude hodně. Chlapů znám dost (navíc pracuju v téměř mužském kolektivu), normálně se s nimi bavím, přesto nic. Jeden kamarád mi kdysi řekl, že působím hrozně nedostupně, tak jsem na tom zapracovala, snažím se chovat víc otevřeně, přátelsky a pozitivně, ale změna stejně žádná. Kolegové mě sice mají rádi, ale to je asi tak vše. :lol: Takže těžko říct, proč jsou některé holky od patnácti pořád zadané a jiné věčně samy. 8o Docela by mě zajímalo, kde je zakopaný pes…

To je jako bych to psala ja. Taky jsem se v tom placala, az jsem byla po tricitce seznamena se svym nanzelem, ktery nehledal pobaveni, ale budouci manzelku.
Dnes uz je mi 46 let (ted jsme meli 14.vyroci svatby), takze se s kolegy a znamymi uz bavime dost otevrene a docela me sokovalo, ze jich dost nemelo odvahu, kdyz nam bylo 20+, me nekam pozvat. Pry jsem pusobila a dodnes pusobim hodne nepristupne. Dnes uz mi to samozrejme nevadi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.9.19 19:27
@Prof. Farnsworth píše:
Gentleman nabídky k sexu neodmítá :mrgreen:

Nebyli to gentlemani, taky to vždy nevychytam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14751
7.9.19 19:29
@cecetka píše:
To je jako bych to psala ja. Taky jsem se v tom placala, az jsem byla po tricitce seznamena se svym nanzelem, ktery nehledal pobaveni, ale budouci manzelku.
Dnes uz je mi 46 let (ted jsme meli 14.vyroci svatby), takze se s kolegy a znamymi uz bavime dost otevrene a docela me sokovalo, ze jich dost nemelo odvahu, kdyz nam bylo 20+, me nekam pozvat. Pry jsem pusobila a dodnes pusobim hodne nepristupne. Dnes uz mi to samozrejme nevadi :mrgreen:

Jo, je to tak. Řadu žen mě ani nenapadne oslovit, přestože se mi líbí. Prostě na mě působí tak, že nemají zájem a nějaké oslovování je zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
7.9.19 19:41

Jo no zenska, kdyz je svobodna a chce se seznamit, tak by tomu proste mela jit naproti aspon nejakou pozitivni energii a usmevem, chlapek si pak spise troufne oslovit. Spousta zenskych se tvari a chova strasne, kdyz je nekdo oslovi, tak se nemuzou divit, ze muzi se nechtej ztrrapnovat a mit hororovy zazitky, jak je nekdo poslal nekam. A chceme proste jit vice na jisto, tak ten ocni kontakt a usmev je minimum. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.9.19 19:52
@Jaholos píše:
Jo no zenska, kdyz je svobodna a chce se seznamit, tak by tomu proste mela jit naproti aspon nejakou pozitivni energii a usmevem, chlapek si pak spise troufne oslovit. Spousta zenskych se tvari a chova strasne, kdyz je nekdo oslovi, tak se nemuzou divit, ze muzi se nechtej ztrrapnovat a mit hororovy zazitky, jak je nekdo poslal nekam. A chceme proste jit vice na jisto, tak ten ocni kontakt a usmev je minimum. :nevim:

Ode dneška za mě bude mluvit můj tiskový mluvčí @Jaholos To už je dnes několikátý příspěvek, pod který bych se mohl podepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
7.9.19 20:04

Ženský kašlete na tradice! Máme tu už nějaký pátek emancipaci. Klidně oslovujte chlapy. Nevím jestli nejsem sám, ale mě se líbí když je holka silná a sebevědomá - jakoby chlap = jednoduchý myšlení. Takový ty ufňukaný princezny jsou k ničemu. A chlapi, co hledají ufňukaný princezny taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
7.9.19 20:06
@pouzitychlap píše: Ženský kašlete na tradice! Máme tu už nějaký pátek emancipaci. Klidně oslovujte chlapy. Nevím jestli nejsem sám, ale mě se líbí když je holka silná a sebevědomá - jakoby chlap = jednoduchý myšlení. Takový ty ufňukaný princezny jsou k ničemu. A chlapi, co hledají ufňukaný princezny taky.

Se ti nechce, vid. Neboj, ona te nejaka nabali

• Citovat
  • Upravit
99
7.9.19 20:19
@pouzitychlap píše: Ženský kašlete na tradice! Máme tu už nějaký pátek emancipaci. Klidně oslovujte chlapy. Nevím jestli nejsem sám, ale mě se líbí když je holka silná a sebevědomá - jakoby chlap = jednoduchý myšlení. Takový ty ufňukaný princezny jsou k ničemu. A chlapi, co hledají ufňukaný princezny taky.

No nevím, jestli je dobrá strategie oslovovat chlapy. Přijde mi, že se vždycky úplně zaleknou a už z principu řeknou „ne“. Několikrát osobně vyzkoušeno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 20:25

Kdyz balim chlapa, pripadam si jak stihacka. Jen at se panove trochu snazi. Imponujou mi chlapi, co se snazi zenu ziskat. Jasne ze v urcity fazi tomu pomuzu, ale to uz musim bejt nacata a vnimat, ze chlap ma o me zajem, ze vysila urcitej signal… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.19 20:28
@Anonymní píše:
Kdyz balim chlapa, pripadam si jak stihacka. Jen at se panove trochu snazi. Imponujou mi chlapi, co se snazi zenu ziskat. Jasne ze v urcity fazi tomu pomuzu, ale to uz musim bejt nacata a vnimat, ze chlap ma o me zajem, ze vysila urcitej signal… :mrgreen:

Jaky signal napr? Ja jsem totiz uplne slepa a signaly asi vnimam az ve chvili, kdy ma jazyk v mych ustech :lol:

• Citovat
  • Upravit
21111
7.9.19 20:47

Tohle ale zase zní jako ufňukanej chlap :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
7.9.19 20:48
@Anonymní píše:
Jaky signal napr? Ja jsem totiz uplne slepa a signaly asi vnimam az ve chvili, kdy ma jazyk v mych ustech :lol: [/citace

Taky nevim a chci vedet!
Pro me je signal, ze mi furt pise, chce byt se mnou a neco pro me udela. Pak tomu klidne pomuzu taky, do ty doby se hihnam a hazu vlasama a jsem vtipna :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
21111
7.9.19 20:49
@annelisa píše:
No nevím, jestli je dobrá strategie oslovovat chlapy. Přijde mi, že se vždycky úplně zaleknou a už z principu řeknou „ne“. Několikrát osobně vyzkoušeno. :mrgreen:

Má to 2 důvody.

První je, že chlap má někde uvnitř duši lovce, není kořist. Druhej, že erekce není na lusknuti prstů a šuká se, když má chlap chuť a tedy je třeba to mít adekvátně pod kontrolou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
7.9.19 21:01
@Kačus82 píše:
Se ti nechce, vid. Neboj, ona te nejaka nabali

Já už nesmím lovit ani být loven spoustu let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí