Mladá holka 5 let sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
8.9.19 12:17
@Kfětoslava píše:
Jak tady řešíte, zda žena má balit nebo ne, já teda jsem z těch, co nikdy nebyly samy (jednou rok, ale byla to moje volba) a nikdy bych si netroufla chlapa balit. Já třeba nahodila udičku a další krok byl na něm. Jednou na táboře v 6. třídě jsem pozvala chlapce k tanci :D a on mě poslal do pr… A tehdy jsem si řekla, že už se nikdy takhle neponížím. A stalo se mi mockrát, že jsem nabídky odmítala já, ale na mou čest musím říct, že vždy velmi slušně, ještě jsem se omlouvala :D. Nikdy bych chlapa neponížila. Ti, co si potřebují kopnout a odkopnout s patřičným terátrem, to je pro mě druhořadá kategorie. A nikdy o bývalých nemluvím s despektem a výsměchem, jak tady občas čtu. Člověk tím hodně prozradí o sobě, než o druhém.

Ja to taky tak citim…uhanet chlapa? 8o :D takovou pisnicku jeste nehrali, jak se rika u nas na Slovensku :)
Nerikam, ze to nemuze vyjit, ale ta pravdepodobnost, ze se ten chlap jenom zveze, i kdyz vlastne hlubsi zajem nema, pac „neber to, kdyz se to same nabizi“, je vyssi.
Navic, myslim, ze je to i pro vestsinu muzu pritazlivejsi, kdyz se zena nechova jak chlap, teda pokud to neni najakej utapnutej nesika.
A taky, protoze jsem typ, kterej neni na ploche vztahy, na vsechny ty kamaradstvi s vyhodama chlapum z vysoka kaslu, takze to neni nic pro mne. ;)

• Citovat
  • Upravit
15039
8.9.19 12:32
@My Melody píše:
Ja to taky tak citim…uhanet chlapa? 8o :D takovou pisnicku jeste nehrali, jak se rika u nas na Slovensku :)
Nerikam, ze to nemuze vyjit, ale ta pravdepodobnost, ze se ten chlap jenom zveze, i kdyz vlastne hlubsi zajem nema, pac „neber to, kdyz se to same nabizi“, je vyssi.
Navic, myslim, ze je to i pro vestsinu muzu pritazlivejsi, kdyz se zena nechova jak chlap, teda pokud to neni najakej utapnutej nesika.
A taky, protoze jsem typ, kterej neni na ploche vztahy, na vsechny ty kamaradstvi s vyhodama chlapum z vysoka kaslu, takze to neni nic pro mne. ;)
:palec: souhlas, ale jednou jsem měla kamaráda s výhodami, je to už dávno, ale bylo to fajn :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.9.19 12:46
@Anonymní píše:
Ahoj, mám kamarádku, která je už 5 let sama, je jí tedy necelých třicet, ale už k tomu moc daleko nemá. Teď se mi svěřovala, jak jí to už štve, že nemá chlapa, že by chtěla rodinu už i, že ženská nemá tolik času jako chlap…nikdy neměla vztah delší než rok, takže nějaké zkušenosti má, ale i tak je 5 let, možná více sama…párkrát na nějakou dobu žila v zahraničí. Byla z toho dost smutná, je hezká, schopná, chytrá. Řekla jsem jí, že si musí vytvářet příležitosti a když není nikdo v práci a nedaří se jí někoho potkat ve volném čase, že má třeba zkusit seznamku…no docela se na mně obořila, že potřebuje někoho se svým životním stylem, že by nikdy nikoho přes počítač nehledala a že to tak třeba má být, že je sama…dost si protiřečila. Napadají vás nějaké další způsoby, jak by se mohla seznámit? (nikomu nic nenutim, ale chtěla to se mnou řešit)
Já jí mám moc ráda, ale prostě mi tak nějak přijde, že si za to může sama, přeci jenom takhle dlouho v tomto věku být sám a vztah chtít…to si asi taky trochu možná háže klacky pod nohy sama.

Odkud jsi 😈 😎

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.9.19 12:48
@Mango_Lassi píše:
Však v pohodě. Pokud jsi takto spokojená, není co řešit.
Samozřejmě, každá ženská si nesbalí kohokoli, na koho si ukáže. To je nesmysl.
😊 😊 😊všechno jde!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.9.19 14:00

Ja byla 3 roky sama.. pak jsem zacla na seznamce a proste jsem zkousela.. vzesli mi z toho dva super kamaradi.. a diky tomu zbytku jsem aspon zjistila jakyho chlapa chci.. pak prisel rocni ulet v praci.. no a kdyz jsem sla k sestrenici do mesta slavit sve 25 narozeniny, potkala jsem HO. Nikdy v zivote jsem takoveho kluka nemela. Sice vsichni z okoli tvrdili, ze je obyc, ze ja mam na lepsiho.. ale ne vse by se melo merit podle prvniho dojmu!
Dneska uz vidi, ze i kdyz se neoblika podle posledni mody, je to presne ten chlap po kterym zensky touzi.. udela pro vas cokoliv, protoze vas ma rad.. a to je ono.. :srdce: :srdce:
At zkusi randit, aspon si rozsiri obzory a zabavi se a ono to prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
8.9.19 14:02
@Diuss píše:
Ja byla 3 roky sama.. pak jsem zacla na seznamce a proste jsem zkousela.. vzesli mi z toho dva super kamaradi.. a diky tomu zbytku jsem aspon zjistila jakyho chlapa chci.. pak prisel rocni ulet v praci.. no a kdyz jsem sla k sestrenici do mesta slavit sve 25 narozeniny, potkala jsem HO. Nikdy v zivote jsem takoveho kluka nemela. Sice vsichni z okoli tvrdili, ze je obyc, ze ja mam na lepsiho.. ale ne vse by se melo merit podle prvniho dojmu!
Dneska uz vidi, ze i kdyz se neoblika podle posledni mody, je to presne ten chlap po kterym zensky touzi.. udela pro vas cokoliv, protoze vas ma rad.. a to je ono.. :srdce: :srdce:
At zkusi randit, aspon si rozsiri obzory a zabavi se a ono to prijde

Anoooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
8.9.19 14:14
@Prof. Farnsworth píše:
Gentleman nabídky k sexu neodmítá :mrgreen:

Pravda. Gentleman takové nabídky citlivě předkládá :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
8.9.19 14:24
@My Melody píše:
Po 35 se uvonuje druha vlna zen a chlapu po rozvode, po rozchodech… ujizdejici vlak je mytus :)

Ženská co nemá ve 35 dítě (ani partnera) a oboje chce, se cítí jak 35 letej chlap co pracuje v McDonaldu u friťáku. Totiž, že jeho život stojí tak nějak za pendrek a pokud s tím chce ještě něco udělat, tak sebou musí sakra hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78316
8.9.19 14:25
@Jaholos píše:
Jedina vec v ktery chlapek casto keca je ta zadanost. Ale aspon nejaky info tam mas, uz jenom kde ma bydli je dulezite. Na vylete muzes potkat plno lidi odkudkoliv. :nevim:
často se na první pohled docela fajn chlapíci nezmíní, že mají půlmilionové a vyšší exekuce :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15039
8.9.19 14:26
@Prof. Farnsworth píše: Ženská co nemá ve 35 dítě (ani partnera) a oboje chce, se cítí jak 35 letej chlap co pracuje v McDonaldu u friťáku. Totiž, že jeho život stojí tak nějak za pendrek a pokud s tím chce ještě něco udělat, tak sebou musí sakra hodit.
:D hezké přirovnání
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
8.9.19 15:09
@Prof. Farnsworth píše: Ženská co nemá ve 35 dítě (ani partnera) a oboje chce, se cítí jak 35 letej chlap co pracuje v McDonaldu u friťáku. Totiž, že jeho život stojí tak nějak za pendrek a pokud s tím chce ještě něco udělat, tak sebou musí sakra hodit.

No jasne :) co myslis, na jake pohadky od mala koukala? Na pohadky, ktere vzdy koncili svatbou, na filmy ve vydizajnovanem rodinnem dome, kde se v naklizenem salonu hraji deti, ktere nevresti a nedelaji neporadek a na sedacke za nimi krasnej a stastnej chlap objima krasnou a stastnou zenu. :D

Nikto neukazuje detem pohadky, kde se po svadbe princ a princezna rozhadaji, po narozeni princatek se rozhadaji jeste vic, pak se princ prestane zajimat o princeznu, pak princezna podvede prince s kucharem a princ ji pak zbali 5 svestek a vyhodi ji z kralovstvi. :)
A tak se holky chteji porad vdavat a rodit deti a zit to stesti az do smrti a kdyz se jim to nepodari do 35, vsichni kolem spletaji koniny o ujizdejicim vlaku. :D

Příspěvek upraven 08.09.19 v 15:14

• Citovat
  • Upravit
1194
8.9.19 15:13
@stinga píše: často se na první pohled docela fajn chlapíci nezmíní, že mají půlmilionové a vyšší exekuce :cert:

No ale zas na druhou stranu ty kazdemu zminujes svou financni situaci na potkani? Jasne, ze to nebude mit u inzeratu, nebo to nebude rikat na prvni schuzce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.9.19 15:36
@My Melody píše:
No jasne :) co myslis, na jake pohadky od mala koukala? Na pohadky, ktere vzdy koncili svatbou, na filmy ve vydizajnovanem rodinnem dome, kde se v naklizenem salonu hraji deti, ktere nevresti a nedelaji neporadek a na sedacke za nimi krasnej a stastnej chlap objima krasnou a stastnou zenu. :D

Nikto neukazuje detem pohadky, kde se po svadbe princ a princezna rozhadaji, po narozeni princatek se rozhadaji jeste vic, pak se princ prestane zajimat o princeznu, pak princezna podvede prince s kucharem a princ ji pak zbali 5 svestek a vyhodi ji z kralovstvi. :)
A tak se holky chteji porad vdavat a rodit deti a zit to stesti az do smrti a kdyz se jim to nepodari do 35, vsichni kolem spletaji koniny o ujizdejicim vlaku:D

Příspěvek upraven 08.09.19 v 15:14

Třeba ty holky na rozdíl od některých jen dávaly pozor v hodinách biologie a tak vědí, že jejich plodnost i krása nejsou věčné a s přibývajícím věkem jejich šance na dítě výrazně klesá.

• Citovat
  • Upravit
1194
8.9.19 15:38
@Mango_Lassi píše:
Třeba ty holky na rozdíl od některých jen dávaly pozor v hodinách biologie a tak vědí, že jejich plodnost i krása nejsou věčné a s přibývajícím věkem jejich šance na dítě výrazně klesá.

https://www.idnes.cz/…hranicni_knn
„V 74 letech porodila dvojčata. Aby ještě udělala radost manželovi“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.9.19 15:41
@Jaholos píše:
https://www.idnes.cz/…hranicni_knn
„V 74 letech porodila dvojčata. Aby ještě udělala radost manželovi“ :mrgreen:

Samozřejmě. To je sen každé ženské. To chceš.

Před pár dny jsem o tom četla na BBC, tam je rozšířená verze

Nothing is in our hands. Whatever should happen will happen. It is all in the hands of God," Mr Rajarao had said when asked who would care for the children in case anything were to happen to the couple due to their advanced age

https://www.bbc.com/…/uk-49575735

Příspěvek upraven 08.09.19 v 16:13

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria