Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já jsem nikdy s nikým nechodila. Je mi 28. Ani sex nebyl. Upřímně v tomto věku už prostě člověku většinou ujel vlak. Ti normální chlapi už jsou dááávno zadaní. Jsou s holkou třeba od střední školy. V tomto věku je to už náročný. Na seznamce jsem ze zvědavosti byla, ale nikdo mě nezaujal.
Nemáš pravdu. Jednak v tom, že ti ujel vlak (i když panenství v tomhle věku je už spíše rarita) a druhak v tom, že normální chlapi jsou zadaní. I normální chlapi můžou mít smůlu nebo být rozejití po delším vztahu. Spíše to na mě působí, že ti tenhle stav ani tak moc nevadí.
@Mango_Lassi píše:
V tomhle veku bych panna teda být nechtěla. Však nemusíš s nikým chodit, ale jen na sex si někoho najdi.
Já taky byla do 30 single, ale sexuální zážitky jsem měla. Čím budeš starší, tím to bude vypadat víc a víc patologicky.
@Kfětoslava píše:
Nemáš pravdu. Jednak v tom, že ti ujel vlak (i když panenství v tomhle věku je už spíše rarita) a druhak v tom, že normální chlapi jsou zadaní. I normální chlapi můžou mít smůlu nebo být rozejití po delším vztahu. Spíše to na mě působí, že ti tenhle stav ani tak moc nevadí.
ani nevadí, jsem už zvyklá. Já tedy normální nezadaného chlapa neznám. Nebo maximálně tak jeden z tisíce? Ano panenství je rarita v tomto věku, nedá se nic dělat no.
@Anonymní píše:
Já jsem nikdy s nikým nechodila. Je mi 28. Ani sex nebyl. Upřímně v tomto věku už prostě člověku většinou ujel vlak. Ti normální chlapi už jsou dááávno zadaní. Jsou s holkou třeba od střední školy. V tomto věku je to už náročný. Na seznamce jsem ze zvědavosti byla, ale nikdo mě nezaujal.
Neblbni, není ti 40,ale jen 28,vlak rozhodně neujel ![]()
@Anonymní píše:když si nedokážu najít nikoho na vztah, těžko najdu někoho na sex.
Já už jsem s tím smířená. Sex vlastně už ani nechci, ani ten vztah. Člověk si zvykne. Rozhodně nevěřím tomu, že každá ženká může vždycky někoho sbalit to je nesmysl.
Však v pohodě. Pokud jsi takto spokojená, není co řešit.
Samozřejmě, každá ženská si nesbalí kohokoli, na koho si ukáže. To je nesmysl.
@Mango_Lassi píše: Že na amatérech je to snazší a člověk hned ví, o co jdenemusí ztrácet čas dlouhým dopisováním
I na amatérech mám účet. Ale z toho prostředí tam je mi občas trochu na zvracení.
Mě taky nikdy nikdo nechtěl, vztah max pár měsíců… Byla jsem sama až do 21 a pak znovu pár let.. Chlapa mi dohodila kamarádka a ani ten mě nejspíš nechtěl, já byla ta aktivnější, řekla jsem si že to prostě nevzdám
a už jsme spolu 5 let, máme dvě děti.. Vím že toho měl rozjetyho víc, ne jen mě, ale každá ho prostě odkopla nebo neměla zájem, já zůstala, odpustila, zamiloval se do mě.. a teď už si to beze mě určitě nedokáže představit
musela jsem ale tenkrát zaprit sama sebe, na tu chvíli, to prostě většina zenskejch nedokáže, nemají to zapotřebí, proč taky, kvůli chlapovi??
já nelituju, můj muž je ten pravej, i když oba máme svý mouchy, neměnila bych. Ale taky vím, že jsem klidně mohla být i teď stále sama, kdybych se tenkrát zachovala jinak.
@Anonymní píše:
Mě taky nikdy nikdo nechtěl, vztah max pár měsíců… Byla jsem sama až do 21 a pak znovu pár let.. Chlapa mi dohodila kamarádka a ani ten mě nejspíš nechtěl, já byla ta aktivnější, řekla jsem si že to prostě nevzdám![]()
a už jsme spolu 5 let, máme dvě děti.. Vím že toho měl rozjetyho víc, ne jen mě, ale každá ho prostě odkopla nebo neměla zájem, já zůstala, odpustila, zamiloval se do mě.. a teď už si to beze mě určitě nedokáže představit
![]()
![]()
musela jsem ale tenkrát zaprit sama sebe, na tu chvíli, to prostě většina zenskejch nedokáže, nemají to zapotřebí, proč taky, kvůli chlapovi??
já nelituju, můj muž je ten pravej, i když oba máme svý mouchy, neměnila bych. Ale taky vím, že jsem klidně mohla být i teď stále sama, kdybych se tenkrát zachovala jinak.
Jasný, holky. To se mi líbí. Tady spousta čeká na prince na bílém koni a pak ve 40 zakládají diskuze, že jsou bez chlapa a bez dětí. Trocha té aktivity ještě nikoho nezabila ![]()
@Anonymní píše:
ani nevadí, jsem už zvyklá. Já tedy normální nezadaného chlapa neznám. Nebo maximálně tak jeden z tisíce? Ano panenství je rarita v tomto věku, nedá se nic dělat no.
Pak se pohybuješ v jiné bublině než já. Anebo máš již tunelové vidění. Ono je i zvláštní, žes nikdy s nikým nechodila. Někde ti to drhne, pokud bys měla zájem rozkličovat kde, pak bys určitě již našla způsoby. Asi k životu nepotřebuješ různé světské radosti
Což o to, je to volba. Mám jednu známou 45+ a ta je dobrovolně sama bezdětná, zvolila si to a žije spokojený život jaký jí vyhovuje. Žena, která chce partnera a nevypadá jako dcera pana účetního, pak vždy nějakého najde. A ani nemusí slevovat ze svých kritérií, pokud nejsou přehnaná jako např mladý tmavovlasý atlet, v zaměstnání vysoce postavený s vlastním splaceným domem a plynule hovořící třemi jazyky, který své ženě v období PMS nalévá víno a mění obklady na čele ![]()
@Kfětoslava píše:
Pak se pohybuješ v jiné bublině než já. Anebo máš již tunelové vidění. Ono je i zvláštní, žes nikdy s nikým nechodila. Někde ti to drhne, pokud bys měla zájem rozkličovat kde, pak bys určitě již našla způsoby. Asi k životu nepotřebuješ různé světské radostiCož o to, je to volba. Mám jednu známou 45+ a ta je dobrovolně sama bezdětná, zvolila si to a žije spokojený život jaký jí vyhovuje. Žena, která chce partnera a nevypadá jako dcera pana účetního, pak vždy nějakého najde. A ani nemusí slevovat ze svých kritérií, pokud nejsou přehnaná jako např mladý tmavovlasý atlet, v zaměstnání vysoce postavený s vlastním splaceným domem a plynule hovořící třemi jazyky, který své ženě v období PMS nalévá víno a mění obklady na čele
Tak ji nepřemlouvej, on se jí takový život nejspíš líbí. Proč ne? Každého věc.
@Mango_Lassi píše:
Tak ji nepřemlouvej, on se jí takový život nejspíš líbí. Proč ne? Každého věc.
Já ji nepřemlouvám, kdes to vyčetla?
@Anonymní píše:
Ale jsou… A třeba i s dítětem. Zapomínás na skupinu rozvedení, ovdovělí…
![]()
@Kfětoslava píše:
Já ji nepřemlouvám, kdes to vyčetla?
Mně to tak přišlo. Ale ok, nejspíš je to její vlastní volba.
@Kfětoslava píše:
Pak se pohybuješ v jiné bublině než já. Anebo máš již tunelové vidění. Ono je i zvláštní, žes nikdy s nikým nechodila. Někde ti to drhne, pokud bys měla zájem rozkličovat kde, pak bys určitě již našla způsoby. Asi k životu nepotřebuješ různé světské radostiCož o to, je to volba. Mám jednu známou 45+ a ta je dobrovolně sama bezdětná, zvolila si to a žije spokojený život jaký jí vyhovuje. Žena, která chce partnera a nevypadá jako dcera pana účetního, pak vždy nějakého najde. A ani nemusí slevovat ze svých kritérií, pokud nejsou přehnaná jako např mladý tmavovlasý atlet, v zaměstnání vysoce postavený s vlastním splaceným domem a plynule hovořící třemi jazyky, který své ženě v období PMS nalévá víno a mění obklady na čele
né v pohodě, já jsem prostě zvyklá, nikdo mě nikdy nechtěl a to se jen tak nezmění. Dítě bych ráda, ale kde ho vzít a nekrást
Jsem introvert takže nějaký trauma z toho, že jsem sama fakt nemám. Na chlapech nejsem závislá jako většina mých kamarádek, což mi zase přijde jako výhoda.
@Anonymní píše:
Taky se hlásím k této skupině. Mám podobný věk a taky jsem většinu života sama. Myslím, že nás bude hodně. Chlapů znám dost (navíc pracuju v téměř mužském kolektivu), normálně se s nimi bavím, přesto nic. Jeden kamarád mi kdysi řekl, že působím hrozně nedostupně, tak jsem na tom zapracovala, snažím se chovat víc otevřeně, přátelsky a pozitivně, ale změna stejně žádná. Kolegové mě sice mají rádi, ale to je asi tak vše.
Takže těžko říct, proč jsou některé holky od patnácti pořád zadané a jiné věčně samy.
Docela by mě zajímalo, kde je zakopaný pes…