Erotický live chat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
6.10.13 19:56

proxy servery

Různých proxy serverů a VPN tunelů existuje spousty a fungují už dlouhá léta. Obejít IP adresu se s tím dá, ale ty free jsou většinou pomalé, nebo třeba nepustí video a za ty placené našinec peníze nedá :D
Samozřejmě, stále je to riziko, ale daleko větší jsou třeba pirátské servery s nahranými show modelek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.10.13 23:45

Ahoj holky, chtela bych zacit na live chatu, ale nevim na kterou stranku se registrovat, jak to funguje, co platim atd. a jak zridit ucet payoneer? prosim o radu. diky :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabiii1
23.10.13 13:46

AHoj

Ahojky, doporučuju pracovat ze studia, je to výhodnější, já jsem přišla o vztah prací z domova, a tam nemusíte ani řešit žádne payoneer a podobně a máte jistotu že vám bude vyplaceno. Pracuju v BRně na magiclife, nikdy jsem neměla s ničím problémy a majitel sympoš :D :) Ne hlavně jsem z práce z domu byla uplně mimo a takhle ta změna prostředí mi hodně vyhovuje

• Citovat
  • Upravit
Bruce888
24.10.13 16:52

Absolutně nesouhlasím, studiu dáváte minimálně 40% z výdělku, což bych nesnesla, potom někam dojíždět, plánovat směny, takto si pracuji z domu kdy chci, všude se píše, jak studia nevyplácejí a trošku nechápu - jak řešit payoneer??
Založení trvá cca 5 min, je to tak polopatě že to zvládne i úplný trouba, karta vám dojde domů a peníze z chatů chodí ve stanovený den výplaty. To můžu říct já, kdy jsem ve studiu začínala, nedostala jsem zaplaceno a to bylo sakra jedno z nejelpších studiíí. Takže za mě ne, poté, co měli 3 problém zaplatit a poslední výplatu jsem neviděla jsem zdrhla a zaregistrovala jsem se sama a na druhý den jsem mohla z domu vysílat. Nikdy jsem neměla problém ve vztahu, beru to jako normální práci. Ani nezvednu zadek z postele, nikdo mě nebuzerujue, nikde nemusím být včas a vydělávám dost peněz.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.13 19:36
@Bruce888 píše:
Absolutně nesouhlasím, studiu dáváte minimálně 40% z výdělku, což bych nesnesla, potom někam dojíždět, plánovat směny, takto si pracuji z domu kdy chci, všude se píše, jak studia nevyplácejí a trošku nechápu - jak řešit payoneer??
Založení trvá cca 5 min, je to tak polopatě že to zvládne i úplný trouba, karta vám dojde domů a peníze z chatů chodí ve stanovený den výplaty. To můžu říct já, kdy jsem ve studiu začínala, nedostala jsem zaplaceno a to bylo sakra jedno z nejelpších studiíí. Takže za mě ne, poté, co měli 3 problém zaplatit a poslední výplatu jsem neviděla jsem zdrhla a zaregistrovala jsem se sama a na druhý den jsem mohla z domu vysílat. Nikdy jsem neměla problém ve vztahu, beru to jako normální práci. Ani nezvednu zadek z postele, nikdo mě nebuzerujue, nikde nemusím být včas a vydělávám dost peněz.

NAPROSTO SOUHLASIM. PRACOVALA JSEM VE 3 STUDIICH, (DVE Z NICH MNE NEVYPLATILY DOHODNUTOU CASTKU. A PODOTYKAM, ZE „ZNAM“ I MAGIC LIFE…), NEZ JSEM PROCITLA. ZE MI TO ALE TRVALO PAR STOTISICU.. :lol: ANO, SLYSITE DOBRE. NEVIDIM JEDINY, OPAKUJI JEDINY DUVOD PROC PRACOVAT POD STUDIEM. POKUD CHCETE „ZMENU“, JAK RIKALA SLECNA, NECHCETE BYT PORAD DOMA, NEBOT VAM TO NESVEDCI..PRONAJMETE SI MALICKOU GARSONKU, KAM MUZETE JEZDIT! :D JE TO UPLNE NASTEJNO. TEDA, NIKOMU NEBUDETE ODVADET 50% VYDELKU :dance: :* Hodne stesti.

• Citovat
  • Upravit
2
3.11.13 20:34

začátek

Ahojík vše jsem tady pouze jen četla, chci poprosit strašně moc mě to láká. Tak jsem se chtěla zeptat jestli je problém, že nechci aby mě bylo vidět do obličeje. A jaký chat by jsi mi doporučila když umím pouze česky chci se k vůli této práci naučit anglicky. Co by jsi mi poradila pro začátek bojim se že tím že neumím tu angličtinu tak tu nic pro me nebude nevim ani kde hledat. Jsem v hodně špatné finanční situaci a jsem sama na ditě. Diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bruce888
4.11.13 12:22

Ahoj, obávám se, že bez obličeje moc šancí vydělat nemáš. Řešila jsem stejný problém, nechtěla jsem aby mi šel vidět obličej, jenže hned jsem si uvědomila, že tudy cesta nevede. Jinak k té angličtině- já začínala jako neangličtinář, sotva jsem se uměla představit, ovládala jsem němčinu, ale chtěla jsem americký chat, kde platí nejvíc. Takže jsem dostala seznam frází, které jsem měla rozložené kolem sebe a postupně to dostávala do hlavy…ted, téměř po 3 letech mluvím na kameru plynule anglicky hodiny v kuse s klienty. Angličtina je velmi jednoduchý jazyk, za pár měsíců se domluvíš, ty různé „prasárničky“ jsou jednoduché, zákazníci co chtějí show, nic složitého nechtějí, píší vlastně jen v heslech. Horší by bylo, kdyby si s tebou někdo chtěl jen tak povídat klidně i 2 hodiny v kuse, to je potom ztráta veliká, protože odcházejí, když vidí, že jazyk pořádně neumíš. Ale ze začátku budou chtít jen show, na což ti budou stačit ty fráze, zkus se je naučit, nebo je měj před sebou, nebo v měj otevřený google překladač a tam si to překládej v případě nouze. Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
Bruce888
4.11.13 12:25

Mrkni třeba na livechatforum tečka net (nevím jestli se můžou vkládat odkazy) a v sekci forum - jazykový koutek máš fráze.

• Citovat
  • Upravit
2
5.11.13 00:26

odpoved

Je jsi hodna, tak dekuji za odpověď. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.13 15:37

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, zajímá mě zda momentálně některá dělá live chat? Potřebovala bych vědět pár věcí, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.13 17:22

Ahoj holky. Našla jsem stránky, kde jsou odkazy na dobré livechaty. http://sitespinner.ihostvm.com/…lky-na-netu/ :andel:
Já si myslím, že je to dobrý způsob výdělku/přivýdělku z domova a co ukážete nebo ne, to záleží jen na nás, nikdo neříká, že musíme ukazovat vše do detailů, i když to většinou samozřejmě chtějí a také za to slušně platí, když budete šikovný… Ale je to i o tom jak umíte komunikovat v cizích jazycích a v ideálním případě si co nejdéle udržet stálé zákazníky… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Irenka83
20.11.13 15:06

Ahoj holky, pracuju už docela hodně let v jednom studiu v Brně. Jsem maminka dvou dětí a premýšlím o tom ze ze studia odejdu a budu delat sama na sebe. Pokud by se tu nasel nekdo, kdo dela sam na sebe na my free cams a mohl by mi pomoct s registraci, a jak je to s posilani vyplaty atd byla bych nejvdecnejsi, sama si netroufnu, jelikoz mam strach ze bych to sama nezvladla, a do studia se potom uz vratit nebudu moct.
Samozrejmě za know how zaplatim
Děkuju a piste na muj email makome@volny.cz

• Citovat
  • Upravit
K.Z.L.C.
27.11.13 20:42

Ahoj holky,
zajímala by mě otázka, na kterou se tady ještě nikdo neptal. Jak je to po právní, smluvní, daňové stránce? Když dělám ve studiu, dělám na živnosťák, nebo mám se studiem smlouvu? A když dělám sama za sebe, jak je to vlastně s legalitou, prokazatelností příjmů? Bude to znít vtipně, ale teď mě nenapadá jiný příklad - kdybych třeba v budoucnu chtěla vykonávat nějakou funkci dejme tomu v politice, byla bych schopná nějak prokázat původ mých minulých příjmů z livechatu? Apod..Díky za odpověď:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.13 19:09
@merkl píše:
Studium v olomouci přijme dívky. Provize zde jsou okolo 80 %. Více na msdusa@seznam.cz

O studia uz nikdo nestoji. Neni duvod proc Vam odevzdavat svoje penize ;).

• Citovat
  • Upravit
Bruce888
29.11.13 19:52

Studium? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat