Mladá holka 5 let sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
My Melody
11.9.19 03:49
@Tomkins píše:
Psal jsem, že se s přibývajícím věkem ženám snižuje počet nápadníků. Nemyslel jsem to vyloženě tak, že by o ženu nebyl zájem, ale že dřív o ni měli zájem muži 20-60 let, teď už jenom 40-60 let. Tedy skupina o polovinu menší.Je to jednoduchá matematika. Ale samozřejmě, láska, osud, šarm, bla bla bla.

A co kdyz to v te zahadne krajine nekrajine, kde se pisek leje a voda stoji a kde muzi miiluji zeny a zeny muze, deje jinak? :D

Co kdyz od 20 do 30 poskuluji muzii po holce, protoze je mladicka, ale jsou to muzi, ktere ona ani moc nechce.. a co kdyz od 30 do 40 po ni zacnou poskulovat muzi, kere ona chce, protoze ta holka dozrela v zenu a vyzaruje z ni osobnost, zenskost, sarm, kouzlo…a to je neco co pusobi na tu jeji cilovou kategorii muzu, kteri k ni prirozene patri, bez ohledu na to, ze ji uz davno neni 20?

• Citovat
  • Upravit
My Melody
11.9.19 03:58
@Kačus82 píše:
Ja teda jsem mela v 18, v 25, ve 30 i ve 35 uplne stejny „problem“ navazat vztah. Kupodivu vubec nemam pocit, ze bych s lety zacala mit nejaky problem s napadniky. Ono to hodne souvisi s vnitrnim nastavenim a sebevedomim. Takze to, co treba ted objektivne chybi na krase, to opet objektivne dodava sarm/kouzlo osobnosti, proste lovistem mi neni koupaliste, ale treba kongres :lol:
A najit spriznenou dusi s podobnym humorem a aby to frcelo i v posteli je fakt těžké/lehke uplne stejně jako za mlada. A to se snazim rict vsem vcetne mych nezadanych kamaradek. Ale kdekdo si mele proste svou - v 35 koncis, jsi nemozna, odepsana, vycuchana hortenzie :mrgreen:

Ja musim zase souhlasit. :) Nejde to jinak.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
11.9.19 07:14
@Kačus82 píše:
A co je atraktivnejsiho na chlapovi 35+ bez deti a se vsemi vztahy rozpadlymi? Oni ti chlapi si taky mysli, ze nepelichaji :lol: takze svuj k svymu ;) uz je pryc doba, kdy zenske po 30 zkratily frizuru na modrofialovy kvetak :jazyk:

Atraktivního na chlapovi bez dětí a ženy 35+ nic není, to ti povím. Stejně tak jako na ženské. Ale ženské čas ubíhá rychleji prostě. Je to biologie. Šance na dítě klesají. Tak to prostě je. Navíc chlap ve 40 si může vybírat mezi 25-40. Ženská už tolik ne.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
11.9.19 07:24
@Kačus82 píše:
Ja teda jsem mela v 18, v 25, ve 30 i ve 35 uplne stejny „problem“ navazat vztah. Kupodivu vubec nemam pocit, ze bych s lety zacala mit nejaky problem s napadniky. Ono to hodne souvisi s vnitrnim nastavenim a sebevedomim. Takze to, co treba ted objektivne chybi na krase, to opet objektivne dodava sarm/kouzlo osobnosti, proste lovistem mi neni koupaliste, ale treba kongres :lol:
A najit spriznenou dusi s podobnym humorem a aby to frcelo i v posteli je fakt těžké/lehke uplne stejně jako za mlada. A to se snazim rict vsem vcetne mych nezadanych kamaradek. Ale kdekdo si mele proste svou - v 35 koncis, jsi nemozna, odepsana, vycuchana hortenzie :mrgreen:

Víš, příroda vi, proč nejhezčí je žena, když je mladá. Atraktivita znamená možnost snadno privabit samečka a počít dítě.

Ale ok.
Chlapa můžeš najít i v 50. Ale jako potenciální matka jsi v tomto věku odepsaná.

• Citovat
  • Upravit
1774
11.9.19 07:47
@Anonymní píše:
Holky, co radite se seznamkou, asi s ni nemate zadne zkusenosti :zed:. Porad dokola to same, chlapi posilaji sve prirozeni, nabidky kvalitniho sexu, nabidky penez za sex a nebo uplne obraceny extrem tlusti, skaredi, mali (ovsem i takove stvuricky vam klidne bez varovani poslou sve pee**)
Mam dve kamaradky 35, 37 - obe samy take pres 5 let, obe na seznamkach. To co tam ctu co jim pisou ti dobytci je hnus, porad se nic nezmenilo. Najit dobreho chlapa na seznamce je jak najit jehlu v kupe sena. Neexistuje! V tomto veku navic nebude uz asi fesak. A pokud jo, tak je obycejne zenaty a chce si jen uzit. Ano, i takovi se najdou… Byste se divili kolik znamych ksichtu od vdanych kamaradek tam najdete 🤔

Se ženami je to stejné - na seznamce jsou jen zoufalky s nadváhou, které nikdo nechce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
11.9.19 07:58
@Miarr píše:
Ale my se tu bavily o 2 kamarádkách po 35,ktere nemohou najít muže. Ne o chlapech. Takže to nemá s tématem nic společného. Pokud to maj stejně těžký i muži, tak je mi to líto. Ale o tom se tu přece nebavime teď momentálně, ne?

Jestli nemohou najít muže, tak jsou vadné. Ono že je v 35 svobodná ukazuje na nějaký výrazný problém. Kvalitní kusy se seznámí hned. :) Ženy po 30, to je jako místa k parkování: Nejlepší jsou dávno zabrané, zbývají ty pro kr! ply :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
11.9.19 08:05
@TrueIsFalse píše:
Se ženami je to stejné - na seznamce jsou jen zoufalky s nadváhou, které nikdo nechce :mavam:

Jestli mluvis o sobe, tak to neni nadvahou :lol:

• Citovat
  • Upravit
1774
11.9.19 08:10
@Mango_Lassi píše:
Atraktivního na chlapovi bez dětí a ženy 35+ nic není, to ti povím. Stejně tak jako na ženské. Ale ženské čas ubíhá rychleji prostě. Je to biologie. Šance na dítě klesají. Tak to prostě je. Navíc chlap ve 40 si může vybírat mezi 25-40. Ženská už tolik ne.
:potlesk: :palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
11.9.19 08:37
@TrueIsFalse píše:
Jestli nemohou najít muže, tak jsou vadné. Ono že je v 35 svobodná ukazuje na nějaký výrazný problém. Kvalitní kusy se seznámí hned. :) Ženy po 30, to je jako místa k parkování: Nejlepší jsou dávno zabrané, zbývají ty pro kr! ply :mrgreen:

Nemusí být vadné, jen měly smůlu na chlapy. Já našla pořádného chlapa až v 28 letech. Kdybych ho bývala našla ve 20ti, mohlo to být lepší, ale neměla jsem štěstí. On to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107519
11.9.19 08:41
@Kačus82 píše:

Já měla mnohem větší problém navázat vztah nebo vůbec mít nějakého kluka jako hodně mladá, pak jsem zaznamenala nárůst zájmu tak cca po třicítce, a kupodivu po rozvodu cca 45 jsem si na nezájem nemohla absolutně stěžovat. A chlapů i kvalitních bylo v tomto věku dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
11.9.19 08:55
@Venetia píše:
Já měla mnohem větší problém navázat vztah nebo vůbec mít nějakého kluka jako hodně mladá, pak jsem zaznamenala nárůst zájmu tak cca po třicítce, a kupodivu po rozvodu cca 45 jsem si na nezájem nemohla absolutně stěžovat. A chlapů i kvalitních bylo v tomto věku dost.

Já teď zůstat sama, tak už zůstanu prostě sama. Moje nároky jsou hodně velké a taky, co si budeme povídat, nejsem zdaleka ideál každého muže a vím o tom :P soudnost je moje druhé jméno.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
11.9.19 09:00
@Venetia píše:
Já měla mnohem větší problém navázat vztah nebo vůbec mít nějakého kluka jako hodně mladá, pak jsem zaznamenala nárůst zájmu tak cca po třicítce, a kupodivu po rozvodu cca 45 jsem si na nezájem nemohla absolutně stěžovat. A chlapů i kvalitních bylo v tomto věku dost.

Ale tak ty nam tady narusujes ideologickou linii kultu partnerskeho a sexualniho mladi, kdepak ti nasi soudruzi delaji chybu? :D

A ja to narusim jeste vic :D : kolem sebe vidim nekolik pripadu, ze laska nezna nejake vekove omezeni, jak jsem uz psala, byli jsme na svatbe 59 lete damy. :)

Samozrejme, ze pokud zena nema co nabidnout, jenom sve mladi, pak plati, ze po 30 si muze nasadit fialovej karfiol na hlavu, jak rika Kacus a muze si zacit strikovat vesty do domova duchodcu. Pokud ta zena nabizi i neco vic a neco podstatnejsi, jak je datum narozeni, pak je o ni zajem bez ohledu na to, kdy se narodila.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
11.9.19 09:04
@Mango_Lassi píše:
Já teď zůstat sama, tak už zůstanu prostě sama. Moje nároky jsou hodně velké a taky, co si budeme povídat, nejsem zdaleka ideál každého muže a vím o tom :P soudnost je moje druhé jméno.

Az na to, ze ty jsi tak divna a originalni, ze neverim, ze by te nechali lezet ladem :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
11.9.19 09:05
@Kačus82 píše:
Az na to, ze ty jsi tak divna a originalni, ze neverim, ze by te nechali lezet ladem :jazyk:

To já tady hraju pro pobavené publikum. Jsem nesmírně nudná. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
My Melody
11.9.19 09:06
@TrueIsFalse píše:
Jestli nemohou najít muže, tak jsou vadné. Ono že je v 35 svobodná ukazuje na nějaký výrazný problém. Kvalitní kusy se seznámí hned. :) Ženy po 30, to je jako místa k parkování: Nejlepší jsou dávno zabrané, zbývají ty pro kr! ply :mrgreen:

Fakt jsou vadne? :D
Pak nejkvalitnejsi kusy musi byt v defavorizovanem prostredi, ve velkomestkych predmestich, v socialne vyloucenych lokalitach, v zaostalych osadach… tam se to seznamuje jedna radost a od 16 uz plodi a rodi deti, dle tve logiky samej kvalitnej kus. :)

Příspěvek upraven 11.09.19 v 09:09

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí