Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Renca8 píše:
Jj resila bych to pres sporttam chlapy vzdyck najdes. I venku na cyklostezskach kdyz je pekne pocasi
Ja myslim, ze treba na sex dobry. Ale na vztah je to tezsi, protoze v jeji vekove kategorii bude plno muzu zadanych. Ted nic o tom cloveku nevis, jestli ma treba nejaky zavazky, svoje decka, kolik mu je let, kde bydli atd. A ze proste muzes takhle ztracet plno casu, potkas za vylet par prijatelnych muzu, o kterych ale nic nevis. Zatimco na te seznamce si muzes prohlednout stovky chlapku, kteri nekoho hledaji a aspon maji uvedeno zakladni info.
@mrav píše:
Ať se přihlásí na Emimino a ty jí potaji vytvoř profil na seznamce. A třeba tam přihlas nějakého svého free kámoše.![]()
To už jsou lepší amatéři ![]()
@Jaholos píše:
Ja myslim, ze treba na sex dobry. Ale na vztah je to tezsi, protoze v jeji vekove kategorii bude plno muzu zadanych. Ted nic o tom cloveku nevis, jestli ma treba nejaky zavazky, svoje decka, kolik mu je let, kde bydli atd. A ze proste muzes takhle ztracet plno casu, potkas za vylet par prijatelnych muzu, o kterych ale nic nevis. Zatimco na te seznamce si muzes prohlednout stovky chlapku, kteri nekoho hledaji a aspon maji uvedeno zakladni info.
Jasně. Na seznamce vždy píšou pouze a jedině pravdu ![]()
Nechej ji zit. Hlavne ji neorganizuj zivot a zadne trapne akce, ze ji prihlasis na seznamku.
Zrovna tam bych nehledala.
Já bych řekla, že dokonce ty hezké, chytré, schopné mají větší problém se seznamit než ty obycejne, bezprostřední ženské… Těžko radit, seznamku bych nezatracovala, vyjit to může, jinak chodit mezi lidi, chodit se večer bavit, zbalit někoho třeba aspoň na sex, trochu se odvázat, uvolnit.
@Mango_Lassi píše:
Jasně. Na seznamce vždy píšou pouze a jedině pravdu
Vyjít to může, proc to nezkusit.
@Mango_Lassi píše:
Jasně. Na seznamce vždy píšou pouze a jedině pravdu
Jedina vec v ktery chlapek casto keca je ta zadanost. Ale aspon nejaky info tam mas, uz jenom kde ma bydli je dulezite. Na vylete muzes potkat plno lidi odkudkoliv. ![]()
@belladonna píše:
Vyjít to může, proc to nezkusit.
Souhlas. Jen nečekat zázraky. Příjemný sex když tak
A nekdo o ni stoji a ona je odmita, nebo se na ni nikdo ani nepodiva?
Ja jsem taky sama uz dost let a u me je to asi vyrazem, vizazi
Jako jo, jsem oplacana, vzhledove asi tak prumer.
Ale asi chodim s nedostupnym vyrazem a nikdo se ani nepokusi me oslovit.
A ty, ktere znam - bavime se, smejeme, ale taky je nenapadne me nekam pozvat. A urcite jde i videt, ze se mi treba libi. ![]()
Kdyz uz seberu veskerou odvahu, pozvu je, tak i jdou, ale dalsi rande uz se nekona. Prijde mi, ze jdou jen proto, ze jim to zalichoti. ![]()
A ja jsem hrozne nervni, usmivam se jak deb*il
, takze moc nezaboduju.
@Alušáček píše:
Já bych řekla, že dokonce ty hezké, chytré, schopné mají větší problém se seznamit než ty obycejne, bezprostřední ženské… Těžko radit, seznamku bych nezatracovala, vyjit to může, jinak chodit mezi lidi, chodit se večer bavit, zbalit někoho třeba aspoň na sex, trochu se odvázat, uvolnit.
Z pohledu chlapa je u tech hezkych holek problem v tom, ze se automaticky predpoklada, ze nekoho ma nebo proste muze lovit v „lepsim rybnice“ a je to potencionalni ztrata casu. Takze je jednodussi lovit v tom +- stredu, pokud chlap neni 10/10 nebo nema miliony na ucte.
Já jsem nikdy s nikým nechodila. Je mi 28. Ani sex nebyl. Upřímně v tomto věku už prostě člověku většinou ujel vlak. Ti normální chlapi už jsou dááávno zadaní. Jsou s holkou třeba od střední školy. V tomto věku je to už náročný. Na seznamce jsem ze zvědavosti byla, ale nikdo mě nezaujal.
@Anonymní píše:
A nekdo o ni stoji a ona je odmita, nebo se na ni nikdo ani nepodiva?
Ja jsem taky sama uz dost let a u me je to asi vyrazem, vizaziJako jo, jsem oplacana, vzhledove asi tak prumer.
Ale asi chodim s nedostupnym vyrazem a nikdo se ani nepokusi me oslovit.
![]()
A ty, ktere znam - bavime se, smejeme, ale taky je nenapadne me nekam pozvat. A urcite jde i videt, ze se mi treba libi.
Kdyz uz seberu veskerou odvahu, pozvu je, tak i jdou, ale dalsi rande uz se nekona. Prijde mi, ze jdou jen proto, ze jim to zalichoti.
A ja jsem hrozne nervni, usmivam se jak deb*il, takze moc nezaboduju.
Ja jsem vylozene hezka a ze bych trpela hromadnym oslovovanim (na ulici), to se rict neda
oplacanost nevadi, pokud jsi vhodne upravena!!!
A aktivne bych na rande ani nezvala, ale mas respekt a bod za odvahu
Co kdybys to zkusila z jine strany? Proste koketovat, ale s tim, ze ti o nic nejde, jenom o flirt ![]()
@Mango_Lassi píše:
To už jsou lepší amatéři
Jako, že chlapi na emiminu jsou horší, než na seznamce? ![]()
Zakladatelko:
Myslím, že je tu již jedno téma Nepoužitelné single ladies
https://www.emimino.cz/…dies-323472/
@Anonymní píše:
Já jsem nikdy s nikým nechodila. Je mi 28. Ani sex nebyl. Upřímně v tomto věku už prostě člověku většinou ujel vlak. Ti normální chlapi už jsou dááávno zadaní. Jsou s holkou třeba od střední školy. V tomto věku je to už náročný. Na seznamce jsem ze zvědavosti byla, ale nikdo mě nezaujal.
V tomhle veku bych panna teda být nechtěla. Však nemusíš s nikým chodit, ale jen na sex si někoho najdi.
Já taky byla do 30 single, ale sexuální zážitky jsem měla. Čím budeš starší, tím to bude vypadat víc a víc patologicky.
@pouzitychlap píše:Že na amatérech je to snazší a člověk hned ví, o co jde
Jako, že chlapi na emiminu jsou horší, než na seznamce?Zakladatelko:
Myslím, že je tu již jedno téma Nepoužitelné single ladies
https://www.emimino.cz/…dies-323472/