Erotický live chat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Studia lákají holky pracovat přes ně i z domu, kamarádka takto byla u studia z domu, brali si 40% a ještě jí nezaplatili poslední výplatu…
takže za mě ne. Proč někomu dávat téměř polovinu za NIC???
Jen že tě registrují?? To zvládneš za 10 min sama
- Citovat
- Upravit
pro Bruce8888
Ahoooooooooojky..chtela bych poprosit o zaslani adresy kde muzu odkaz najit..diky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já myslím že na lvch má každá holka šanci…každý má jiný vkus - 100 lidí 100 chutí a tam kde pracuju jsou žádané i silnější holky…takže bych se toho nebála:)
- Citovat
- Upravit
Bruce, můžeš prosím napsat název chatu kde pracuješ? Ráda bych nějaký se kterým má někdo zkušenosti a nerada bych se někde upsala, kde to moc nefunguje. Ukončila jsem spolupráci se studiem kvůli neschodám se šéfem a ráda bych nějaké doporučení na kvalitní chat, kde jednají férově. Děkuji moc
- Citovat
- Upravit
Promiň, ale tady nebudu psát názec chatu kde pracuju, nezlob se…není to tím že bych se bála konkurence to vůbec, ale internet je zrádný…jen ti můžu říct že je to nejnavštěvovanější a nejznámější livechat na celém světě (americký) Myslím že bys měla vědět, skoro všechna studia ho mají ve svém „programu“
- Citovat
- Upravit
Nic se neděje
My pracovali jen na F4F, takže další americký pořádně neznám. Zkusím to ještě prozkoumat, na německý totiž v žádném případě nechci…
- Citovat
- Upravit
Jj máš pravdu německé bych taky nechtěla… F4F chtěla kámoška, ale prej se tam samotná modelka sama na sebe nemůže registrovat, prej jen přes studio tak nevím…
- Citovat
- Upravit
Jinka jaktože jsi měla ve studiu jen jeden chat? Vím že studia cpou modelky na MFC ale to je ztráta času, sice některé holky vydělávají miliony, to fakt, ale jen vyvolené…Já to zkusila taky a děs, free show už nikdy..
- Citovat
- Upravit
Jelo se tam celou dobu jen na F4F. Tam se dalo vydělat jen když jsme měli i směny které byli placené za hodinu. Tam stačilo jen ležet nahá a psát si s nima, mohli tam samozřejmě jen ti co si to zaplatili + posílali dárky. Jinak mezi stovkama holek najednou na free to nebyla žádná sláva a když zrušili ty placené tříhodinové show, tak už to byla katastrofa. Dívám se teď na DHL, četla jsem na ně dobré ohlasy, ale nevím… Takže jsou i nějaké bez free show? Myslíš že je to lepší? To ale pak musíš mít nějaké hodně dobré fotky, které je zaujmou, když tam přijdu jako nová.
- Citovat
- Upravit
Jasně
jednoduše nehledej studio, a najdi si rovnou ten chat, na kterém chceš pracovat, odkazy tu dávat nebudu, ale je toho pln…zkus pohledat 
Tam je většinou napsáno " Models wanted" na to klikneš a už postupuješ podle instrukcí:)
nehledej nikde na českých stránkách, to jsou právě ty studia, které píšou nadstandardní výdělky pro atraktivní dívky atd atd…
Jdi ROVNOU na chaty, kde vidíš holky online na kamerách.
Ještě potřebuješ něco vědět?