Práce v Penny Marketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
S Penny ani s žádným jiným obchodem zkušenosti nemám ale na jednu stranu před tebou klobouk dolů,že jsi ochotná dřít nonstop zadarmo
, ale určo ti tu někdo poradí,kdo tam prodává/prodával …
- Citovat
- Upravit
Kamarádka tam dělala, vydržela asi rok… Teď je v továrně u pásu a šťastná jak blecha.
Anonym kvůli ní…
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
s Penny bohužel zkušenosti nemám, ale obecně k maloobchodním řetězcům s potravinama a pracovní době tam asi toliko, aby tě nepřekvapily třeba „trhaný“ směny - že tam půjdeš na šestou ranní, v jedenáct tě pošlou na tři čtyři hodiny domů a pak tam půjdeš makat na pár hodin do devíti večer, celkem napracuješ 8 hodin za den, ale celej den de facto zabitej … navíc ti to s oblibou řeknou třeba jen jeden den předem nebo klidně až ten den
Nebo ti udělají směny tak, že denně napracuješ jen málo hodin, třeba tam budeš jen na 6 hodin, ale kvůli tomu jsi tam 7 dní v týdnu furt bez volných dní mezi tím ![]()
Dělá se to tak v prodejnách jednoty, v Ternu, v Globusu a nedivila bych se, kdyby takhle vymrdávali s lidma všude ![]()
Je to určitě asi o domluvě, o kolektivu a o tom, jak je který šéf rozumnej. Nicméně oni mají málo lidí, práce většinou dopoledne a v podvečer, takže tě klidně pošlou na půlden domů zadarmo, kdy ti je to uplně na prd, a hlavně se nedá moc plánovat a s něčím počítat, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nabídli Ti 9800 Kč hrubého? A za kolik hodin? V Penny jsem nepracovala, ale ráda si přečtu jak to tam chodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dívám se na to podobně jako Baslerinda. I pro lidi se základním vzděláním jsou práce, kde za míň hodin vyděláš víc. Pokud máš vyšší vzdělání než základní a k tomu i praxi, tak se tvoje šance zvyšují.
Prostuduj si taky, co se píše v Zákoníku práce o možnosti nařídit přesčasy, možnosti nařídit dovolenou nebo z ní naopak stáhnout… I toto tě může zaskočit, nejen pracovní doba…
A neptali se tě u pohovoru, jak máš ošetřené hlídání dítěte při jeho nemoci? V hypermarketech se na toto běžně ptají (včetně otázek typu „plánujete s manželem ještě další děti…?“)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
první otázka byla jakmám starý díte,řekla sem že 4 roky,no řeklymi žetam budui uklízet večer,invetura 1× za mesíc tak do 12hod do noci,ráno závoz od 3 hod
každé tři mesícebychdostalapremie alezávislé natom jak dopadne invetrura, sem na upjiž 5 mes, práci bych mohlamít odlednalepší, ale jsem po dnešnímrozhovoru trošku víc sklamaná,ato nebudu popisovat prubehpohovoru,ajednání,kamená tvář a arogance, základní vzdělání nemám, ale jsem v kraji kdepráceneníapokud náhodou nejaká je nedá sepříjmout kvulymalému dítěti
anonymne proto že seza to stydím že nepracuji
,pracovala sem 10 let v jedné firme před tehu a 4 mes po tehu, lituji že sem odešla ale dojíždet 50km tam a pak zpet nešlo
- Citovat
- Upravit
Než tuhle nekonečnou dřinu,nechceš raději hledat pozici která je adekvátní tvému vzdělání? Přece nemusíš sáhnoout hned po prví nabídce,navíc ještě tohle,to buď radši doma.
- Citovat
- Upravit
Za mě nechod tam a kord od malýho dítkaje to sebevražda a dítě tě skoro neuvidí.Vím o čem mluvím dělá tam moje máma a je to děs někdy směny chodí domůz odpolední až o půlnoci když je hdoně zboží,máma tam dělá 5 let a bere sotva 9 naslibují hory doly ale realita je jiná..inveturu mají jendou za 6 týdnů taky je důležitý co máte za bolstního ten co má máma je debila vzal jim veškerý premie…chování co tam panuje je děs nehledě na tož e i zákazníci jsou fakt svině.taky když prošvihneš kontrolní nákup to je taky maso.Nešla byhc tma neměla byhc na to nervy a kord kdžy každý druhý víkend jsi tam celý víkend naprd pro mámu od malých dětí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
první otázka byla jakmám starý díte,řekla sem že 4 roky,no řeklymi žetam budui uklízet večer,invetura 1× za mesíc tak do 12hod do noci,ráno závoz od 3 hodkaždé tři mesícebychdostalapremie alezávislé natom jak dopadne invetrura, sem na upjiž 5 mes, práci bych mohlamít odlednalepší, ale jsem po dnešnímrozhovoru trošku víc sklamaná,ato nebudu popisovat prubehpohovoru,ajednání,kamená tvář a arogance, základní vzdělání nemám, ale jsem v kraji kdepráceneníapokud náhodou nejaká je nedá sepříjmout kvulymalému dítětianonymne proto že seza to stydím že nepracuji
,pracovala sem 10 let v jedné firme před tehu a 4 mes po tehu, lituji že sem odešla ale dojíždet 50km tam a pak zpet nešlo
máma chodí z invetury i ve 2 ráno fakt nedej na to co říkají .Radši hledej dál protože tohle tě zruinuje psychicky,vidím to na mamce ale bohužle tu je jinka kulový ted tu teda staví tesco ale to zas bude bez tak to smaý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
30 životopisu,stoho již 10 pohovorů,z nižani jeden nedopadl, je to náročné,už sem na takové pozici že se hlásím všude, ted momentálne nejde doma o peníze, manžel nyní vydelává víc než dost, ale být doma, a né mezi lidmi je unavující, ale zase musím myslet na malou,přeci jen je ješte malá apotřebujeme čas odčasu videt
- Citovat
- Upravit
Kamarádka dělala v Penny a po dvou měsících odešla, tchýně dělá v Kaufu a děs…Dovolí jí pracovat jen šest hodin, aby jim nemuseli platit stravenky, pokud dělá přesčasy, nařídí jí dovolenou, aby jí je nemuseli proplatit…
Hnus! Ty prachy za to fakt nestojí, pokud máš jen malinko možnost sehnat jinou práci, jdi do ní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak pokud nejde o prachy, tak to bych se na tu z gruntu vyprdla! Víš, co to tam je za nervy? To ti za to fakt nestojí, věř mi! To jednání s lidma je tam šílený, ve všech těch obchoďácích…Ale co sem tak slyšela, tak Penny je asi nejhorší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práci bych mohlamít až od ledna ze známosti není to teda ješte 100 procentní,záleží z da tam paní odejde do duchodu pracovní doba je tam od 6 do 2, jen ranní, sicepásovka , nebudu popisovat jaká výroba, alečlověk senaučívšechno když chce
dekuji za reakce
bežím do školky,takže reagovat budu k večeru
- Citovat
- Upravit
Chtěla bych se vás zeptat kdo jste pracoval v penny jaké to tam je, mě nabídly 9800 hrubého,pracovní doba trošku nejasná,pak náká 1× mesíční inventura, 1× týdně vstávat ve 3 kvuly nějakému závozu,bojím se abychtam nebylaod nevidím do nevidím,přeci jen mám malé dítě,tak nevím