Práce v Penny Marketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
V penny nepracují, ale prodavačky obdivuji a kolektiv si myslim je strašně důležitý jako všude jinde, byla si v práci 23to je pro prodavačky asi ten největší záhul a ty si to zvládla, takže si dobrá, najdi si práci v jiném obchodě s jinou partou lidí kolem sebe, jinak tady tě to zlomí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nick mandarinka píše: Více
Tak práce, že to bude otrocina jsem počítala, nevadí mi kasa, lisování, úklid všeho druhu, pečení pečiva, trošku mě nebaví doplňování z palet, ale to bude asi tím, ze si v tom nejsem úplně jistá, nevím vše úplně kde co je, furt honem honem honem, chování k zákazníkům, co jsem tam postřehla, tak co je psáno na Google recenzích, tak vím přesně teď už o koho jde. Ale vadí mi přístup, komunikace, pohrdání, mám strach na cokoliv sáhnout, jsou tam noví předemnou cca 3-4 měsíce a taky Furt je za něco jen**. Ale to co jsem zažila v to pondělí, byl pro mě vrchol, říkám nejraději bych se měla rozkrájet. A říct lidem, kteří chtějí zaplatít, sorry jako, musím být jinde, obslouží vás jenom jedna moje ruka a kus hlavy… Pak vedoucí směny to dorazila..
- Citovat
- Upravit
Děkuji, já už taky, hlavně ta co me zaučuje je paradní, sedly jsme si, holka vystudovaný ekonomický učení a dělá v tomto bordelu deset let, říkám škoda takovýho člověka sem. Ano jsem zvyklá rychle přesně pracovat, zkušenost z obchodu mám, sice jiný sortiment ale… Toho 23 šlo fakt na moje představy dobře, lidí byli v pohodě, já taky, vlastně jsem neudělala ani jedno storno moji chybou. Už se zavřelo, měla jsem radost, že to šlo pěkně a za hodinu jsem odcházela s brekem a totálním psycho v prd**. Děkuji za podporuji. ![]()
- Citovat
- Upravit
Já to pořád, ale nechápu co si tak hrozného provedla za co si dostala ten spucunk, když tvůj pocit byl dobrý a pak na konci směny takové zle, za co
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protože skrz vlak končím v 10 hodin, byla jsem na pokladne, dokud byli lidí tak nic, ale pak když už bylo lidí méně začala jsem umývat pokládny, zametat, prostě už uklízet, ale nikdo už mi neřekl, že pak mám umýt ještě prodejnu celou takovým tím velkým strojem, tak já si práci rozvrhla, vše uklidila, zároveň, když ještě někdo přišel platit jsem obsluhovala zákazníky, pak dolitla kolegyně, ze mám mít doplněny sortiment u kas ( zboží je ve skladu, od pokladny se nemůžu jen tak zbalit a jít někam pryč, pro něco) tak já dělala prostě práce, který šly skloubit s tím markováním. Říkám zavře se a tu hodinu co tam bude klid bez lidí, douklízím zbytek, doplním zboží atd. No jenomže se zavřelo, ja měla uklizeno skoro, ale kolegyně včetně vedoucí museli začít nakupovat nákupy jak prase, některé šly dvakrát a já jako hlavní pokladní účtovala a mezi tím furt ještě dodělávala co jsem měla, kolegyně mi Donesla pár věcí k těm pokladnám, tak jsem to zapojila do chodu a doplňovala uklízela věci co tam nepatří, prázdné krabičky ať a zároveň litala obsluhovat jejich nákupy, bylo 21.45 ( zavíra se v 21) oni furt nákupy, vedoucí už dávno spočítané ostatní pokládny moji ne, protože nákupy… Mezí tím, ja už vše hotovo ( uklizeno u pokladen, koše hotové, zameteno, mopem místa kde se ten stroj nedostane, doplněno, u vchodu uklizeno atd tak jsem milostivě býla zavolána v 21.50 k počítání pokladny. To bylo naštěstí rychle udělané takže jsem šla do 22.10 umývat tím strojem ( ne nikdo mi neřekl, ze mám s tím jet já, minulé to dělala jiná, než pokladní, kdybych to věděla práci si času přizpůsobím a vše stihnu do 22 hodin udělat. Poumyvala jsem část prodejny, aspoň co nejvíc jsem se snažila stihnout než půjdu, nejpozději skrz ten vlak ve čtvrt musím odcházet. Tak říkám kolegyní, že už musím jít, že jestli ten stroj mám nechat ji tady nebo ho píchnout nabíjet, no a přišla salba nadávek, křiku věty "běžte s prominutím do prd.. " přijdu za vedoucí, že jdu odevzdat sluchátko musím jít tak, salba číslo dvě. Pohled zabijáka, že kam si jako myslím, že jdu že takto to nefunguje, že příště ať si zajistím odvoz ( já chodím od 13h oni od 13.30 bych ráda podotkla) ještě následovalo pár životních rad, říkám tak mám tady zůstat do půlnocí než mě pojede ten poslední a jediné vlak. Tak Pre ne odcipnout a nashle! Tónem vraha opět. Nejhorší na světě no jsem byla. Říkám twl tak já věčně v pokladně dyska jak prase, jsem na lidi příjemná, tak nechávaji, my z toho nevidíme ani Korunu, ale jak máš do mínusu, hned platíš že svého, celý den sedím na kaše, protože řekla vedoucí, od druhé kozy zas celý den poslouchám, že mladí sedí a stáří tam dělají na prodejně, řve přes celou prodejnu, na zaměstnance, na zákazníky, chytrá jak rádio, říká mi hlídej si čas, tak říkám, že ano. Ještě jsem zůstala aspoň o těch pár minut dýl, abych stihla více a pak ta v kanceláři mě dorazí tímto. Je to zmatený, snad to pochopite. Takže tak, vůbec nezmiňují za nemám skříňku, věci tam nám na lavičce včetně kabelky, náčiním s kterým se pracuje hrůza… Ale toto mě dorazilo.
- Citovat
- Upravit
tak jsi ve zkušební době, ne? tak můžeš odejít kdykoli,
ještě být tebou tak možná počkám, jak to bude probíhat v lednu, ono toho 23. prosince určitě byly v nervech i ty ostatní prodavačky i ta vedoucí, ono být v práci 23.12. do 10, 11 večer je stres pro všechny, protože jsou unavené také a myšlenka, že zítra je Štědrý den, jestli to doma všechno zvládnu… tak bych zkusila k nim být shovívavá,
pokud se budou chovat jako krávy i v lednu, tak bych jim udělala pá pá a hledala si práci v tom obchodě, kde si mě budou vážit a chovat se lidsky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Nemůžu zatím jít, nic nemám, jinak bych šla hned, ale hledám práci o 106.
- Citovat
- Upravit
tak držím palce, ať brzy najdeš,
ale v obchodech je leden bohužel tak trochu mrtvé období
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to mi je tě líto jestli jsem pochopila, tak to hovado byla tvoje nadřízená, tak tu nezměníš, hledej něco jiného jsi člověk a měli by se k tobě tak chovat, držim palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc za podporuji hledám, co to jde i na Vánoce jsem poslala životopis. Jedná byla nadřízená ( vedoucí směny) druhá kolegyně. Jsem to vykládala i doma a všichni teda kroutili hlavou, ať se nedivi, ze tam nikdy nevydrží a ať tam teda už nechodím atd. Tak mi prosím držte všichni palce a mějte se krásně. ![]()
- Citovat
- Upravit
Palce držim, jsem na tom s prací taky špatně, ale vždycky si řeknu peníze slušný a nic jiného nemám a tak vydržim a takhle už 3roky, ale je to jenom nic proti tomu co zažíváš ty tam už bych nebyla, nevim od kuď jsi, ale u nás práce pro ženský neni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je to právě v tomto městě pro ženský nemožný sehnat práci. To mě právě zlákalo, že je to větší město od něho bydliště a blíž než velkoměsto. Z velkoměsta se mi začali všichni ozivat, až už jsem tohle měla téměř hotové vyřízeny, tak mě to bylo blbý. Dnes toho lituji a naliskala bych si zato.
- Citovat
- Upravit
Je to hodně o lidech a ty dny před svátky prostě jsou šílený. Dělala jsem v jiném řetězci, ale bude to podobné obsahově. Sedřít se Tě v ty dny budou chtít všude. Ten tlak na rychlost a tedy výkon taky. Ale to chování bude o konkrétních lidech. Teď se jich nechci zastávat, ale ten sendvič je šílený. Oni jsou taky tlačený šíleně … Pak je hodně na manažerovi jak to ustojí. Jinak nevím, pokud po měsíci nevíš při vybalování kam co patří. Ty věci musíš vědět na první dobrou.
Ono se to nezdá, ale na paletě je to znát … Ale řvát na zaměstnance před zákazníky je mimo. Jo my měli třeba nutný počet lidi. Že to objemově nešlo stíhat nezájem. Musíte zrychlit. A tlak ze zhora.
Já bych to probrala s tím dotyčným. Podat výpověď můžeš vždy. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak asi máte problém v komunikaci. Normálně bych vedoucí řekla, že o umývání prodejny jsi nevěděla, jestli by příště s Tebou mohla komunikovat předem ( důvod jsi na třetí odpolední ). Normální vedoucí to vezme. Já nechci být nějak hnusná, ale holek co si myslely že … a pak to člověk po nich předělával znám mraky.
Dala bych tomu prostor po svátcích a uvidíš. Když to nepůjde, tak to poznáš ![]()
- Citovat
- Upravit