Práce v Penny Marketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Dekuju moc za reakci, moc pomohla - a mohu se zeptat jeste jak se směny střídali? A po kolika odpracovaných dnech bylo volno? Těžká práce mi nevadí ale s malým dítětem je pro mě dost zásadní pracovní doba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost v tom, že když jste pracovali v Penny a otěhotněly ještě ve zkušební době? Vyhodili vás nebo jste šli hned na PN?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost v tom, že když jste pracovali v Penny a otěhotněly ještě ve zkušební době? Vyhodili vás nebo jste šli hned na PN?
To snad nikomu nemusíš říkat ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena no to sice ne, ale na mě bylo první těhotenství vidět už ve 3 měsíci.
- Citovat
- Upravit
A jste si jistá, že vás nechá lékař doma na neschopence? Snažila bych se všemožně překlenout zkušební dobu. Jakmile to oznámíte ve zkušební době, tak vás většina zaměstnavatelů vyhodí. V práci bych nic neříkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost v tom, že když jste pracovali v Penny a otěhotněly ještě ve zkušební době? Vyhodili vás nebo jste šli@Anonymní píše:
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost v tom, že když jste pracovali v Penny a otěhotněly ještě ve zkušební době? Vyhodili vás nebo jste šli hned na PN?A jak se ti tam jinak líbí?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A jak se ti tam jinak líbí?
MMA nastoupit teď v pondělí, takže zatím nevím, ale personál se jeví dobře. Zatím.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
MMA nastoupit teď v pondělí, takže zatím nevím, ale personál se jeví dobře. Zatím.
Delam tam měsíc a fakt magorarna, bacha aby si nepotratila. Předtím jsem dělala v jiném řetězci a to fakt byla pohoda.
- Citovat
- Upravit
Nové zkušenosti?
Ahojky, někdo nějaké nové zkušenosti z Penny, jsem tam cca měsíc, od začátku cítím, že to nebude nic pro mě, nechtěla jsem to vzdávat, ale po tom, co jsem teď 23 odcházela z práce psychicky vydeptana s brekem. Jsem se rozhodla hledat práci ještě dvakrát rychleji.
Děkuji
- Citovat
- Upravit
@nick mandarinka píše: Více
Přístup chování kolegyně, pohrdání mou osobou, přístup vedoucí a celkově ač se člověk snaží jak blázen, tak marně. Bylo mi řečeno ať jdu s prominutím do… doslova, Víte kam a to nebylo ten den, nebo spíš večer jedině. Ikdyz mě zaučující chválí, že jsem strašně šikovná, že stíhame úplně topove. Odpolední jsem měla všeho všudy třetí a to vždy bez te zaučující, ale šílený. Nejlépe abych se rozkrajela. Zákazníci me chválí, že konečně aspoň jedna sympatická prodavačka, i od nás z města to říkaly členovi z mé rodiny zase jiní zákazníci, že jsem strašně sympatická. Ale to co zažívám za oponou.. aby na me někdo téměř zbytečně řval před zákazníky, ponižoval mě atd. To mi za to nestojí. Je toho víc, snesu dost, ale toho 23 ikdyz ten den šel hodně dobře, ač jsem z toho měla strach, tak večer byl pro mě definitivním zakončením.
- Citovat
- Upravit
Takže jestli dobře chápu tak tě nevadí ani tak ta práce jako kolektiv?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ahoj, v Penny pracuji 5 let jako ZVF. Práce je to opravdu náročná a člověk k tomu musí mít „vztah“. Když jsem tam začínala, neměla jsem děti, takže to bylo o dost jiné. Jede se tu na hodinový výkon, lidí je málo, plánování docházky je totální brutus. Ale také je to o lidech co s tebou pracují. Pokud není kolektiv co táhne za jeden provaz, je to ještě horší.
Já mám tu práci ráda, jsem zvyklá na frmol, ale občas mě taky ničí ten stres, když se čekají kontroly Sec apod. ![]()
- Citovat
- Upravit
@LuckaPap ahoj pracovala jsem brigádně na jedné z nejmenovaných prodejen, ale směny jsou, jak pro brigádníky, tak pro zaměstnance stejné
, u nás je otevírací doba od 7 do 8 hodiny večer, ale vím, že někde je otevíračka možná další, ale každopadně směny byly takto: Ranní směna začíná od 5:30 do 13:30 (ale není to na pevno, co musí stihnout směna ranní dodělat, až pak může jít domů
, pak je mezisměna od 10 do 19 hodin, a pak odpolední do 13:00 (myslím
) až do uklizení krámu a udělání všeho potřebného. No, já jsem si s vedením, úplně do noty nepadla, hlavně ze zástupkyní vedoucího (ale je to o lidech, někdy se s ní dala vyjít
). Každopádně makat se tam musí
.
Raději anonym, nechci aby o tom někdo věděl