Práce v Penny Marketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@moula píše:
už sem se rozhodl a píšu výpověď, a zítra ráno když začne směna v 4:30 jim to tam přivezuděkuji všem kteří komentovali mé příspěvky, aŤ se Vám všem daří
Tak pak dej vědět jak to dopadlo a kde ses upíchnul! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vedoucí
V penny marketu jsou všichni otroci od pokladních přes vedení obchodu, obrovská zodpověnost, neskutečná dřina, nepředstavitelná buzerace, sliby chyby, nic není normální. Nikdo tam takový není dělá se normálka do půlnoci, věčně inventury zadarmo, svačiny neexistují, zákoník práce se nedodržujuje a nikde není odvolání, jestli máš rozum hodíš tu nabídku za hlavu protože tam je to novodobá OTROKAŘina a to mluvím z vlastní zkušenosti, prodavač - jen v
zaučení, pak zástupce a chvíli vedoucí hrozné at už jsem byla cokoliv. Čím víš tím horší fakt
Premie nejsou jen buzerace, kontroly řvaní a řvaní a pak zase řvaní a vyhrožování
- Citovat
- Upravit
@silvánek píše:
V penny marketu jsou všichni otroci od pokladních přes vedení obchodu, obrovská zodpověnost, neskutečná dřina, nepředstavitelná buzerace, sliby chyby, nic není normální. Nikdo tam takový není dělá se normálka do půlnoci, věčně inventury zadarmo, svačiny neexistují, zákoník práce se nedodržujuje a nikde není odvolání, jestli máš rozum hodíš tu nabídku za hlavu protože tam je to novodobá OTROKAŘina a to mluvím z vlastní zkušenosti, prodavač - jen vzaučení, pak zástupce a chvíli vedoucí hrozné at už jsem byla cokoliv. Čím víš tím horší fakt
Premie nejsou jen buzerace, kontroly řvaní a řvaní a pak zase řvaní a vyhrožování
souhlasím, se vším co píšeš a jsem strašně šťastný, že jsem včera dal výpověď
už nikdy
- Citovat
- Upravit
Moulo, jsem ráda i za tebe, že jsi se jim na to vyprdnul
Držím palce, ať co nejdříve najdeš něco, kde budeš spokojen.
Doufám, že i má kámoška půjde co nejdříve ve tvých šlépějích a též se jim tam na to vybodne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
penny už nikdy víc
Dělala jsem v penny asi půlroku a bylo to to nejhorší co jem zažila, jednání ze stran vedoucích šílený, ( u jednoho bylo docela běžné že nám vydal do hovad a debilů i před zákazníkama), směny se mění každý den, takže si nemůžete nic naplánovat, neustále vám říkají jak jste zbytečný, líný, nemožný atd. děláte od 5-14, od 13- 21.30 nebo 22.30 a pak jsou různé mezisměny 9-16,17,18, 10-17,18,19,20…běžná praxe je že pokud máte směnu od 5-14 tak jdede na jídlo v 13 a nikoho to nezajímá, když vás nemá kdo vystřídat nejdete ani na záchod…když už se dostanete na tu svačinu tak kolem vás pořád chod a uhání vás at jí máte za sebou co nejdýl…za ty prachy se to fakt nevyplatí…
- Citovat
- Upravit
Tak si to zase znovu pročítám a jsem úplně nasraná
Jak jim toto chování a přístup může takový roky procházet. To chce asi dát do TV a trošku tento problém dostat do podvědomí lidu, ne jen bývalých a bohužel i současných zaměstnanců. V dnešní době se každý bojí o práci, ale toto je přece už trošku
moc!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zanda81 Jak jim to může procházet, to je jednoduché… protože se nikdo ze zaměstnanců neozve a pokud se nikdo nezve, tak nemají jediný důvod cokoliv měnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dovolte mi abych se přidal, narazil jsem na diskusi když jsem si googlogal jestli je víc nespokojených… pracoval jsem tam jako brigádník asi 6 dní (vždycky 6 nebo 8 hodin), pak jsem onemocněl, paní vedoucí tvrdila že je to v pořádku, ať se vyléčím, a pak mi oznámila že už mě nepotřebuje(když jsem se jí konečně dovolal)… dorazilo asi 1450 korun. Taky jsem musel utratit 750 korun na lejstra aby mě tam vůbec vzali. (právě mi došla slova) ![]()
- Citovat
- Upravit
Penny market - nikdy více
Dobrý den, už rok přítelkyně zažívá to co se tu všude píše, je to naprostá pravda a věřte tomu.Je to opravdu jeden z nejhorších zaměstnavatelů. Ze všech řetězců je todle uplně to nejhorší. Kokrétně prodejna Havlíčkův Brod, pražská, býv. Plus diskont
- směny chodí se tam jak si vedoucí poručí a ne tak jak je to v zakoníku - zaměstnanec by měl být seznámen se svým pracovním kalendářem 14dní před jeho zahajením, na to zapomente, jde se třeba rano na 4 h a pak večer na 4h jenže kasa se zavře a musí se dodělat práce která se nedala stíhat když všichni byli u kas a pak až domu, takže 1-1.5h dřina zadara
- vedoucí jednanají často velmi diskriminačně, nařizují povině dovolenou, volné dny prohazují atd (př svobodní chodí na štědrý den do práce atd. ).Velmi neslušné chovaní a nevidí si do huby ani před zakazníky(zš vdělaní paní vedoucí)
- nevím proč ale připadá mi že přítelkyně nenaplní ani ten povinný balíček hodin za plný uvazek cca 8h deně nebo př 150 na měsíc. Placené přesčasy jsou tu samozřejmě nesmysl.
- Věčně chtějí něco platit, opovažte se jim něco podepisovat nebo platit kromě manka. Věčné vyhrožovaní vytýkacíma dopisama, často neopravněné. Jenže stejnak vám to strhnou s premií pokud by vám je velkou náhodou dávali.
- S pohledu zakaznika ten obchod stojí za h… a nechodim tam, nic tam nemaj, ovoce zelenina nic moc, a je to tam hnusný. Když už jdu do penny tak 1× za pul roku a to do toho protějšího.
Všechny akce jsou tedy v podstatě na ukor prodavaček, a lidi tam stejnak nenakupujou, ale nenažraní neslušní manažeři a šefové potřebují nakrmit.JSou to normální kriminálníci, neuvěřitelný jak se dnes podniká
Je to jeden velkej bordel. V postatě to náš skrachovalej stát ale dovoluje. Přítelkyně je z toho po necelym roce už uplně odrovnaná, usilovně hledáme jí novou praci v alespon trochu slušnějším kolektivu, peníze nikde nečekáme, ale todle je vážně moc.
Snad to co nejvíc lidem pomůže. děkuji
Příspěvek upraven administrátorem 26.11.2012 14:13 - propagace
- Citovat
- Upravit
Když jsem chtěla v penny brigádu a řekli mi, že mi dají 50 Kč na hodinu hrubého, odmítla jsem je rovnou a ušetřila si hodně starostí jak vidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim jak Penny, ale mne stacil Albert. Shanela jsem po matersky narychlo neco kvuli prijmu. Se zakazniky jsem nikdy nemela problem, ale s personalem a s vedoucima to bylo peklo. Vedouci dne se denne tvarila, ze sezrala salamounovo lejno, kdyz jsme odchazela po smene, zacala me uprostred kramu sacovat (pred zakaznikama), jestli jsem neco neukradla (delali to tak kazdy den, ale jen tahle jedina pipina vsem na ocich, aby bylo videt, jakou ma funkci)…
Nakonec to dopadlo tak, ze jsem si po 3 tydnech uhnala zdravotni problemy, ktere plynuly z psychiky, skoncila jsem kvuli tomu az na kolonoskopii s podezrenim na Crohnovu nemoc… doma jsem brecela, ze uz tam nepujdu… a kdyz jsem si dovolila vzit teda neschopenku, tak mi vedouci pres sms vyhrozovala, ze mam po praci a ze poletim. Takze tak ![]()
Ze strany kolegyn prodavacek to bylo podobne, vetsina z nich je tam uz delsi dobu a trpi jasnym syndromem vyhoreni, nenavidi vsechno a vsechny, podle toho se taky chovaji, k zakaznikum i k novackum, jako jsem byla ja… Podrazy, pomluvy, donaseni… proste slepicarna… Jednou na me jedna kolegyne pres vsechny kasy rvala, ze mi kolem kasy projela pani, co mela pod kocarkem mattonku a ze ji urcite ukradla, at si to s ni vyridim, nebo to budu platit za ni. Bylo mi te pani strasne lito, vsichni se na ni otaceli, potichu jsem se ji omluvila, pani se mi omlouvala, ze ji zapomnela nahlasit z jineho obchodu a ze mi ji klidne zaplati znovu, nechala jsem ji odjet a kdyz na me zacala kolegyne prede vsema zakaznikama vriskat znova, utrela jsem ji s tim, ze mi pani ukazala uctenku…
Dikybohu je to za mnou, ted mam praci, kde se k zamestnancum chovaji uplne jinak, nemuzu si na nic stezovat… a kdyz dostanu stravenky s potiskem nasi velke a zname firmy, jdu je do Alberta rozfofrovat a smeju se jim tam do ksichtu… ![]()
A na dverich maji stale ceduli, ze prijmou prodavacku
Uz pres rok… nikdo novy tam nevydrzi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Penny versus Norma
Chtěl bych v krátkosti reagovat na příspěvek @lascau o práci v Normě. Také já jsem do letošního jara pracoval jako vedoucí v Normě. Potom jsem se nechal zlákat a nastoupil jsem do Penny jako vedoucí.2 měsíce jsem se zaškoloval a potom jsem nastoupil na prodejnu, kde jsem měl dělat vedoucího. Mohu tedy srovnávat a musím říci z l a t á NORMA. Dnes se do ní vracím zpět a jsem rád, že mi to bylo umožněno. Penny - jedno velké zklamání.
- Citovat
- Upravit
Pracuji v Penny ...
Ano, bohužel, musím s Vámi souhlasit, jak to v Penny chodí. Ráno se jde do práce na 4h, domů, až se dodělá. To samé platí při odpolední směně, zavíráme v 8, ale domů jde se nejdříve v 10. Na ranní i odpolední přitom nehledí na dopravní spoje, když někdo - teda skoro všichni nejsou místní a člověk se nemá jak dostat do práce nebo domů v noci. Úvazek mám na 5, 5h, přesčasy nejsou proplaceny. Kolikrát se stane, že přijdete na 4h kvůli závozu a v 8h Vás pošlou domů, bez stravenky. Svačinu nemáte nikdy půl hodiny, jen si odskočíte na 10minut a přitom máte odečteno ze mzdy půl hodiny. Kolikrát děláte práci i za vedení, protože nestíhá, ale nikdo Vás neodmění. Kolektiv je asi všude stejně příjemný, ale u nás není práce na výběr, tak mi nic nezbývá než vydržet.
- Citovat
- Upravit
už sem se rozhodl a píšu výpověď, a zítra ráno když začne směna v 4:30 jim to tam přivezu
děkuji všem kteří komentovali mé příspěvky, aŤ se Vám všem daří