Mladá holka 5 let sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
7.9.19 18:38
@bigl píše:
Tak já bych třeba chlapa, co si mě neuloví, nechtěla. Prostě si fakt myslím, že v tomto jsou ty role jasně dány a chlap, co neumí sbalit holku, která se mu líbí, není chlap.
Jako pyšnit se tím, že se nemohl rozhodnout mezi mnou a Marunou a já jsem byla tak dobrá, že jsem si ho klofla :zed:
Nevím, každý to má jinak. To už bych radši byla sama.

Me ten prispevek prisel taky uz moc :lol: na druhou stranu ten pristup vubec neni ojedinely. Jen maloktera se s nim chlubi.

Jako o nerozhodneho frajera bych nikdy nebojovala, ale flirtovat a tu a tam natuknout, to me teda nezabilo. Oni ty profesionalni balici totiz nejen ze jsou zpravidla zadani, ale nahanej kdekoho vedle. Nejlepsi je kompromis, vsak on vedle tebe zmuzni, az ti bude zrak prechazet :lol:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
7.9.19 18:39
@pohledzdruhestrany píše:
jinými slovy jde o adekvátní dávku estrogenu?

Jezis, ja se tady vypisuju a ty to vyplacnes jednim slovem. Jo, presne :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
7.9.19 18:46
@Kačus82 píše:
Me osobne teda to zadani od detstvi prijde takove divné, i kdyz nesoudim. At uz s jednim partnerem nebo kazde 2-3roky s jinym.

Kdyz jsem delsi dobu nebyla zadana, tak jsem koukala treba v mhd nebo na koncertech, jak vypadaji a jak se chovaji ty zadane zeny. Takze neni to v krase ani v mladi, ale v te ženskosti. Jsou takove jemnější, zenstejsi, maloktera je nejaka extravagantni. Zensky uces, zenske obleceni, jemnejsi líčení. A proste mekci, i kdyz se bavi o normalnich vecech.

A je pravda, ze kdyz jsem zadana, tak taky zmeknu. Nebo vymeknu? :lol:

OK :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21111
7.9.19 18:52
@Kačus82 píše:
Jezis, ja se tady vypisuju a ty to vyplacnes jednim slovem. Jo, presne :mavam:

možná bych teda jako dlouhodobě neúspěšná singlovka začal hormonálním profilem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.9.19 18:52
@Kačus82 píše:
Me ten prispevek prisel taky uz moc :lol: na druhou stranu ten pristup vubec neni ojedinely. Jen maloktera se s nim chlubi.Jako o nerozhodneho frajera bych nikdy nebojovala, ale flirtovat a tu a tam natuknout, to me teda nezabilo. Oni ty profesionalni balici totiz nejen ze jsou zpravidla zadani, ale nahanej kdekoho vedle. Nejlepsi je kompromis, vsak on vedle tebe zmuzni, az ti bude zrak prechazet :lol:

Je to poměrně jednoduché. Když balíš chlapa sama, máš větší prostor a výběr. Když tě balí někdo, musíš si vybrat z množiny těch, kdo má o tebe zájem. Ale vůbec to neznamená, že si z té množiny vybereš.

• Citovat
  • Upravit
21111
7.9.19 18:55
@Mango_Lassi píše:
Je to poměrně jednoduché. Když balíš chlapa sama, máš větší prostor a výběr. Když tě balí někdo, musíš si vybrat z množiny těch, kdo má o tebe zájem. Ale vůbec to neznamená, že si z té množiny vybereš.

jenže, aby se chlap nechal balit sám a nebylo mu to nepříjemný, tak to se dostáváš jen k velmi úzký a specifický podmnožině chlapů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.9.19 18:58
jenže, aby se chlap nechal balit sám a nebylo mu to nepříjemný, tak to se dostáváš jen k velmi úzký a specifický podmnožině chlapů

Jasně, ale i to je ten test. Ale pokud má chlap nepříjemný pocit z toho, že ho ženská zve na kafe, tak není to vhodný kandidát.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
7.9.19 19:02

Ale je to samozřejmě o prioritách každé. Pokud někdo chce brečet na netu, že ji nikdo nechce a chlapi nejsou, místo toho, aby se trochu snažila sama, tak je to její věc a beru to tak, že vše jí vyhovuje. Protože cesty, jak to změnit, určitě jsou. Většinou to ale bývá tak, že nějaká množina potenciálních ctitelů existuje, jen dotyčná nejeví o ní zájem.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
7.9.19 19:07
možná bych teda jako dlouhodobě neúspěšná singlovka začal hormonálním profilem :think:

Nebo holicim strojkem, ze :roll:

• Citovat
  • Upravit
21111
7.9.19 19:08
@Mango_Lassi píše:
Jasně, ale i to je ten test. Ale pokud má chlap nepříjemný pocit z toho, že ho ženská zve na kafe, tak není to vhodný kandidát.

no mě to třeba už ukazuje na její nedostatečnost, protože jestli je chlap chytnutelnej na háček s ohledem na svůj stav (touha po vztahu, případně šuku) se dá otestovat „ženštějším způsobem“, a jestli cjhlap zareaguje správně - sám pozve, je to už nějakej filtr jeho kvality nebo aspoň kompatibility vnímání?

a jestli je nutný, aby na to šla takhle hrubě napřímo, tak pro mě je to takový málo estrogenový - málo jemný ženský síly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
7.9.19 19:08
@Mango_Lassi píše:

Optimalni je kombinace. Zname pravidlo, ze ctitele vzdycky chodi v partě a mezitim pusto prazdno

• Citovat
  • Upravit
21111
7.9.19 19:09
@Kačus82 píše:
Nebo holicim strojkem, ze :roll:

to je odstranění následku, ne příčiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
7.9.19 19:10
@Mango_Lassi píše:
Ale je to samozřejmě o prioritách každé. Pokud někdo chce brečet na netu, že ji nikdo nechce a chlapi nejsou, místo toho, aby se trochu snažila sama, tak je to její věc a beru to tak, že vše jí vyhovuje. Protože cesty, jak to změnit, určitě jsou. Většinou to ale bývá tak, že nějaká množina potenciálních ctitelů existuje, jen dotyčná nejeví o ní zájem.

Podepisuju.

Tuhle jsem se s jednou delila o sva moudra vydrena krvi a ona me poslala do pryc, ze takhle to chodilo kdysi a dnes je jina doba :lol:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
7.9.19 19:12
to je odstranění následku, ne příčiny :)

Endokrinolog do kazdeho domu. Nejdriv mi pomuze k chlapovi, potom k diteti, potom…

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
7.9.19 19:13
no mě to třeba už ukazuje na její nedostatečnost, protože jestli je chlap chytnutelnej na háček s ohledem na svůj stav (touha po vztahu, případně šuku) se dá otestovat „ženštějším způsobem“, a jestli cjhlap zareaguje správně - sám pozve, je to už nějakej filtr jeho kvality nebo aspoň kompatibility vnímání?a jestli je nutný, aby na to šla takhle hrubě napřímo, tak pro mě je to takový málo estrogenový - málo jemný ženský síly

Tak asi máš taky svoje filtry, to je ok. Souhlasím s tím, že způsoby balení jsou taky filtry. I mně se stalo, že chlap odmítnul pozvání na kafe nebo i rovnou nabídku sexu - brala jsem to taky, jakože nejsme kompatibilní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky