Mladá holka 5 let sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
10.9.19 23:46
@Anonymní píše:
To jste dobra kamaradka, ze misto toho abyste komunikovala s ni, tak komunikujete anonymne tady s cizimi. Ja mam taky par kamaradek pres 30 same. A reknu jim to na plnou hubu, bohuzel modelky nejste ale hledate bohateho a nadherneho. Dohodila jsem jim x svych nezadanych znamych, odmitnuti napr: jeeee ten ma na fotce tenisky (ano, protoze je to fotka z tury), jeee ten ma velky nos. Pritom vsechny znam osobne a jsou prima. Takze jedine co ode me slysi, hmm bud zmen naroky nebo umres sama ozrana kockou

Zcela realisticky přístup! :palec:

• Citovat
  • Upravit
466
10.9.19 23:47

@Mango_Lassi Tak ono, co si budem povídat.. Nezadanych chlapů po 35 moc není a často když už jsou, tak je důvod, proč zadaný nejsou. Samozřejmě, že se sem tam nějakej najde, ale bude to jako hledat jehlu v kupce sena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
10.9.19 23:51
@Miarr píše:
@Mango_Lassi Tak ono, co si budem povídat.. Nezadanych chlapů po 35 moc není a často když už jsou, tak je důvod, proč zadaný nejsou. Samozřejmě, že se sem tam nějakej najde, ale bude to jako hledat jehlu v kupce sena.

Souhlas. Jedna známá, co sem už nechodí říkala, že hledat chlapa po 40 je stejně jako prehrabovat se kontejnrem pro armádu spásy. Velmi trefné

• Citovat
  • Upravit
My Melody
11.9.19 00:23
@sos44 píše:
Popravdě se divím, že má ženská problém se seznámit. Mě přijde, že skoro každá může mít na každém prstu 5 chlapů (pravda, že většinou asi jen na sex). V čem vidím větší problém je to, že ženské čekají na prince na bílém koni. Musí být takový a makový (pěkný, charizmatický, vtipný, bohatý, mít postavenía milión dalších požadavků) a přitom sami nemají co nabídnout (kromě toho, že jsou pěkné a to není rozhodně jejich zásluha, ale samozřejmě ji rádi využijí)..
Tzn. holka introverní, plachá, hodná, nevtipná, tak když je alespoň trochu hezká a dbá o sebe a jen všechny synky kolem „neodfakovává“ má dost dobrou šanci se seznámit.
Jenže má šanci se seznámit hodný, introvertní, ne zrovna vtipný, průměrně vydělávající chlap, který není zrovna brad pitt? Nemá..
Navíc ženské čekají, že je chlapi budou pořád balit sami…Jenže ať si každá zamete před svým prahem. Když s někým holka flirtuje a člověk se odváží o něco víc a ona ho potom odfakuje a to udělá dalším XX chlapům, tak pak je čím dál menší šance, že chlapi, kteří nemají potlačen strach z odmítnutí zase nějakou osloví..Ano je pořád hodně frajírků či streetařů, které osloví ženskou, ale těm jde jen o sex…Tím chci říct, že i holky by měly být aktivnější a když už někomu dávají náznaky a on se chytne, tak to nemají dělat proto, že chtějí dotyčnému ublížit, ale že mají třeba opravdu zájem se seznámit atd.

Na tak pokud ty holky hledaji bohateho, tak ano, same se vyhazuji z hry…pak tva uvaha plati, protoze to neni o lasce, ale o uctovnictvi a v nem maji nejvetsi sanci krasne dvacitky a vekem se jich sance znizuje.

Ale pokud clovek hleda vztah, cloveka, kterej k nemu patri, kompatibilni druhou pulku, nekoho, koho bude milovat, tak to, co jsi popsal, neplati a takovi lidi bohatyho partnera ani nehledaji, protoze jim jde o jine veci, jak nejakej debilnej pocet cisel na uctech.

Aby to nekto nehodil zas do druheho extremu, ze doporucuju zadluzene socky, inteligentny, zamestnany chlap nebyva zadluzenej, umi si vydelat tolik, aby si pokryl zakladni veci, ale rozhodne nemusi byt bohatej a nemusi mit postaveni. No ale, pokud holky hledaji bohatyho, tak se same vyrazuji z hry, kde jde o lasku a zarazuji se do tve skupiny, kterou opisujes a v ktere jde o „uctovnictvi“ muzsko-zenskeho trhu a ve kterem samozrejme vekem sance rapidne klesaji.

Příspěvek upraven 11.09.19 v 00:55

• Citovat
  • Upravit
My Melody
11.9.19 00:30
@Miarr píše:
@Mango_Lassi Tak ono, co si budem povídat.. Nezadanych chlapů po 35 moc není a často když už jsou, tak je důvod, proč zadaný nejsou. Samozřejmě, že se sem tam nějakej najde, ale bude to jako hledat jehlu v kupce sena.

Zatim nemame uzakonene mmnohomuzstvi, takze nezadanych chlapu po 35 je asi tolik, kolik je nezadanych zen. Navic po 35 se uvolnuje nova vlna nezadanych po rozchodech a rozvodech. :)

• Citovat
  • Upravit
My Melody
11.9.19 00:42
@Anonymní píše:
To jste dobra kamaradka, ze misto toho abyste komunikovala s ni, tak komunikujete anonymne tady s cizimi. Ja mam taky par kamaradek pres 30 same. A reknu jim to na plnou hubu, bohuzel modelky nejste ale hledate bohateho a nadherneho. Dohodila jsem jim x svych nezadanych znamych, odmitnuti napr:jeeee ten ma na fotce tenisky (ano, protoze je to fotka z tury), jeee ten ma velky nos. Pritom vsechny znam osobne a jsou prima. Takze jedine co ode me slysi, hmm bud zmen naroky nebo umres sama ozrana kockou…
:) pokud holce vadi, ze ma chlap na fotce tenisky, tak je blbka a je sama nejspis proto, ze je blba a navic tak trochu snob. :)

Ale ze se tvym kamoskam nelibi nekto celkove fyzicky, to jde pochopit, cloveka musi ten druhy pritahovat. Mame v sobe naprogramovane typy, ktere se nam libi a s tim nic nejde delat, to bych jim nevycitala. Nutit se do vztahu s nekym, kto nas fyzicky nepritahuje, je nezmysl, pac po case do dopadne tak, jak to tu muzeme casto cist : „muz me nepritahuje, nelibi se mi, protitvi se mi, nespim s nim, nasla jsem si milence“, atd…

A ze single damy zemrou same ozrane kockou? :mrgreen:, No, to hrozi i tem zadanym, ty muzou byt v starobe na antidepresivach uz deset krat rozvedene, anebo vdovy.

• Citovat
  • Upravit
466
11.9.19 01:15
@My Melody píše:
Zatim nemame uzakonene mmnohomuzstvi, takze nezadanych chlapu po 35 je asi tolik, kolik je nezadanych zen. Navic po 35 se uvolnuje nova vlna nezadanych po rozchodech a rozvodech. :)

Já neříkám, že nezadani nejsou. Jen říkám, že většina je nic moc. Ale samozřejmě jsou výjimky. Ale hledat je musí být o kokos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
11.9.19 01:18
@Miarr píše:
Já neříkám, že nezadani nejsou. Jen říkám, že většina je nic moc. Ale samozřejmě jsou výjimky. Ale hledat je musí být o kokos.
:) Ale to muzou vlastne rict i ti chlapi, ze nezadane holky jsou nic moc a hledat je musi byt o kokos.

Nemyslim si, ze to funguje tak, ze nic-moc zeny si rozeberou super muze a pro super zeny zustanou nic-moc muzi. A ani naopak. :)

Proste si myslim, ze se jenom nepotkali ti dva, kteri se potkat meli…laska si nekdy dava nacas…

Mmch, jenom takova zajimavost, nekde jsem cetla, ze inteligentni lide vstupuji do manzelstvi pozdeji a dokonce i zacinaji se sexualnim zivotem pozdeji, jak jejich mene inteligentni rovesnici. :)

Příspěvek upraven 11.09.19 v 01:28

• Citovat
  • Upravit
466
11.9.19 01:23
@My Melody píše: :) Ale to musou rict i ti chlapi, ze nezdane holky nic moc a hledat je musi byt o kokos.

Ale my se tu bavily o 2 kamarádkách po 35,ktere nemohou najít muže. Ne o chlapech. Takže to nemá s tématem nic společného. Pokud to maj stejně těžký i muži, tak je mi to líto. Ale o tom se tu přece nebavime teď momentálně, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
11.9.19 01:24
@Miarr píše:
Ale my se tu bavily o 2 kamarádkách po 35,ktere nemohou najít muže. Ne o chlapech. Takže to nemá s tématem nic společného. Pokud to maj stejně těžký i muži, tak je mi to líto. Ale o tom se tu přece nebavime teď momentálně, ne?

Ano, puvodne bylo tema o zenach, mas pravdu.

• Citovat
  • Upravit
466
11.9.19 01:29

@My Melody já ale nikde nenapsala, že nic moc ženy si rozeberou super může, bereš mi slova z úst, které jsem nikdy neřekla. Jen jsem řekla, že většina mužů, co po 35 zbydou už budou nic moc. Nic víc, nic min.

Že si lidi nesednou do 35 roku a nenajdou se stát samozřejmě může. Sama jsem se dost ve vztazích placala. Nicméně většinou se jedná už o „kazove zboží“. Ženský se většinou jen tak nerozvádí, ještě když mají děti a hledat mezitím výjimky by se mi fakt nechtělo. Tak to prostě vidím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
11.9.19 01:47
@Miarr píše:
Ale my se tu bavily o 2 kamarádkách po 35,ktere nemohou najít muže. Ne o chlapech. Takže to nemá s tématem nic společného. Pokud to maj stejně těžký i muži, tak je mi to líto. Ale o tom se tu přece nebavime teď momentálně, ne?

No ja myslim, ze to souvisi dost. Jestli mame spolecnost asi 50:50, tak by nekde meli byt zhruba 2 svobodni muzi pro ty holky. Porad ctu, ze super baby po 35 nemuzou najit a super chlapi jsou po 35 rozebrani. To dava logiku jen pokud ty baby nejsou tak super nebo ti chlapi jsou taky super, takze jak pise Mymelody. Nebo jak se muzeme bavit o hledani muzu pro zeny, aniz bychom se podivali na potencialni muze pro ne?

Mozna se to jeste mysli tak, ze zeny po 35-40 proste pro vrstevniky prestavaji byt atraktivni, protoze ti „lepsi“ si muzou najit divku o 10-15 let mladší, tim vznika opticky klam, ze „nejsou chlapi“. Reseni je teda urvat chlapa mlada a drzet nebo dostatecne se zatraktivnit nebo snizit naroky. To at si kazdy rozhodne sám.
Odmitam se ale vysmivat takovym zenam nebo lkat nad tim, jak jsou chlapi hrozni :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
11.9.19 01:57
@Miarr píše:
@My Melody já ale nikde nenapsala, že nic moc ženy si rozeberou super může, bereš mi slova z úst, které jsem nikdy neřekla. Jen jsem řekla, že většina mužů, co po 35 zbydou už budou nic moc. Nic víc, nic min.Že si lidi nesednou do 35 roku a nenajdou se stát samozřejmě může. Sama jsem se dost ve vztazích placala. Nicméně většinou se jedná už o „kazove zboží“. Ženský se většinou jen tak nerozvádí, ještě když mají děti a hledat mezitím výjimky by se mi fakt nechtělo. Tak to prostě vidím já.

Ja to zase vidim, ze se rozvadeji :lol: co ja jsem ohodnotila jako des bes, po tom jina skocila a vychvaluje si to jako raj na zemi :lol: tak nevim, kdo z nas mel/ma ten kaz :lol:

Pak je jeste spousta paru, ktere neustoji zakonitou krizi nebo si z nudy ci jineho duvodu najdou bokovky a nechaji si rozbit rodinu, nacez se rozejdou i s bokovkama. Nebo podivini, ale ve smyslu netradicnich zajmu, dlouho upoutani na snure s rodici ale nakonec se radi odpoutavajici, ciste duse mimo cas a prostor, presto hluboke a milující. Proste pausalne odsoudit nezadane v urcitem veku jako uchyly a ztracene existence je podle me znakem pychy nebo prilis jednoducheho mysleni milujici zkratky :nevim: jedine, co fakt preju temto dusim- nepoddavat se odsudku vetsiny a neztracet nervy a elan a jit si za svym snem :lol:

• Citovat
  • Upravit
My Melody
11.9.19 01:58
@Miarr píše:
@My Melody já ale nikde nenapsala, že nic moc ženy si rozeberou super může, bereš mi slova z úst, které jsem nikdy neřekla. Jenjsem řekla, že většina mužů, co po 35 zbydou už budou nic moc. Nic víc, nic min.Že si lidi nesednou do 35 roku a nenajdou se stát samozřejmě může. Sama jsem se dost ve vztazích placala. Nicméně většinou se jedná už o „kazove zboží“. Ženský se většinou jen tak nerozvádí, ještě když mají děti a hledat mezitím výjimky by se mi fakt nechtělo. Tak to prostě vidím já.

My si nerozumime.
Ty jsi rekla, ze muzi, kteri po 35 zustanou, jsou nic- moc, protoze ti fajn chlapi jsou uz rozebrani. Jinak, to je tady frekventovanej nazor.

Pokud by to ale byla pravda, ja se jenom ptam, kto si je rozebral? Jake zeny? Nic-moc zeny, anebo ty lepsi zeny? Protoze pokud by si super zeny rozebraly super muze a po 35 proto zustavaji nezadani jenom nic-moc muzi, otazka je, jestli vsechny zeny jsou super a kategorie nic -moc zen vlastne podle te vasi teorie neexistuje. Anebo plati, ze po 35 nic-moc zenam zustavaji ti nic-moc muzi, protoze ty super zeny uz jsou s temi super muzi? Taky asi nezmysl.

Podle mne zadna zo spomenutych moznosti neni spravna. Myslim si, ze cele je to o neco komplikovanejsi a komplexnejsi. Myslim, ze je skupina lidi, kteri se seznamuji a navazuji vztahy snaz a rychleji, ale to neznamena, ze musi byt zasadne lepsi, jak ti, kteri si na to par let pockaji. Myslim si, ze ti prumernejsi lide si o neco rychleji a snadneji najdou partnera, protoze prumer je nejpocetnejsi.
A naopak, lide, kteri vypadaji z prumeru, kteri necim presahuji, jsou specifictejsi, maji proto logicky vyhranenejsi naroky na partnera. A proto si myslim, ze single po 35 nemusi byt zasadne nic-moc kategorie, ci uz se to tyce zen, anebo i muzu.

Uf, snad jsem to vysvetlila ne moc komplikovane. :)

Příspěvek upraven 11.09.19 v 02:04

• Citovat
  • Upravit
21111
11.9.19 02:01
@My Melody píše:
Na tak pokud ty holky hledaji bohateho, tak ano, same se vyhazuji z hry…pak tva uvaha plati, protoze to neni o lasce, ale o uctovnictvi a v nem maji nejvetsi sanci krasne dvacitky a vekem se jich sance znizuje.

Ale pokud clovek hleda vztah, cloveka, kterej k nemu patri, kompatibilni druhou pulku, nekoho, koho bude milovat, tak to, co jsi popsal, neplati a takovi lidi bohatyho partnera ani nehledaji, protoze jim jde o jine veci, jak nejakej debilnej pocet cisel na uctech.

Aby to nekto nehodil zas do druheho extremu, ze doporucuju zadluzene socky, inteligentny, zamestnany chlap nebyva zadluzenej, umi si vydelat tolik, aby si pokryl zakladni veci, ale rozhodne nemusi byt bohatej a nemusi mit postaveni. No ale, pokud holky hledaji bohatyho, tak se same vyrazuji z hry, kde jde o lasku a zarazuji se do tve skupiny, kterou opisujes a v ktere jde o „uctovnictvi“ muzsko-zenskeho trhu a ve kterem samozrejme vekem sance rapidne klesaji.

Příspěvek upraven 11.09.19 v 00:55

Chápu správně, že za tvýho zajíčka tak trochu platíš, ale máš pocit, že ne moc, abys měla pocit, že ti to nesebralo na sebeúctě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí