Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Tak asi máš taky svoje filtry, to je ok. Souhlasím s tím, že způsoby balení jsou taky filtry. I mně se stalo, že chlap odmítnul pozvání na kafe nebo i rovnou nabídku sexu - brala jsem to taky, jakože nejsme kompatibilní
Gentleman nabídky k sexu neodmítá ![]()
@annelisa píše:
Taky se hlásím k této skupině. Mám podobný věk a taky jsem většinu života sama. Myslím, že nás bude hodně. Chlapů znám dost (navíc pracuju v téměř mužském kolektivu), normálně se s nimi bavím, přesto nic. Jeden kamarád mi kdysi řekl, že působím hrozně nedostupně, tak jsem na tom zapracovala, snažím se chovat víc otevřeně, přátelsky a pozitivně, ale změna stejně žádná. Kolegové mě sice mají rádi, ale to je asi tak vše.Takže těžko říct, proč jsou některé holky od patnácti pořád zadané a jiné věčně samy.
Docela by mě zajímalo, kde je zakopaný pes…
To je jako bych to psala ja. Taky jsem se v tom placala, az jsem byla po tricitce seznamena se svym nanzelem, ktery nehledal pobaveni, ale budouci manzelku.
Dnes uz je mi 46 let (ted jsme meli 14.vyroci svatby), takze se s kolegy a znamymi uz bavime dost otevrene a docela me sokovalo, ze jich dost nemelo odvahu, kdyz nam bylo 20+, me nekam pozvat. Pry jsem pusobila a dodnes pusobim hodne nepristupne. Dnes uz mi to samozrejme nevadi ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Gentleman nabídky k sexu neodmítá
Nebyli to gentlemani, taky to vždy nevychytam ![]()
@cecetka píše:
To je jako bych to psala ja. Taky jsem se v tom placala, az jsem byla po tricitce seznamena se svym nanzelem, ktery nehledal pobaveni, ale budouci manzelku.
Dnes uz je mi 46 let (ted jsme meli 14.vyroci svatby), takze se s kolegy a znamymi uz bavime dost otevrene a docela me sokovalo, ze jich dost nemelo odvahu, kdyz nam bylo 20+, me nekam pozvat. Pry jsem pusobila a dodnes pusobim hodne nepristupne. Dnes uz mi to samozrejme nevadi
Jo, je to tak. Řadu žen mě ani nenapadne oslovit, přestože se mi líbí. Prostě na mě působí tak, že nemají zájem a nějaké oslovování je zbytečné.
Jo no zenska, kdyz je svobodna a chce se seznamit, tak by tomu proste mela jit naproti aspon nejakou pozitivni energii a usmevem, chlapek si pak spise troufne oslovit. Spousta zenskych se tvari a chova strasne, kdyz je nekdo oslovi, tak se nemuzou divit, ze muzi se nechtej ztrrapnovat a mit hororovy zazitky, jak je nekdo poslal nekam. A chceme proste jit vice na jisto, tak ten ocni kontakt a usmev je minimum. ![]()
@Jaholos píše:
Jo no zenska, kdyz je svobodna a chce se seznamit, tak by tomu proste mela jit naproti aspon nejakou pozitivni energii a usmevem, chlapek si pak spise troufne oslovit. Spousta zenskych se tvari a chova strasne, kdyz je nekdo oslovi, tak se nemuzou divit, ze muzi se nechtej ztrrapnovat a mit hororovy zazitky, jak je nekdo poslal nekam. A chceme proste jit vice na jisto, tak ten ocni kontakt a usmev je minimum.
Ode dneška za mě bude mluvit můj tiskový mluvčí @Jaholos To už je dnes několikátý příspěvek, pod který bych se mohl podepsat.
Ženský kašlete na tradice! Máme tu už nějaký pátek emancipaci. Klidně oslovujte chlapy. Nevím jestli nejsem sám, ale mě se líbí když je holka silná a sebevědomá - jakoby chlap = jednoduchý myšlení. Takový ty ufňukaný princezny jsou k ničemu. A chlapi, co hledají ufňukaný princezny taky.
@pouzitychlap píše: Ženský kašlete na tradice! Máme tu už nějaký pátek emancipaci. Klidně oslovujte chlapy. Nevím jestli nejsem sám, ale mě se líbí když je holka silná a sebevědomá - jakoby chlap = jednoduchý myšlení. Takový ty ufňukaný princezny jsou k ničemu. A chlapi, co hledají ufňukaný princezny taky.
Se ti nechce, vid. Neboj, ona te nejaka nabali
@pouzitychlap píše: Ženský kašlete na tradice! Máme tu už nějaký pátek emancipaci. Klidně oslovujte chlapy. Nevím jestli nejsem sám, ale mě se líbí když je holka silná a sebevědomá - jakoby chlap = jednoduchý myšlení. Takový ty ufňukaný princezny jsou k ničemu. A chlapi, co hledají ufňukaný princezny taky.
No nevím, jestli je dobrá strategie oslovovat chlapy. Přijde mi, že se vždycky úplně zaleknou a už z principu řeknou „ne“. Několikrát osobně vyzkoušeno. ![]()
Kdyz balim chlapa, pripadam si jak stihacka. Jen at se panove trochu snazi. Imponujou mi chlapi, co se snazi zenu ziskat. Jasne ze v urcity fazi tomu pomuzu, ale to uz musim bejt nacata a vnimat, ze chlap ma o me zajem, ze vysila urcitej signal… ![]()
@Anonymní píše:
Kdyz balim chlapa, pripadam si jak stihacka. Jen at se panove trochu snazi. Imponujou mi chlapi, co se snazi zenu ziskat. Jasne ze v urcity fazi tomu pomuzu, ale to uz musim bejt nacata a vnimat, ze chlap ma o me zajem, ze vysila urcitej signal…
Jaky signal napr? Ja jsem totiz uplne slepa a signaly asi vnimam az ve chvili, kdy ma jazyk v mych ustech ![]()
Tohle ale zase zní jako ufňukanej chlap ![]()
@Anonymní píše:
Jaky signal napr? Ja jsem totiz uplne slepa a signaly asi vnimam az ve chvili, kdy ma jazyk v mych ustech[/citace
Taky nevim a chci vedet!
Pro me je signal, ze mi furt pise, chce byt se mnou a neco pro me udela. Pak tomu klidne pomuzu taky, do ty doby se hihnam a hazu vlasama a jsem vtipna
@annelisa píše:
No nevím, jestli je dobrá strategie oslovovat chlapy. Přijde mi, že se vždycky úplně zaleknou a už z principu řeknou „ne“. Několikrát osobně vyzkoušeno.
Má to 2 důvody.
První je, že chlap má někde uvnitř duši lovce, není kořist. Druhej, že erekce není na lusknuti prstů a šuká se, když má chlap chuť a tedy je třeba to mít adekvátně pod kontrolou ![]()
@Kačus82 píše:
Se ti nechce, vid. Neboj, ona te nejaka nabali
Já už nesmím lovit ani být loven spoustu let.