Práce v Penny Marketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Taky bych to nebrala, dělá tam známý a to co řikal, tak děs a hrůza, navíc za ty prachy. Jedeš non-stop, žádný svátky, víkendy, jako brigáda možná, ale pracovní úvazek v žádnym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neber to
Jak píšou holky. Ve smlouvě máš 6hodin denně(nebo tak nějak) a v realu jsi tam i 10 a proplatí ti jen 6
K*rvy
Fakt, jsem sprostá ale mám důvod. Inventůra , pokud nemáš zrovna směnu, jít na ni musíš, jsi tam do noci a ráno tě pošlou klidně na ranní od 6hod. Takže 3 hodiny spánku není nic neobvyklého. Když jsou akce a je lidí plno, nemáš možnost si ani odskočit na WC natož posvačit
Nikdy jindy. ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Chtěla bych se vás zeptat kdo jste pracoval v penny jaké to tam je, mě nabídly 9800 hrubého,pracovní doba trošku nejasná,pak náká 1× mesíční inventura, 1× týdně vstávat ve 3 kvuly nějakému závozu,bojím se abychtam nebylaod nevidím do nevidím,přeci jen mám malé dítě,tak nevím
V penny pracuje můj chlap, můžeme pokecat přes SZ jestli chceš… Do jakeho Penny jsi měla jit pracovat, myslim město…?
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
30 životopisu,stoho již 10 pohovorů,z nižani jeden nedopadl, je to náročné,už sem na takové pozici že se hlásím všude, ted momentálne nejde doma o peníze, manžel nyní vydelává víc než dost, ale být doma, a né mezi lidmi je unavující, ale zase musím myslet na malou,přeci jen je ješte malá apotřebujeme čas odčasu videt
Tak v tom případě se zkus rozhlédnout po nějakých neziskovkách nebo firmách, jestli nepotřebují někoho na cca 3-4 hodiny denně do kanclu, třeba na dohodu o pracovní činnosti… ty se dostaneš mezi lidi a oni by tě mohli vzít, protože pro ně nebudeš drahá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam byla kdysi na brigádě při škole.Jakmile zjistili, že jsem šikovná a rychlá na kasu, dřepěla jsem na té hlavní celý den
Peníze jsem měla stejné jako ty.Kolikrát jsem byla ráda, že jsem se za směnu najedla.vybalování zboží celkem dřina.No, prostě brigádně to šlo, normálně bych tam ale pracovat nešla.na druhou stranu pokud někdo nemá problém s děláním v obchoďáku, tak raději to malé Penny, než obr Tesco nebo Albert.V tom Penny jsi přeci jen víc člověk, je to menší kolektiv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
práci bych mohlamít až od ledna ze známosti není to teda ješte 100 procentní,záleží z da tam paní odejde do duchodu pracovní doba je tam od 6 do 2, jen ranní, sicepásovka , nebudu popisovat jaká výroba, alečlověk senaučívšechno když chcedekuji za reakce
bežím do školky,takže reagovat budu k večeru
Jestli je šance na jinou práci už od ledna, tak bych to udělala tak, že pokud fakt chceš, tak to v Penny zkus. Stejně budeš ve zkušební lhůtě. A když se budou opravdu chovat nefér a bude to na mašli, tak jim prostě ze dne na den nepřijdeš, no… (ve zkušební lhůtě to jde bez udání důvodu a to oboustranně).
A pokud ti chybí jen pocit být užitečná a dostat se mezi lidi, tak klidně můžeš dělat i něco jinýho. Nedávno tu např. probíhala diskuze ohledně uklízení a žehlení (v rodinách). Moje slečna na úklid už povýšila i na hlídací tetu.
A to kdy bude chodit je otázka dohody - takže pro matku s dětmi ideální (v mém případě je to studentka VŠ).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ww píše:
Neber toJak píšou holky. Ve smlouvě máš 6hodin denně(nebo tak nějak) a v realu jsi tam i 10 a proplatí ti jen 6
![]()
![]()
K*rvy
Fakt, jsem sprostá ale mám důvod. Inventůra , pokud nemáš zrovna směnu, jít na ni musíš, jsi tam do noci a ráno tě pošlou klidně na ranní od 6hod. Takže 3 hodiny spánku není nic neobvyklého. Když jsou akce a je lidí plno, nemáš možnost si ani odskočit na WC natož posvačit
Nikdy jindy.
Souhlasím,pracovala jsem tehdy ještě v hypernově pár roků a děs běs. Když jsem chtěla jít na svačinu,tak se dívali jestli jsem jako normální když je tolik praáce. Pracovala jsem v pekárně a v drtivé většině na každé směmě po jednom pekaři. A když se sešel pátek a výplaty,tak to byla lahůdka
Lidí jak mravenců a člověk měl sám napéct,jít na svačinu,uklidit,napsat papíry a to třba za dvě hodinky
![]()
Odpracovaných hodin jsme měli taky hrůzu a když jsme to chtěli řešit, tak nám bylo řečeno, že musíme něco věnovat firmě za to, že tam můžeme pracovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A bude hůř, po schválení novýho zákoníku práce. Lidi jsou pro některé zaměstnavatele otroci a nezaměstnanost je dělaná tak nějak uměle. Viz. zdravotní sestry v současné době blbě schání místa,v nemocnicích jsou stop stavy, přitom stávající sestra makají s vystrčenými jazyky, mají plno přesčasů a s rodinou jsou minimum času. Proč ale nabírat další síly, když stávající to zvládnou a neozvou se. V obchodních řetěscích je to podobný, než aby přibrali další zaměstnance, tak by ty již zaměstnaný sedřeli z kůže. A za směšný peníze!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, možná by stálo za to zvážit přestěhování… Není to lehké, ale i pro chlapa (natož pro ženskou, které „nezbývá nic jiného“ než Penny) to občas řeší hodně. Nedobrovolně jsem opouštěl práci na vesnici a dneska si říkám - zlaté Brno! Neměnil bych zpátky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dekuju za reakce, nenastoupím tam,po rozhovoru s manželem a rodiči to nemá smysl
- Citovat
- Upravit
Pokud máte jinou možnost, ani o tom nepřemýšlejte, dělala jsem ve víc obchodech (když počítám i brigády při škole) v penny je to bezkonkurenčně nejhorší. Buzerace, soustavný porušování zákoníku práce, dělá se KAŽDÝ víkend, i když při pohovoru říkají, že každý druhý. Počítejte, že i když se dělá do 21 hod. jste tam pravidelně minimálně do deseti (dřív se to fakt nestihne) a samozřejmně je vaše smůla, že jste to nestihli, takže je to NEPLACENÉ.
Vážně, takový podmínky jako v Penny jsem nikde nezažila a že jsem dělala hodně věcí.
- Citovat
- Upravit
Nevím jak v Penny, ale já jsem dělala V Bille
nikdy víc!!!!!!
- Citovat
- Upravit
Ahoj, nastoupila jsem do Penny minulý týden. STRAŠNÝ. Mám třeba pracovní dobu od 14:00 - 21:00 a domů mě pouštějí ve 23:30, samozřejmě ty 2 a půl hodiny nejsou placený. Jakmile se naskytne jiná příležitost okamžitě dávám výpověď. Jednání hrozný, zástupci vedoucího pořád jen vykuřujou a vybavujou se, takže všechnu práci oddřu já. Ještě do toho pak přijdou a mají kecy. Z Penny rychle prič.
- Citovat
- Upravit