Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já jsem nikdy s nikým nechodila. Je mi 28. Ani sex nebyl. Upřímně v tomto věku už prostě člověku většinou ujel vlak. Ti normální chlapi už jsou dááávno zadaní. Jsou s holkou třeba od střední školy. V tomto věku je to už náročný. Na seznamce jsem ze zvědavosti byla, ale nikdo mě nezaujal.
Co znamená „na seznamce mě nikdo nezaujal“? Já si tam kdysi ze zvědavosti vytvořil účet jako holka, abych viděl mužské profily. A kdybych byl ženská, beru každýho druhýho.
@Anonymní píše:
jsem ráda, že v tom nejsem sama. V mém okolí jsou taky kamarádky zadané od 15, jednoduše jsou prostě hezké. Takže je o ně zájem. Tuto vlastnost jaksi já nemám![]()
Ne vzdy je to o krase, rekla bych vubec. Ja jsem hezka dost a taky byly obdobi kdy jsem byla roky sama. Nejspis to bude vnitrnim nastavenim.
@Anonymní píše:
jsem ráda, že v tom nejsem sama. V mém okolí jsou taky kamarádky zadané od 15, jednoduše jsou prostě hezké. Takže je o ně zájem. Tuto vlastnost jaksi já nemám![]()
Hele, já nevím, zda jsi s tím fakt srovnaná. Mně přijde, že ne. O ty introvertní holky není takový zájem, to je pravda. Ty opravdu musí vyvinout aktivitu samy, bez toho to nepůjde.
Vím to, sama jsem taková. Zástupy chlapů vám domů fakt samy od sebe nepřijdou.
@Anonymní píše:
Já nevěřím, že je to o kráse. Mám třeba spolužačku - podle obecných měřítek asi žádná velká kráska (velká nadváha, špatná pleť, vůbec se nemaluje a vzhled neřeší), přesto se normálně vdala a má dítě. Povahou je introvert, takže by se taky dalo říct, že je v nevýhodě, a přitom úplně v klidu. Ve dvaceti potkala v práci kluka, dali se dohromady a jsou spolu pořád… Opak je třeba bývalá kolegyně - celkem pěkná holka, veselá a v pohodě, přesto ji žádný chlap nechce. Už jsem přemýšlela, jestli za tohle nemůžou nějaké feromony nebo tak něco. ![]()
@annelisa píše:
Taky se hlásím k této skupině. Mám podobný věk a taky jsem většinu života sama. Myslím, že nás bude hodně. Chlapů znám dost (navíc pracuju v téměř mužském kolektivu), normálně se s nimi bavím, přesto nic. Jeden kamarád mi kdysi řekl, že působím hrozně nedostupně, tak jsem na tom zapracovala, snažím se chovat víc otevřeně, přátelsky a pozitivně, ale změna stejně žádná. Kolegové mě sice mají rádi, ale to je asi tak vše.Takže těžko říct, proč jsou některé holky od patnácti pořád zadané a jiné věčně samy.
Docela by mě zajímalo, kde je zakopaný pes…
Co vlastni aktivita? Kolik chlapu jste pozvala nekam na kafe/spolecnou aktivitu apod? V tomto je u dost zen zakopany pes, ze proste cekaji (krom toho, ze jeste cekaji na toho prince) a nejdou tomu vubec naproti. Razi to, ze ji chlap musi pozvat, chlap ji musi dobyvat atd. Ale kdyz ma chlap vyber a nejaka je aktivnejsi, tak se na nejake dobyvani a premlouvani apod. muze vyprdnout.
@Cenarius píše:
Co vlastni aktivita? Kolik chlapu jste pozvala nekam na kafe/spolecnou aktivitu apod? V tomto je u dost zen zakopany pes, ze proste cekaji (krom toho, ze jeste cekaji na toho prince) a nejdou tomu vubec naproti. Razi to, ze ji chlap musi pozvat, chlap ji musi dobyvat atd. Ale kdyz ma chlap vyber a nejaka je aktivnejsi, tak se na nejake dobyvani a premlouvani apod. muze vyprdnout.
Ja 3 myslim.
Jednoho jsem po par mesicich nechala kvuli jiste patologii. Dalsi chtel jen to jedno, do toho jsem sla, ale samozrejme jsem v tom pak mela city a on ne
, a ten posledni ani nevim, co chtel.
Asi jen si zvysit ego a obcas se jit projit s nekym, o kom vedel, ze se mu libi, ikdyz ja jemu ne. ![]()
Ted mam zase kolem sebe jednoho, ktereho bych brala, jen by mrknul, ale nevim, jestli se jeste odvazim. On to evidentne nevidi, nebo mozna nechce videt. Ale asi budu muset, jinak budu zasekana na nejakou dobu nez sejde z oci a cas bezi a prilezitosti samy pod nohy neskacou. Ja jsem verna, az to boli.
Dokonce i tomu, s kym ani nejsem ![]()
@Cenarius píše:
Jako upřímně… chvíli před třicítkou už ty vztahy moc neřeším, jenom mě baví přemýšlet o tom, proč je jedna skupina od patnácti zadaná a druhá věčně sama /viz výše/. Ale když už jsme u té aktivity, nedávno jsem v rámci pracovních povinností potkala jednoho kluka, byl mi na první pohled sympatický, hodně jsme si sedli, což se mi snad nikdy nestalo. Takže prvně nějaké to povídání a oťukávání, no a po nějakém tom měsíci mu říkám, jestli by po práci někam nešel. Sdělil mi, že ne. ![]()
@Cenarius píše:
No jo, ženská radši prosedí celej ples na zadku, než aby řekla sympatickýmu chlapovi vedle, jestli si nechce zatancovat. Jen proto, že „on by to měl přece nabídnout jí“.
@annelisa píše:
Jako upřímně… chvíli před třicítkou už ty vztahy moc neřeším, jenom mě baví přemýšlet o tom, proč je jedna skupina od patnácti zadaná a druhá věčně sama /viz výše/. Ale když už jsme u té aktivity, nedávno jsem v rámci pracovních povinností potkala jednoho kluka, byl mi na první pohled sympatický, hodně jsme si sedli, což se mi snad nikdy nestalo. Takže prvně nějaké to povídání a oťukávání, no a po nějakém tom měsíci mu říkám, jestli by po práci někam nešel. Sdělil mi, že ne.
Treba uz jen bylo prilis pozde.
Jako ze mezitim potkal nekoho jineho. Ale chapu, ze to zamrzi. Clovek se na to pripravuje tak dlouho, sbira veskerou odvahu, pak se premuze a nic.
Vetsina zadanych holek, co znam, jsou takove ty hodne hlasite, kazdy o nich vi, jsou hodne videt, slyset, porad se nekoho na neco ptaji, zadaji o pomoc, radu atd. Jejich krasa a charakter az tak roli nehraje.
Ja se utesuju poradem The undateables ![]()
I pro totalni podiviny nekde nekdo je. ![]()
Já mám taky podobný věk, a chlap žadný. Dítě bych chtěla, ale bez chlapa to nějak nejde. Přitom pracují ve firmě kde jezdí spoustu chlapů, koníček mám taky sppíš mužský.
Když už tak se mě někdo zepta zdali mám chlapa čí dítě, tak si asi myslejí že někoho mám a pak o mě nemá nikdo zájem.
Ale sourozencům taky dlouho trvalo než si někoho našli tak snad mám ještě nadějí si někoho najít
Tak oni všichni chlapi nevypadají jak Adonisové, takže máme šanci všichni ne? Jenom prostě někdo má vyšší nároky, sám nemá co nabídnout a pak čeká na zázrak ![]()
@Cenarius píše:
Tak já bych třeba chlapa, co si mě neuloví, nechtěla. Prostě si fakt myslím, že v tomto jsou ty role jasně dány a chlap, co neumí sbalit holku, která se mu líbí, není chlap.
Jako pyšnit se tím, že se nemohl rozhodnout mezi mnou a Marunou a já jsem byla tak dobrá, že jsem si ho klofla ![]()
Nevím, každý to má jinak. To už bych radši byla sama.
@annelisa píše:
Jako upřímně… chvíli před třicítkou už ty vztahy moc neřeším, jenom mě baví přemýšlet o tom, proč je jedna skupina od patnácti zadaná a druhá věčně sama /viz výše/. Ale když už jsme u té aktivity, nedávno jsem v rámci pracovních povinností potkala jednoho kluka, byl mi na první pohled sympatický, hodně jsme si sedli, což se mi snad nikdy nestalo. Takže prvně nějaké to povídání a oťukávání, no a po nějakém tom měsíci mu říkám, jestli by po práci někam nešel. Sdělil mi, že ne.
Me osobne teda to zadani od detstvi prijde takove divné, i kdyz nesoudim. At uz s jednim partnerem nebo kazde 2-3roky s jinym.
Kdyz jsem delsi dobu nebyla zadana, tak jsem koukala treba v mhd nebo na koncertech, jak vypadaji a jak se chovaji ty zadane zeny. Takze neni to v krase ani v mladi, ale v te ženskosti. Jsou takove jemnější, zenstejsi, maloktera je nejaka extravagantni. Zensky uces, zenske obleceni, jemnejsi líčení. A proste mekci, i kdyz se bavi o normalnich vecech.
A je pravda, ze kdyz jsem zadana, tak taky zmeknu. Nebo vymeknu? ![]()
@Kačus82 píše:
Me osobne teda to zadani od detstvi prijde takove divné, i kdyz nesoudim. At uz s jednim partnerem nebo kazde 2-3roky s jinym.Kdyz jsem delsi dobu nebyla zadana, tak jsem koukala treba v mhd nebo na koncertech, jak vypadaji a jak se chovaji ty zadane zeny. Takze neni to v krase ani v mladi, ale v te ženskosti. Jsou takove jemnější, zenstejsi, maloktera je nejaka extravagantni. Zensky uces, zenske obleceni, jemnejsi líčení. A proste mekci, i kdyz se bavi o normalnich vecech.
A je pravda, ze kdyz jsem zadana, tak taky zmeknu. Nebo vymeknu?
jinými slovy jde o adekvátní dávku estrogenu?
jsem ráda, že v tom nejsem sama. V mém okolí jsou taky kamarádky zadané od 15, jednoduše jsou prostě hezké. Takže je o ně zájem. Tuto vlastnost jaksi já nemám