Práce v Penny Marketu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
13.1.14 14:58

Ahojky, podělím se s vámi o mé zkušenosti v penny marketu. pracuji v penny skoro 2 roky a to co zažívám tam jsem ještě nezažila. Za celou dobu co dělám v penny jsem psychicky i fyzicky vyřízená a strhaná. Do práce chodím s odporem co se zase bude dít. O přesčasech ani nemluvím, stane se že i na svačinu nechodíme, protože se nestíhá. Neustálé přeceňovačky, buzerace no děs. Když mám odpolední nejezdím domů dříve než o půl jedenácté a když je přeceňovačka stane se, že přijedu třeba ve 2 ráno. No prostě děs. Nyní se vracím zpátky po nevydařeném těhotenství a už teď se děsím toho co bude. před tím než jsem šla marodit, jsem měla naplánované měsíční směny šíleně. měla jsem v měsíci 5 dní ranní, 2 mezisměny a jinak samou odpolední-no úžasné, nemyslíte? :zed: Teď se po 2 měsících vracím zpátky a vím že mě čekají hodně podobné směny. Vedoucí se již na mě těší, ta si na mě určitě smlsne. Mě osobně se práce v penny nelíbí, ale bohužel v našem kraji jiná práce není :-( Jsem z toho na nervy už teď a to nikdo ještě neví kdy přesně přijdu. A o volných víkendech ani nemluvím, zase jednou za 6 neděl. :,(. jinak naše směny jsou 6 dní v práci, den volno, úžasné :cert: čekám jen kdy tam vlítne manžel, protože když mu doma říkám co se tam děje, je hned naštvanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
13.1.14 19:29

Já ted tedám v albertu supráči, a dělám týden ranní od 6 do 13 a odpo od 13 do 18 jednou za 14 dní dělám v sobotu ráno od 7 do 12,jinak mívám víkendy volné. zádné mezisměny ani dvanáctky. Jsem naprosto spokojená, do penny už bych v životě nešla, já to tam vydržela 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.2.14 18:30

Ahoj a zdravím,
ráda bych se zapojila do diskuze na téma práce v Penny.
Jsem již 3/4 roku doma a bez práce, prostě se mi ji nedaří najít, buď všude chtějí vystudování v oboru nebo praxi atd… Jenže, kde praxi vzít, když jsem 2 roky po střední na vš jsem se ani jednou nedostala a v práci mě nikde vzít nechtějí, takže logicky praxi nemám. Teď jsem dostala možnost přes mého otčíma, který dělá OV v Penny, aby mi zařídil místo, místo mám zařízené, ale po tom co čtu ani nevím, zda tam chci. Řekl mi rovnou ať se připravím na nejhorší, že to rozhodně není procházka růžovým sadem a že se tam semnou opravdu nebudou mazlit a navíc, když budou vědět, že to je práce usmlouvaná. Tam na to prostě člověk prý prostě má nebo ne, nic jinýho neřeší. Plat 10 600,– + stravenky,25 dní dovolené s nárokem, ale až po roce pracování,3 měsíce zkušebka, ranní, odpolední služby, víkendy, svátky…Prostě makačka.
Tak se chci zeptat jestli někdo máte zkušenost s Penny v Plzni? Já budu v Penny na Skvrňanech-OV P. Pelák. Zatím působil v pohodě, to i vedoucí, ale obávám se, že to se s datumem nástupu asi změní. Nemá někdo zkušenost s Penny v Plzni?
Díky, za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
24.2.14 18:40

Na Skvrňanech jsem byla párkrát nakoupit, ale narazila jsem na pěknou píp na pokladně nepříjemná, vadilo jí tam asi bejt, drzá snad tam není, taky tam už nakoupit nejdu, ale kamarádka přímo tam dělala a byla spokojená v rámci možností a dojížděla tam z dálky byla ráda za práci, v obchodě je to makačka za málo peněz, ale nikdo tam nemusí být do smrti, hlavně že něco je a přitom se může objevit lepší práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801

Ja teda nchci do toho kecat, ale pokud o jinou praci nezavadis, tak asi memas co ztratit, ne? Bud to pujde nebo ne.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24

Zkušenost nemám, ale já bych to asi vzala. Jsem na tom jak ty a jak vidím tak kdekoli v čr nemá člověk šanci něco najít bez znamostí.

• Citovat
  • Upravit
7240
24.2.14 19:04

@bajuuu Zkusila bych a uvidis. V tech tri mesicich muzes odejit kdykoliv a v nejhoraim budes mit zkusenost.. a zmenu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.2.14 19:29

@renda81 Právě,doma mne opravdu už sedět nebaví, takže to zkusím, buď to půjde a vydržím tam než se najde třeba něco lepšího a nebo to hold nepůjde.
@murkyf Nemám co ztratit, zkusím a uvidím.
@anubis25 Bohužel,bez známosti se práce hledá strašně blbě :(
Předtím jsem byla půl roku v dětském centru a to byla ale jen náhoda, nikoho jsem tam neznala, takže to bylo bez známostí, jenže ta vedoucí brala kde koho a když to k tomu nebylo tak jim dala výpověď ona nebo oni jí. Takže tak.
@rejžička Jasně,zkusit to můžu a také jsem říkala, že dyštak odejít do 3-měsíců můžu kdykoliv.

V lednu jsem byla na přerušení těhu v 15tt, takže kdyby se případně zadařilo, tak bych stejně musela na rizikové a měla bych zase vystaráno, podruhé by to již mohlo vyjít. Jen bez nároku na mateřskou, no ale taky se nemusí zadařit hned a chvilku pracovat budu a pak bude i nárok na mateřskou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
24.2.14 19:30

Mám zkušenost s jiným supermarketem, ale všěude je to stejné…v práci se nezastavíš, docela makačka - a děláš úplně vše, třídit zboží, doplnovat, kontrolovat, taháš zboží, palety, pokud na to nejsi zvyklá budou tě ze začátku bolet nohy a záda, určitě tě časem zaučí i na pokladně…
Ale pořád lepší nějaká práce než žádná, uvidíš sama jak budeš zvládat, odejít můžeš vždycky. Hodně záleží na vedoucím a na celkovém vedení prodejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
24.2.14 19:31
@-Sára píše:
Já ted tedám v albertu supráči, a dělám týden ranní od 6 do 13 a odpo od 13 do 18 jednou za 14 dní dělám v sobotu ráno od 7 do 12,jinak mívám víkendy volné. zádné mezisměny ani dvanáctky. Jsem naprosto spokojená, do penny už bych v životě nešla, já to tam vydržela 14 dní

Tak to máš dobré směny…já dělala 8 hodinovky, ranní 6-14.30, odpolední 13.30-22.00. soboty, neděle, svátky…hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
24.2.14 19:40

@bajuuu jj jsem taky po střední a stálou práci nemám asi nemám ty dobré znamé jen brigádu a tu mám pravě po známosti jak r´ty zaměstnani…je to hnus v dnešní době se zaměstnaním v čr :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1598
24.2.14 19:43

@mom.kri já už tam nejsem, a už nikdy bych do toho nešla :zed: směny ze začátku dodržovali, pak jsem třeba z ranní šla až v 6 večer a přesčasy se neproplácí :zed: ale stahujou je do volna.Plat za celý měsíc 6,200 čistého, dřina šílená. Od mytí záchodů, regálu doplnování zboží tahání palet až po pokladní no hrůza děs. Ted mám dobrou práci jen ranní od 7 do 15 a už v životě bych do toho bordelu nevešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
24.2.14 19:44

Nástupní plat 10 tis hrubého jako prodavačka je v Plzni úpně normální.
A sehnat lepší práci je docela problém - na jedno místo prodavačky někam do butiku je třeba i 100 zájemců, a většinou chtějí všude s praxí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
24.2.14 19:45

@-Sára - já už tam také nejsem…s 3 letou dcerkou se to nedalo skloubit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.2.14 21:52

@CokeLady Ano 10 tisíc a prý stravenky. No každopádně je to dřina za pár šupů, ale v začátku asi lepší než nic. Jen doufám, že to neodnesu zdravotně. Přece jen bych se chtěla co nejdřív pokoušet o mimčo znovu, tak doufám, že mě tam totálně neoddělaj ;))Maturitu mám, ale na to se mi zdá dneska nikdo moc nekouká. Administrativa by i šla, ale nikde mě na ní zatím nevzali a v dnešní době, kdy se dělají konkurzy i na uklízečku, je to opravdu těžký něco sehnat. I do blbého KIKu se hlásí kdo ví kolik nezaměstnaných. Je to děs lidí bez práce hafo a práce není a když je, tak se tam nedostaneme my.
Nějak to dopadne.
Každopádně Penny není má finálovka, chci hledat něco dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat