Erekce - psychický problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14723
9.9.19 20:27
@pohledzdruhestrany píše:
Právě, já mám strašně ženskou duši a proto si s vámi holky tak rozumím, nejbližší jste mi La Palloma, Šáruši, Uslava a Botl, a nesmím zapomenout na lásku Anabelku11. Jste moje múzy :srdce: :kytka:P. S. jak to řešíš s fouskama? :lol:

A jak ty s kozama? :mrgreen: :mrgreen: Víš, co dělá s chlapem nadbytek estrogenu?
Já si strniště můžu holit :jazyk:, ale ty bys mohl mít problém s obvodem. Mám tu nějaký starý kojicí podprdy, značkový. Nechceš? Jsou to 75 D/E. Budou ti? Jsou ZADARA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
9.9.19 20:36
@LaPaloma píše:
A jak ty s kozama? :mrgreen: :mrgreen: Víš, co dělá s chlapem nadbytek estrogenu?
Já si strniště můžu holit :jazyk:, ale ty bys mohl mít problém s obvodem. Mám tu nějaký starý kojicí podprdy, značkový. Nechceš? Jsou to 75 D/E. Budou ti? Jsou ZADARA.

Přesně s obvodem je někdy trochu problém, ale když by ses uvolnila tak by se dalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.19 19:52

Jak je, ale možné že když spí ma erekci několikrát za noc a za je navíc 100% co se týče tvrdosti a i velikost je tím pádem větší 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
7692
12.9.19 19:55
@Anonymní píše:
Jak je, ale možné že když spí ma erekci několikrát za noc a za je navíc 100% co se týče tvrdosti a i velikost je tím pádem větší 8o :roll:

Protože erekce v noci či po probuzení nemá co společného se vzrušivostí. Jedná se o fyziologický jev. Ne zcela vysvětlený, protože k němu dochází už v matčině děloze. Fyzicky je tedy zdá se v pořádku. Psychický problém nebo problém se vzrušivostí je tedy opravdu na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
12.9.19 23:48
@LaPaloma píše:
To jsi totiž první blbka, co mu to mlčky a trpělivě snáší. Zkus na věc zavést řeč a trvat na tom, že ze společného sexu chceš něco mít. Jestli bude pořád v pohodě.

Místní blbka zase tradičně vyvaluje rozumy…

• Citovat
  • Upravit
14723
13.9.19 00:14
@ontar píše:
Místní blbka zase tradičně vyvaluje rozumy…
:roll: A na to ty nejsi „stavěnej“, co. :( Taková smůla. :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.19 07:31

@Lexter Děkuji. Jsem zcela v obraze

Tak že teď se mi jen honí hlavou, že buď je problém ve mně, že se mu zkrátka nelíbím. Ač tvrdí, že to tak není a když jsme spolu chuť na pořád.

A nebo je problém někde jinde…

Ale jak si s ním o tom promluvit to nevím. Problém je i ten, že on si to rukou dělá i když není zcela 100% tvrdý a ve správné velikosti, co jsem si všimla

• Citovat
  • Upravit
7692
13.9.19 08:01
@Anonymní píše:
@Lexter Děkuji. Jsem zcela v obraze

Tak že teď se mi jen honí hlavou, že buď je problém ve mně, že se mu zkrátka nelíbím. Ač tvrdí, že to tak není a když jsme spolu chuť na pořád.

A nebo je problém někde jinde…

Ale jak si s ním o tom promluvit to nevím. Problém je i ten, že on si to rukou dělá i když není zcela 100% tvrdý a ve správné velikosti, co jsem si všimla

Třeba je na nějaké spešl praktiky a špatně se mu o tom mluví nebo je dokonce ukazuje. Kdo ví, na takové věci se ho musíš ptát ty. Jen opatrně, my chlapi jsme na tohle háklivý jak malá děcka. Asi jako vy když se s vámi bavíme o hubnutí. Většinou to končí tak že hodinu je každej ve svým rohu a ani se na toho druhého nepodívá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
13.9.19 09:58
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Rozhodla jsem se sem napsat o radu zkušenějších.

Nějaký čas mám nového přítele. Vše je výborné. :srdce:

Ale je trošku problém v intimní části. Alespoň mi to tak přijde…

Partner má problém s erekcí a vydrží. Když se erekce povede, většinou je krátká - rychle ejakuluje. Tak do dvou minut max.

Spíme spolu jak kdy někdy 1× za týden, 1× za měsíc, někdy každý den celý týden. A i když jsme se milovali každý den celý týden, tak… Stejně většinou se udělal rychle a měl i problémy s erekcí. A to je další věc. Jeho erekce není 100%, alespoň mi to tak přijde, protože je měkčí a menší. Přitom když spí mám náhodou vypozorováno, že má erekcí 2-3× za noc ( každou noc, možná i víckrát nevím ) a ta navíc trvá déle a penis je tvrdší a větší.

Řekl mi, bude je rychlé celý život. Že to tak muži maji, protože on konkrétně se vzruší už při mazlení a pak je rychlé - tak mi to vysvětlil. Ovlivnit to prý nijak nejde.

Nesmysl, nesmysl, nesmysl! Samozřejmě, že muž se musí naučit trochu kontrolovat svoji ejakulaci, protože obvykle jsou muží vzrušivější a přímočařejší. Ale pokud není chlap sobec a chce, aby bylo ženě pěkně a má už nějaké zkušenosti a ví co a jak, tak není pro normálního muž problém prodloužit soulož (samotný styk) i třeba na půl hodiny. Chce to praxi, nějaké ty triky, hodně vcítění a pochopení. A hlavně - sex není jen pro muže, ale i pro ženu. Takže normální chlap se ženě věnuje, sleduje její reakce, pracuje na jejim vzrušení, prožitku, orgasmu a uspokojení. Mnoho žen zvládne více orgasmů během jednoho milování a další orgasmy jsou dokonce lepší než ten první, takže nevidím problém, proč by chlap neměl být pozorný a udělat vše pro to, aby se naučil držet svoji ejakulaci na uzdě. Jde jo, není to až tak velký problém. Pokud se chlap za tři minuty udělá a říká, že to tak mají všichni muži sbohem a šáteček, tak je obyčejný sobec.

Neříkám, že to je úplně jednoduché, my muži to skutečně tak (většinou) máme, že k ejakulaci nám stačí opravdu třeba i minutka. Ale chlap, který to takhle bere a nic s tím nedělá a nepracuje s tím, tak je prostě sobec. A navíc se o hodně ochuzuje. Zaprvé oddalovaní vlastní ejakulace přináší nakonec mnohem silnější orgsmus a za druhé - hraní si s partnerkou přináší krásné emoční uspokojení. A partnerka mu pak snese modré z nebe (obvykle :-D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
13.9.19 10:12
@Anonymní píše:
Dobrý večer.
Rozhodla jsem se sem napsat o radu zkušenějších.

Nějaký čas mám nového přítele. Vše je výborné. :srdce:

Ale je trošku problém v intimní části. Alespoň mi to tak přijde…

Partner má problém s erekcí a vydrží. Když se erekce povede, většinou je krátká - rychle ejakuluje. Tak do dvou minut max.

Spíme spolu jak kdy někdy 1× za týden, 1× za měsíc, někdy každý den celý týden. A i když jsme se milovali každý den celý týden, tak… Stejně většinou se udělal rychle a měl i problémy s erekcí. A to je další věc. Jeho erekce není 100%, alespoň mi to tak přijde, protože je měkčí a menší. Přitom když spí mám náhodou vypozorováno, že má erekcí 2-3× za noc ( každou noc, možná i víckrát nevím ) a ta navíc trvá déle a penis je tvrdší a větší.

Řekl mi, bude je rychlé celý život. Že to tak muži maji, protože on konkrétně se vzruší už při mazlení a pak je rychlé - tak mi to vysvětlil. Ovlivnit to prý nijak nejde.

Předehru jste nezkoušeli? :think: Ať už vzájemnou, tak třeba jednostrannou? :think:
Kolikrát to párům svědčí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.19 12:10

@Kačulka7 Samozřejmě, že ano.

Ale!!! Při ji má erekcí a většinou to dopadne : pojď dokud stojí

A nebo mu pak při styku selže. Masturbaci každý sám za sebe nebo navzájem. Většinou to dopadne stejně tak či tak. Snad 2× trval styk jako takový déle, což mi vyhovovalo. Ale především vidím problém v tom, že mu při erekci nestojí 100% a je prostě měkčí, přitom když spíš tak vidím samozřejmě opak: tvrdost a i větší délku…

Nevím jak na něj. Zkusila jsem narovinu, pokud máš nějaký problém, pořešíme to.

Ne, žádný nemá. 8o :roll: A vede si, že chlapi to tak mají, že vydrží krátkou dobu. Opravdu, už mi to přijde sobecké. Přitom jinak v životě je úžasný a rozkrajel by se pro mne.

• Citovat
  • Upravit
7692
13.9.19 12:12
@Anonymní píše:

A nebo mu pak při styku selže. Masturbaci každý sám za sebe nebo navzájem. Většinou to dopadne stejně tak či tak. Snad 2× trval styk jako takový déle, což mi vyhovovalo. Ale především vidím problém v tom, že mu při erekci nestojí 100% a je prostě měkčí, přitom když spíš tak vidím samozřejmě opak: tvrdost a i větší délku…

Ne, žádný nemá. 8o :roll: A vede si, že chlapi to tak mají, že vydrží krátkou dobu. Opravdu, už mi to přijde sobecké. Přitom jinak v životě je úžasný a rozkrajel by se pro mne.

A co když máte/má problémy, které se sexu vůbec netýkají? Ženské fyzicky mohou kdykoli jen když trochu namažou, chlapi nikoli. Třeba problém v práci nebo ti to někdy ujelo a řekla jsi: „Zase opadl?“. Jo, něco takového s chlapem hned pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.19 12:20

@Lexter Ne, o ničem nevím. Naopak, si pochvaluje, že je vše lepší v životě. A co se týče mých poznámek: trvá to od začátku a od samého začátku jsem mu vždy řekla jen, že to nevadí, stane se.

Až potom později, když mu erekce opadávala, že pokud má problém, budeme to řešit. Tehdá to sváděl na kondom, že s ním není zvyklý. Prezervativ už x měsíců nemusíme používat a problém přetrvává. Narovinu: teď jsme spolu byli na dovolené. Týden, z toho 5× měl chuť. Což ne překvapilo, vzhledem k tomu, že byla změna klimatu, popíjeli jsme drinky a jeho věk. Byla jsem mile překvapena, ale… Samozřejmě problém byl, ať už ve vydrží nebo v opadnutí erekce. A když opadne, tak ne vždycky se mu podaří ji mít znovu a když ano, všímám si, že tvrdost není jak by být měla.

Z toho ji prostě vyvozuje, že:

Chuť na
Líbím se mu

Ale je tam nějaký problém… A nervozita to nebude. Je pravda, že byl xx měsíců bez sexu, ale ta doba už je přeci jen pryč, a že kouří a sem tam si dá alkohol

• Citovat
  • Upravit
39930
13.9.19 13:57
@Veselej kluk píše:
Nesmysl, nesmysl, nesmysl! Samozřejmě, že muž se musí naučit trochu kontrolovat svoji ejakulaci, protože obvykle jsou muží vzrušivější a přímočařejší. Ale pokud není chlap sobec a chce, aby bylo ženě pěkně a má už nějaké zkušenosti a ví co a jak, tak není pro normálního muž problém prodloužit soulož (samotný styk) i třeba na půl hodiny. Chce to praxi, nějaké ty triky, hodně vcítění a pochopení. A hlavně - sex není jen pro muže, ale i pro ženu. Takže normální chlap se ženě věnuje, sleduje její reakce, pracuje na jejim vzrušení, prožitku, orgasmu a uspokojení. Mnoho žen zvládne více orgasmů během jednoho milování a další orgasmy jsou dokonce lepší než ten první, takže nevidím problém, proč by chlap neměl být pozorný a udělat vše pro to, aby se naučil držet svoji ejakulaci na uzdě. Jde jo, není to až tak velký problém. Pokud se chlap za tři minuty udělá a říká, že to tak mají všichni muži sbohem a šáteček, tak je obyčejný sobec.Neříkám, že to je úplně jednoduché, my muži to skutečně tak (většinou) máme, že k ejakulaci nám stačí opravdu třeba i minutka. Ale chlap, který to takhle bere a nic s tím nedělá a nepracuje s tím, tak je prostě sobec. A navíc se o hodně ochuzuje. Zaprvé oddalovaní vlastní ejakulace přináší nakonec mnohem silnější orgsmus a za druhé - hraní si s partnerkou přináší krásné emoční uspokojení. A partnerka mu pak snese modré z nebe (obvykle :-D).

Nádherně napsaný :potlesk: ,souhlas se vším,a co se týče jejího chlapa a vytučněného,tak obzvlášť.

@Anonymní píše:
@Kačulka7 Samozřejmě, že ano.

Ne, žádný nemá. 8o :roll: A vede si, že chlapi to tak mají, že vydrží krátkou dobu. Opravdu, už mi to přijde sobecké. Přitom jinak v životě je úžasný a rozkrajel by se pro mne.

No vidíš, sama to píšeš a už jsi i přišla na to, jak lže.
A všeobecně platí, že když jeden něco nemíní řešit, nedá se tomu ani říkat partnerství.
Já bych na tohle nervy fakt už neměla, Ti povím. A může být jinak fajn, ale když zůstane jen 1 problém ve vztahu, ale ten druhý ho neřeší, pak jim to „ubírá body“ tak, že to pozitivní jakoby ustoupí a zůstane/člověk vidí už jen to, co je špatně, což JE špatně. Snad víš, jak to myslím.
No jestli holt s tím něco neudělá/nenaučí se zmíněné techniky (klidně mu je i najdi na netu),tak bych to asi dál neprodlužovala, jinak budeš jeho vinou a přístupem utrápená a frustrovaná ženská, a to Ti za to jistě nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3863
13.9.19 14:38
@Žirafa 69 píše:
No vidíš, sama to píšeš a už jsi i přišla na to, jak lže.
A všeobecně platí, že když jeden něco nemíní řešit, nedá se tomu ani říkat partnerství.
Já bych na tohle nervy fakt už neměla, Ti povím. A může být jinak fajn, ale když zůstane jen 1 problém ve vztahu, ale ten druhý ho neřeší, pak jim to „ubírá body“ tak, že to pozitivní jakoby ustoupí a zůstane/člověk vidí už jen to, co je špatně, což JE špatně. Snad víš, jak to myslím.
No jestli holt s tím něco neudělá/nenaučí se zmíněné techniky (klidně mu je i najdi na netu),tak bych to asi dál neprodlužovala, jinak budeš jeho vinou a přístupem utrápená a frustrovaná ženská, a to Ti za to jistě nestojí.

Ono je to u holek podobný. Některé si taky myslí, že být přirozená je to nejlepší a nic nepředvedou. Jenže ono i na milování se dá pracovat, stejně jako na čemkoli ve vztahu. A když si oba v téhle oblasti dají tu práci, tak to může být velmi krásné a uspokojivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí