Ergonomické nosítko pro drobnou postavu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11887
2.6.13 23:37

@slapina není zač. Ona je moc příjemná a je to opravdový „nosící“ nadšenec. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
3.6.13 03:07

Ahoj měřím 156 cm a mám Manducu.Na nošení supet, ale myslím že by to chtělo abych byla trochu větší. Ted řeším, že až budu chtít manducu rozepnout i pro větší dítě(myslím ten zip aby byla manduca větší),tak asi už nebudu moct nosit. Uvidím. Zatím ale nosím. Mám i tu taštičku na zapnutí dolů na manducu a ta mě vadí-jak jsem malá tak si do ní vyloženě kopu stehnama-nosím ji také, ale jen v případě nejnutnější aby to nebyly uplně jen tak vyhozené peníze. Ale jestli není pak tento problém u všech nosítek a nebyl by lepší šátek. Jen tak moje úvaha. Přeji dobrý výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
4.6.13 12:30

Mě manduca neseděla, mám na ni úzká ramena.Ty popruhy jsem měla na konci ramen a bylo to nepohodlný. Tak chci koupit něco jiného. Ale taky nevím co jestli Beko, Kibi? Nemáte radu?

• Citovat
  • Upravit
30
4.6.13 13:23

Tak jsem si včera zkoušela Manducu a docela mi seděla - taky nejsem zrovna ramenáč, ale když jsme si popruhy na zádech překřížila, tak to bylo v pohodě, ale nebyla jsme tam s malým, takže jsem si ji ještě nekoupila. Večer jsem kontaktovala paní z HK - http://nejenprodeti.cz/ (dostala jsem na ní kontakt od paní Kalouskové ze Smiřic)- má i kamenný obchod a můžu tam přijet s Matýskem a vyzkoušíme víc druhů a poradí mi… Ale až na konci týdne, popř. příští týden protože teď je mimo HK… Tak dám vědět, co mi sedělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
8.6.13 14:55

Tak jsem koupila Ergo a super.Sedi skvele. Takze fakt se to musi zkusit.

• Citovat
  • Upravit
6437
14.4.14 11:38

Obnovuji diskusi..nějaké tipy na ergonomické nosítko pro postavu 164/48kg, úzká zádá, úzké boky, velká prsa? Mám doma manducu k vyzkoušení, ale není to ono..po chvilce nošení-cca 5 minut hrozná bolest šíje a ramen..nepomohlo ani sepnout/překřížit popruhy..nedrží na mě ani ten spodní popruh, vyjíždí mi směrem k pasu..
rozhodně to není pohodlné..zkoušela jsem chvilku v obchodě, udělala 3 kroky a zdálo se mi to ok, nyní při trošku delším nošení už vím, že mi holt nesedí..Dítě má 3,5kg zatím, lepší už to nejspíš nebude, spíše naopak..
Nějaké tipy, které jsou k vyzkoušení v Praze? Obchod „V bavlnce“, kde měli velkou nabídku nosítek byl v prosinci v praze zrušen..díky

Příspěvek upraven 14.04.14 v 12:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
14.4.14 11:50

@lentilka248 Já měla 169 cm a 48 kg a vždycky jsem ji v pohodě dotáhla. Ono je hodně možností, jak jí ještě více utáhnout, ale musíš si s ní pohrát. Co zkusit šátek? Nebo mei tai?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.4.14 12:08

@tweetydee ono asi ani tak nejde o váhu jako takovou(psala jsem pro ilustraci), ale o konstituci..proste mi bohužel nesedí..nedrží mi ten popruh na bocích..vyjíždí mi nahoru(to mi dělají i některé sukně)..bohužel po krátkém vyzkoušení v obchodě nešlo zjistit..a taky mi přijde, že jsem na ni malá, když tam dám tu hlavovou opěrku, mám ji až pod krkem..není to ono..

šátek mám, ale chtěla jsem i nějakou rychlejší variantu..v nosítku haipa-daipa se malému tuze nelíbí..navíc máme kočku a nechce se mi šátkem vymetat všechny kouty..na to abych vytírala 3× denně při současné frekvenci kojení nemám prostor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.4.14 12:09

@lentilka248 zkus branu branakdetem.cz tam maji taky hodne nositek… pripadne http://www.ditevsatku.cz/kontakt

• Citovat
  • Upravit
6437
14.4.14 12:30

@Anielka díky, zkusím tam zajet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.4.14 12:33

@lentilka248 Jinak na takhle male miminko zkus vyzkouset nositko storchenweige, mne prijde nejlepsi, ze se nejvic prizpusobi.

• Citovat
  • Upravit
6437
14.4.14 12:39

@Anielka jj, v jiné diskusi jsem koukala, že máme i podobné míry-aktuálně 70H, tak možná i proto mi to špatně sedí..nejsem moc konfekční :roll:
To jsem měla v užším výběru taky, nakonec mě přesvědčilo, že manduca je český výrobek a hodně kamarádek s ní bylo spokojených..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.4.14 12:42

@lentilka248 Ja jsem teda mela manducu a dobry, ale ja jsem bokata a vysoka :-) ale ja v ni maleho prcka nenosila, satkovala jsem, vyhovovalo mi to vic. Koupila jsem ji u prvni dcery, kdy jeste moc vyber nebyl, ted bych ji znovu uz nekupovala. Ale tohle je hodne individualni, proste kazdemu je pohodlne neco jineho.

• Citovat
  • Upravit
2231
14.4.14 13:40

Na malé miminko je lepší šátek. Nemělo by být ve svislé poloze dokud nedrží samo hlavičku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
14.4.14 14:20

@lentilka248 je fakt, že Já mám malý prsa, takže možná proto mi sedí v pohodě.

@Edita27 píše:
Na malé miminko je lepší šátek. Nemělo by být ve svislé poloze dokud nedrží samo hlavičku. ;)

Tohle není tak úplně pravda… ;) ale je fakt, že šátek drží tu hlavičku nejlépe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko