Práce v Penny Marketu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
184
9.6.13 13:07

Nevíte náhodou jak jsou na tom pokladní v pražským Kauflandu? Ségra taky bude hledat práci, uvažuje o tom velkým Kauflandu na Vypichu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
julča2007
10.6.13 16:28

kody

:lol: a vy si těch 400 kódů pamatujete? no tak to jste super pokladní :lol:

• Citovat
  • Upravit
Chip2
4.7.13 00:24

prace vedouciho filialky

To Julča2007: Rád bych se Vás zeptal, jak je to s naročností pozice vedoucí prodejny? Přece jen fluktuace v penny marketu je opravdu na hodně vysoké urovni, jelikož vedoucí filiálek(nejen je) shání neustále. To dostávají padáka nebo sami odcházejí? Je jasné, že je to hodně o organizaci, zvažuji, že bych poslal životopis do výběrového řízení, proto vyzvídám. Díky za odpověď
P. S jak je to s finančním ohodnocením?

• Citovat
  • Upravit
julča2007
5.7.13 19:34

Je to časově, psychicky i fyzicky náročná práce. Nepočítejte s 8 hodinovou pracovní dobou. Výpomoc zdarma kolegům z jiných prodejen na inventurách, neustálý stres jestli vyjde inventura, kterou ovlivníte svou prací tak maximálně z 50procent. Věčné tepání ze strany vedení a nikde žádná pozitivní motivace.Tak asi…a je to čím dál horší. Ale pokladní si myslí, že se máte nejlíp. :lol: :) :D

• Citovat
  • Upravit
stundum
7.7.13 11:29
@julča2007 píše:
Je to časově, psychicky i fyzicky náročná práce. Nepočítejte s 8 hodinovou pracovní dobou. Výpomoc zdarma kolegům z jiných prodejen na inventurách, neustálý stres jestli vyjde inventura, kterou ovlivníte svou prací tak maximálně z 50procent. Věčné tepání ze strany vedení a nikde žádná pozitivní motivace.Tak asi…a je to čím dál horší. Ale pokladní si myslí, že se máte nejlíp. :lol: :) :D

Tak v tom případě Vám nezávidím kolektiv, protože na naší prodejně si všichni navzájem pomáháme a rozhodně si pokladní nemyslí, že se na tom vedoucí, nebo zástupci mají nejlépe.

• Citovat
  • Upravit
719
7.7.13 11:48
@Chip2 píše:
To Julča2007: Rád bych se Vás zeptal, jak je to s naročností pozice vedoucí prodejny? Přece jen fluktuace v penny marketu je opravdu na hodně vysoké urovni, jelikož vedoucí filiálek(nejen je) shání neustále. To dostávají padáka nebo sami odcházejí? Je jasné, že je to hodně o organizaci, zvažuji, že bych poslal životopis do výběrového řízení, proto vyzvídám. Díky za odpověď
P. S jak je to s finančním ohodnocením?

Vzít práci vedoucí v Penny znamená být jednou nohou na pracáku já dělám v penny už 5 let z toho 2 roky jako zástupce vedoucí a tahle pozice mi vyhovuje.Je fakt, že je tam velká buzerace, ale ve které firmě si ženská vydělá 15000 čistého měsíčně. Jako vedoucí jsi zodpovědný úplně za všechno, když někdo něco posere vždy budeš číslo jedna kdo si to vyžere až do dna. Já ze své zkušnosti bych do toho nešla. Pořád dokola jezdí sám papaláš a každá žvýkačka na zemi tě může stát místo na to bych nervy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eal
11.8.13 09:39

Penny

Jaký si to kdo udělá, takové to má. Jaké si domluvíš podmínky, takové je máš. Ale co to se teda tady vede za bláboly, to jen zírám. Dělám v Penny už několik let a nic z toho, co tady každý píše není pravda. Hlavně jde o to, jak vedoucí rozdělí směny, za přesčas máš volno, půlku dovolené si naplánuješ sám, druhou půlku oni, ale vždycky jsme se dohodli spíš tak, jak se to hodilo mě. Když je potřeba, například před vánocemi „máknout“,tak se mákne, jsou za to mimořádné prémie a mimo jiné dostaneš i celoročně stravenky. Největší kurvy jsou zákaznící, myslí si, že jsi jejich služka, pak cikáni co kradou a nezmůžeš nic. Jo, inventury jsou, ale kde nejsou? A výplata? Jako zástup mám 22-26.000,– někdy i čistého a kde chceš dnes jako dostat víc? Žrát se bude pořád a sem chodí davy lidí a máš vidět ty nákupy!

• Citovat
  • Upravit
27031
12.8.13 11:47
@eal píše:
Jaký si to kdo udělá, takové to má. Jaké si domluvíš podmínky, takové je máš. Ale co to se teda tady vede za bláboly, to jen zírám. Dělám v Penny už několik let a nic z toho, co tady každý píše není pravda. Hlavně jde o to, jak vedoucí rozdělí směny, za přesčas máš volno, půlku dovolené si naplánuješ sám, druhou půlku oni, ale vždycky jsme se dohodli spíš tak, jak se to hodilo mě. Když je potřeba, například před vánocemi „máknout“,tak se mákne, jsou za to mimořádné prémie a mimo jiné dostaneš i celoročně stravenky. Největší kurvy jsou zákaznící, myslí si, že jsi jejich služka, pak cikáni co kradou a nezmůžeš nic. Jo, inventury jsou, ale kde nejsou? A výplata? Jako zástup mám 22-26.000,– někdy i čistého a kde chceš dnes jako dostat víc? Žrát se bude pořád a sem chodí davy lidí a máš vidět ty nákupy!

pravda to bohužel je jsou i mnohem horší praktiky.Plat pokladní sotva 9 tisíc, žádný volný víkend nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.8.13 18:59

Netušíte někdo, jakou má pracovní dobu zástupce vedoucího v Penny?

:kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.8.13 19:24

@rejžička Nevím jak jinde, ale u nás měli všichni stejnou pracovní dobu. Tj. 8-8,5 h. Na 6 h ráno nástup, odchod cca 14-14,30h. Na odpolední nástup tuším ve 14-22 h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.8.13 19:27

Zástupce se vedoucím na směnách střídá, jeden je ráno, druhý odpoledne. A oni musí přijít první, aby odemkli a odejít poslední, aby zamkli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.8.13 19:35

Aha, děkuju. Manžel teď má právě nabídku a když tak čtu tu diskuzi, docela bych mu to rozmlouvala.. Já právě myslela, že je tam zástupce vedoucího jeden a je tam skoro celý den. A plat náhodou netušíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
27.8.13 18:57

@rejžička Nevím to přesně, ale u nás měl vedoucí 24tis a zástupce přes 17tis., skladník kolem 16 tis. Zástupci u nás byli 4Vedoucí(ho)jsme neměly.
Ale nikdo tam nebýval celý den. Normálně na směny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
27.8.13 20:46

@janet9 Jj, děkuju. :hug:
Ono je to určitě v každém městě jiné, podle velikosti a tak, to chápu. Jen tak jako přemýšlíme dopředu - manžel má pohovor za týden, tak je z toho nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
28.8.13 12:17

Ten plat se pohybuje podle kraje a měst. Já pracuji v penny 5 let z toho 1,5 jako zástupce čistý příjem mám 15.000kč no a stěma směnama závidím těm, kteří chodí domů přesně ve 14.00.U nás je to tak chodíme na půl 6 a odcházíme nejdříve 16.00.Ve třech lidech na směně toho člověk moc nestihne kde neznají hodinový výkon těm závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat