Mladá holka 5 let sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1194
8.9.19 15:44

@My Melody Myslim, ze mas takove moc slunickove nazory. :think: Ale proste kazdy nejak hospodari s tim casem a moznostma, ktere ma. A nekdo to proste projede a muze si namlouvat co chce, ale proste sance projel. A muze se stat treba u te zeny, ze projede tu svou moznost mit dite, ze ztrati krasu a moznost vyberu nejlepsich moznosti. A proste zustane sama, nebo bude prebirat a zajem o ni budou mit jen ti mene atraktivni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.9.19 15:47
@Jaholos píše:
@My Melody Myslim, ze mas takove moc slunickove nazory. :think: Ale proste kazdy nejak hospodari s tim casem a moznostma, ktere ma. A nekdo to proste projede a muze si namlouvat co chce, ale proste sance projel. A muze se stat treba u te zeny, ze projede tu svou moznost mit dite, ze ztrati krasu a moznost vyberu nejlepsich moznosti. A proste zustane sama, nebo bude prebirat a zajem o ni budou mit jen ti mene atraktivni. :nevim:

Přesně jak říkáš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.19 15:53

Někdo tady reagoval, že se snažím někomu organizovat živit. No to fakt ne. Prostě je jen normální, když se vám kamarád svěří, tak nad tím nějakým způsobem přemýšlíte. Mně prostě přijde, že má moc vysoké nároky a že by sice něco chtěla, a zároveň už zpohodlněla. Nemám ale to srdce jí tohle říct. Urazit se, že jí někdo navrhuje seznamku - ano, to je tak obrovský společenský poklesek se v 21.století zkusit seznámit i takhle! Tak ponižující, že ano! Já nechápu, proč to všichni berou jako bernou minci, že každý zoufalý skončí na seznamce. Někdo prostě nemá „štěstí“ na seznámení jako z červení knihovny, ale hlavně, že to nějak jde. Nezadaní 30tníci, kteří jsou fajn, samozřejmě existují, ale musí se taky hledat, pokud člověk není spanilá kráska a lidé jí neoslovují na ulici. Jak mám taky jinak poznat, že ten pekněj chlap sedící pár sedadel ode mne v MHD je nezadaný???

@My Melody ano, být single je společenský status jako být zadaný/ženatý/vdaná, nicméně dnešní doba dost paradoxně přes veškerá bio a eko hnutí upozaďuje to, co v člověku prostě je a čeho si příroda žádá - takže chtít po holce, která by chtěla chlapa a děti ze svého vnitřního cítění, aby se s tím srovnala, že je to normální, to je jako někoho opíjet rohlíkem.

• Citovat
  • Upravit
1194
8.9.19 16:04
@Anonymní píše:
Někdo tady reagoval, že se snažím někomu organizovat živit. No to fakt ne. Prostě je jen normální, když se vám kamarád svěří, tak nad tím nějakým způsobem přemýšlíte. Mně prostě přijde, že má moc vysoké nároky a že by sice něco chtěla, a zároveň už zpohodlněla. Nemám ale to srdce jí tohle říct. Urazit se, že jí někdo navrhuje seznamku - ano, to je tak obrovský společenský poklesek se v 21.století zkusit seznámit i takhle! Tak ponižující, že ano! Já nechápu, proč to všichni berou jako bernou minci, že každý zoufalý skončí na seznamce. Někdo prostě nemá „štěstí“ na seznámení jako z červení knihovny, ale hlavně, že to nějak jde. Nezadaní 30tníci, kteří jsou fajn, samozřejmě existují, ale musí se taky hledat, pokud člověk není spanilá kráska a lidé jí neoslovují na ulici. Jak mám taky jinak poznat, že ten pekněj chlap sedící pár sedadel ode mne v MHD je nezadaný???@My Melody ano, být single je společenský status jako být zadaný/ženatý/vdaná, nicméně dnešní doba dost paradoxně přes veškerá bio a eko hnutí upozaďuje to, co v člověku prostě je a čeho si příroda žádá - takže chtít po holce, která by chtěla chlapa a děti ze svého vnitřního cítění, aby se s tím srovnala, že je to normální, to je jako někoho opíjet rohlíkem.

Mas v zasade pravdu, ale nema smysl snazit se nekomu pomoc, kdyz nema zajem. Kazdeho nezachranis no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.9.19 16:25
@Anonymní píše:
Někdo tady reagoval, že se snažím někomu organizovat živit. No to fakt ne. Prostě je jen normální, když se vám kamarád svěří, tak nad tím nějakým způsobem přemýšlíte. Mně prostě přijde, že má moc vysoké nároky a že by sice něco chtěla, a zároveň už zpohodlněla. Nemám ale to srdce jí tohle říct. Urazit se, že jí někdo navrhuje seznamku - ano, to je tak obrovský společenský poklesek se v 21.století zkusit seznámit i takhle! Tak ponižující, že ano! Já nechápu, proč to všichni berou jako bernou minci, že každý zoufalý skončí na seznamce. Někdo prostě nemá „štěstí“ na seznámení jako z červení knihovny, ale hlavně, že to nějak jde. Nezadaní 30tníci, kteří jsou fajn, samozřejmě existují, ale musí se taky hledat, pokud člověk není spanilá kráska a lidé jí neoslovují na ulici. Jak mám taky jinak poznat, že ten pekněj chlap sedící pár sedadel ode mne v MHD je nezadaný???@My Melody ano, být single je společenský status jako být zadaný/ženatý/vdaná, nicméně dnešní doba dost paradoxně přes veškerá bio a eko hnutí upozaďuje to, co v člověku prostě je a čeho si příroda žádá - takže chtít po holce, která by chtěla chlapa a děti ze svého vnitřního cítění, aby se s tím srovnala, že je to normální, to je jako někoho opíjet rohlíkem.

Tohle je taková klasika - zájemci jsou, ale ona si nevybere, protože jí není nikdo dost dobrý. Pak už je to o prioritách, buď slevit z nároků anebo holt počítat s možností, že bude vybírat, až přebere a zůstane sama. I to se může stát.

• Citovat
  • Upravit
24
8.9.19 17:12
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
8.9.19 17:35
@Jaholos píše:
@My Melody Myslim, ze mas takove moc slunickove nazory. :think: Ale proste kazdy nejak hospodari s tim casem a moznostma, ktere ma. A nekdo to proste projede a muze si namlouvat co chce, ale proste sance projel. A muze se stat treba u te zeny, ze projede tu svou moznost mit dite, ze ztrati krasu a moznost vyberu nejlepsich moznosti. A proste zustane sama, nebo bude prebirat a zajem o ni budou mit jen ti mene atraktivni. :nevim:

Slunickovej nazor je spis verit, ze svatba - deti - hypoteka za kazdou cenu, jenom aby ti neujel ten tvuj vlak, te udelaji stastnym az do smrti :)

To, co rikas, funguje ve svete bez lasky : honem, honem nekoho najit, jenom aby clovek probuh nezustal sam, protoze pak uz nebude mladej a nebude super krasnej a proto ho uz nic dobryho ve vztazich neceka.
Laska je, anebo neni a pokud je, nezavisi od ciziho standardu atraktvity a nezavisi ani od veku, muze prijit kdykoliv, v kazdem veku a ke kazdymu, kto ji svymi myslenkami, srdcem, ciny a celym svym zivotem otvira dvere :)

• Citovat
  • Upravit
My Melody
8.9.19 18:17
@Anonymní píše:

Ja nevim, jestli si rozumime. Ja jsem proti vztahum z rozumu a ze zoufalstvi, protoze to stejne skonci blbe. A pak se bude trapit jeste vic a treba se uz nebude trapit sama, ale budou v tom i nevinne deti.
Pokud seznamku nechce, tak nechce, nic se nedeje. Proste jeste asi neni v tom bode, ze chce jit na seznamku, asi to tak neciti, ja bych ji respektovala. Ja nevim, kde se v lidech porad bere ten pocit, ze musi za kazdou cenu s nekym byt, koukni na emimino, i kdyz je tu spousta trollingu, presto muzes casto cist, s cim vsim jsou zenske schopne zit, jenom aby probuh nebyli same.

• Citovat
  • Upravit
351
8.9.19 23:21
@bigl píše:
Tak já bych třeba chlapa, co si mě neuloví, nechtěla. Prostě si fakt myslím, že v tomto jsou ty role jasně dány a chlap, co neumí sbalit holku, která se mu líbí, není chlap.

Tak větší hovadinu jsem v životě ještě nečet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 00:08

@My Melody ale tohle přece není o tom, že každý musí s někým být, ale to je prostě příroda, jsme živočišný druh jako kazdy3 jiný, jen se teď všichni tváří, že to tak fakt není. Je to prostě biologie a na většinu žen to dřív nebo později přijde a na tuhle to přišlo teď. Naopak Ti rozumím moc dobře, ale ten názor nesdílím kvůli výše uvedenému.

A nebýt s nikým jen kvůli tomu, že to jinde nevychází, je nepřijetí života s tím, co všechno může přinést.

Ale je pravda, že než být ve špatném vztahu, tak to radši v žádném.

• Citovat
  • Upravit
304
9.9.19 09:05

Ahoj, nečetla jsem předchozí příspěvky, jen nabízím - mám nezadaného kamaráda, taky kolem 30, který hledá a nenachází. Jestli chceš, napiš mi zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.19 13:24
@bigl píše:
Tak já bych třeba chlapa, co si mě neuloví, nechtěla. Prostě si fakt myslím, že v tomto jsou ty role jasně dány a chlap, co neumí sbalit holku, která se mu líbí, není chlap.
Jako pyšnit se tím, že se nemohl rozhodnout mezi mnou a Marunou a já jsem byla tak dobrá, že jsem si ho klofla :zed:
Nevím, každý to má jinak. To už bych radši byla sama.

To jsou ale šílený předsudky. Takové středověké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
9.9.19 13:40
@Anonymní píše:
@My Melody ale tohle přece není o tom, že každý musí s někým být, ale to je prostě příroda, jsme živočišný druh jako kazdy3 jiný, jen se teď všichni tváří, že to tak fakt není. Je to prostě biologie a na většinu žen to dřív nebo později přijde a na tuhle to přišlo teď. Naopak Ti rozumím moc dobře, ale ten názor nesdílím kvůli výše uvedenému.

A nebýt s nikým jen kvůli tomu, že to jinde nevychází, je nepřijetí života s tím, co všechno může přinést.

Ale je pravda, že než být ve špatném vztahu, tak to radši v žádném.

Ja to nerozporuju, co pises, ja ale rikam, ze nema zmysl vztah z rozumu a ze zoufalstvi, naopak, pokud se chce ta holka pak vic trapit, jak kdyz byla single, tak smele do toho :(

Navic, pokud clovek neumi zit sam se sebou a neumi byt sam stastny i bez chlapa, bez zeny, nikto z venku mu stejne stesti neprinese, otrepana veta, ale pravdiva.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
9.9.19 13:47
@Příjemné Pondělí píše:
To jsou ale šílený předsudky. Takové středověké.

Myslim, ze nejde o predsudky, ona to tak citi.

Ja to vnimam podobne, kdybych ja musela klofnout chlapa, to je pro mne neco tak desne asexualni, proste jsou zeny, ktere to tak vnimaji prirozene, maji to v sobe tak nastavene.

A jsou zeny, kterym nedela problem ulovit chlapa. Dokonce nektere sampionky v sporte lovu na chlapa, si ho pak jak kacera na provazku dotahnou nejen do postele, ale i k oltari, jak jedna moje byvala kolegyne :D, no.

• Citovat
  • Upravit
1103
9.9.19 13:56

Ať jde na Tinder :palec: Maje tři kamarádky si tam našly manžela :) a rozhodně to nejsou žádný zoufalky. A ti kluci jsou fajn.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí