Práce v Penny Marketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Prace v Penny
Vubec tam nenastupovat ,decko mamu neuvidi. A padnete na hubu.
- Citovat
- Upravit
Tak jsem dala výpověď :-/ Naštěstí sem našla něco jiného a ted už jsem v pohodě. Do Penny už nikdy.
- Citovat
- Upravit
????????
ahoj já mám nabídku na zástupce vedoucího za 16000 čístá ruka.
Má s touhle pozicí někdo zkušenosti-???
- Citovat
- Upravit
Tak já jsem v penny pracovala a pokud jen můžeš tak do toho nechoď. Kord s malým dítětem. Pracovní doba se nedodržuje a přesčasy ti nikdo nezaplatí. Chodí se kolikrát na 4 hodinu ranní a skončíš třeba i ve 3 hodiny odpoledne. A když jdeš na odpolední tak vylezeš až v noci. A to, že ti neustále vyhrožují vyhazovem tak to za to opravdu nestojí. Já si tam uhnala zánět ledvin. A to jen proto, že jsem měla za jeden měsíc odpracovaných 27 dní a nějakých 240 hodin. A další měsíc to šlo stejně, ale to už jsem lezla po zdi až jsem skončila u doktora se zánětem ledvin. Ale dovolenou mi dát nechtěli, protože bylo před svátkama. No a řekli to tak, že jestli nechci aby mě vyhodili tak musím chodit do práce. Tenkrát jsem byla ještě blbá a naivní. Ale teď už bych to neudělala. Samozřejmě, že jsem to nějak přechodila a za 3 týdny dostala zánět znova a to už jsem si pak poležela 2,5 měsíce v kuse doma a rvala do sebe asi cca 8 druhů léků. Takže ti to za to nestojí. Ani za to zdraví, ani za ty peníze a už vůbec ne o to abys neviděla svoje dítě vyrůstat!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Penny
Ahoj, ted sem nastoupil do Penny,1.den-všichni milí, vybalování zboží, roznos po krámu. palety s pivama atd. přijel sem domu vyřízenej. při odchodu mi řekli zítra od 4:30. v duchu sem si řikal to snad spadli z višně, ne? končil sem v půl 4.ráno jsem tam přijel a hned to začalo, připrav pečivo z mrazáku, dej ho na plechy a do trouby. chleby ze včera tam taky přidej, vůbec sem nevěděl jak se který pečivo jmenuje. s troubou sem neuměl, v mrazáku miliony krabic, prostě bordel. pak sem dělal paletu se sbožím 2 a půl hodiny. pak sem v půl 2 druhý jako že budu končit šel za zastupkyni, a slušně se zeptal jestli mi vytiskne rozpis služeb, bylo mi řečeno že to nemůže, a napsala m to na ušmudlanej papírek, ale jen do konce týdne. řikám si super. a řekla at jdu ještě pomoct na krám vybalovat, řikám dyť je půl druhé a to mi končí směna, bylo mi řečeno, ano to vám končí ale je tu hodně práce, řikám, že já svojí práci dodělal, nebudu dělat za někoho jiného, jen jdi pomoct, a pak si vem vytěrák a vytři krám. po hodině sem šel domu. přijel sem domu vyřízenej. a třetí den opět od 4:30 a zase pečivo, chladáky, tady máš paletu a šup šup. tak sem šlušně řekl, že nejdřív dodělám jednu věc a pak druhou věc. Bylo mi řečeno že to musim stíhat. pak sem šel s kolegou za kasu a koukal jak se to dělá. v půl 2 odcházim se převléct, hele jdi pomoct do skladu uklidit a k lisu na karton, řikám je půl druhé, já končim, nene jdi dělat. rychle sem to udělal a po 40 minutách odjel. další den opět od 4:30,pečivo mrazák, chladáky vybalit roznos, nikde cedulky s cenami nesedějí, řikám že nevim kam to patří, tak to tam dej a nezdržuj, máš toho ještě hodně a pak jdeš za kasu. ufuf, od 7 sem byl na kase,5 minut tam se mnou byla zastupce. pak odešla, po 5 minutách zvoním aby přišla, je tam storno, paní má bulky za 9,90kč ale máme tam napsáno 4,90kč, 5 minut nic, zvonim pak přišla. hrozný hrozný hrozný. po 2 hodinách a půl chci jít na wc, zvonim, nic zvonim dál. dalších 10 minut. co je??? řikám potřebuju si odpočinout, no táák padej. a zasedla za druhou kasu. na záchodě sem přemýšle jestli tohle mám zapotřebí. rychle sem do sebe nasoukal housku zapil jí a letěl na kasu. pak sem tam byl až do 1 hodiny,20 minut pauza zpátky na kasu a do 2.pak kontrola penez. a domů. je to peklo hledám jinou práci
- Citovat
- Upravit
Kamarádka dělá v Penny asi 2 měsíce, je úplně hotová a brzo se jim tam na to vyflákne a ani se jí nedivim, za tu almužnu strašně moc práce, jednání vedení je hrozné (to že nevim, jakou budu mít směnu zítra, zda ranní, či odpolední, nebo na mé volno si tam napíšou, že půjdu do práce, to by mě mohli milovat
)
Hrozný, strašný, nakonec jí to chudákovi za tu obrovskou dřinu vyšlo asi 62kč na hodinu, ale chodí ztahaná a hotová. Klidně bych takhle dřela, kdyby nebylo zbytí, práce se nebojim, ale muselo by to být adekvátně ohodnocené, jinak bych jim na to
![]()
Kámošky je mi fakt líto, doufám, že brzo odejde. Nemám ráda, když nikdo neumí pořádně ohodnotit práci druhých, v jejich případě dřinu. Přímo to úplně nesnášim a ono vedení, jenž si takovéto platy vymyslelo, bych s chutí vyhnala takhle dřít za ten směšný plat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sama vedoucí mi řekla, že mohu být rád za svůj plat
,že mám překrásný plat, že jinde v marketech ho nikde nemají.
- Citovat
- Upravit
Jsi mladej určitě najdeš něco lepšího ![]()
To by mě zajímalo, kolik bere teda ta paní vedoucí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla měsíc v Kaufu, nikdy už bych nešla do žádného marketu.
Kamarádka dělá taky v marketu a je to stejné jak píšou holky a kluci. Navíc buzerace, přesčasy- které nikdo nezaplatí a ani si je nemůžete vybrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hellísek píše:
Jsi mladej určitě najdeš něco lepšího
To by mě zajímalo, kolik bere teda ta paní vedoucí
no to nevím, ale sama mi řikala že ona tam je někdy od půl 5 třeba do 7 do večera, tak sem ji na to odpověděl, že tohle není život a že já takhle žít nechci. na to mi neodpověděla.
- Citovat
- Upravit
@jitkabokule píše:
Nooo pěkně. můžu se zeptat kolik ti je?
ahoj je mi 24 let
- Citovat
- Upravit
Přesně tak. Momentálně to teď také tak mám. Ale já domů chodím obvykle v půl 12 v noci, ikdyž mám do 21:00. Jsme tam večer na všechno 3 a to se prostě nedá stihnout.