Práce v Penny Marketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ja jsem byla v Penny pred 3ma rokama, ale jen 3 mesice, protoze jsem otehotnela. Plat cca 15 000 hrubeho. Cisteho mi to vyslo na cca 10 000 + stravenky za 1000kc. Ale bylo tam blbe vedeni. Vsichni makali jak barevni, jen oni ne. Ted jsem se tam po RD vratila, protoze jsem nic jineho nenasla. Zatim tam nejsem ani mesic, prace je porad hodne, ale veskere lidi se tam za tu dobu vymenili. Ted je tam celkem dobra parta. Zustat tam ale naveky nechci.
Jinak kdyz mas maturitu, muzes se pak hlasit treba na pozici zastupce vedouciho. Je to vic penez za lehci praci. Uz je tolik nenadres.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janet9 Mě bylo řečeno že je 10 600 hrubá mzda + stravenky. A jak to tam bylo se směnama? Od kolika jste chodili na ranní a do kdy jste tam byli po zavíračce?
Tady je Penny od 7-21, tak mi jde právě o to, do kdy nebo od kdy jsi tam kysla ![]()
bylo mi řečeno, že tam jsou ranní, odpolední a že se přesčasy neproplácí.
Napořád v Penny taky rozhodně zůstat nechci, práce snů to opravdu není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bajuuu ja mela na vyplatni pasce asi 14800 hr. Pracuji ve strednich Cechach na Kolinsku. Driv byla ranni od 6-14:30 a odpol. od 13:30- 22h. Ted tam mame pekarnu, takze ranni je od 5- 14 a odpol. 13-22h. Ale v realu to tak neodpovida. Ranni se v prumeru prodlouzi o pul hodiny. Z odpoledni nekdy odchazime i driv. Ale kdyz je ctvrtek a nedele (precenovani kvuli letakum), tak je ta odpoledni tak do 23-0:00.pred 14 dnema jsem prisla domu skoro v jednu v noci. Jinak prescasy proplaci, jen kdyz by jich bylo vic, tak ti daji volno za ty prescasy. Taky je blby, ze se kolikrat proste nedostanes po odpracovanych 4,5 hodinach na svacinu. Zrovna vcera jsem tam byla od 5ti a na svacinu jsem se dostala ve 13h. Kdyz jsi na pokladne a chodej lidi, tak to proste nejde. Je to drina a ty penize jsou opravdu odpracovany, ale myslim, ze zalezi na lidech, s kteryma pracujes. Kdyz ti sednou, da se to. Pokud narazis na kravy jako ja pred trema rokama, asi taky budes domu chodit s brekem a nestastna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bajuuu jo a mezismeny tam jsou taky. Podle toho jak to urci vedouci. Ja jsem ted mela zatim jen jednou, od 10-18h. Mezismena vetsinou vybaluje zbozi. By clovek neveril, jak muzou byt testoviny tezky
budes mit svaly jak z posilovny a jeste ti za to plati ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bajuuu - A na kolik hodin budeš pracovat? Tohle by odpovídalo na 6 ti hodinovou mzdu. Jinak se začíná minimálně hodinu před otvíračkou, takže raní od 6, a odpolední bys mohla končit normálně v těch 21.00…Beru to teda podle Alberta - tam se přecenuje ráno. Nejdřív než podepíšeš smlouvu se na vše zeptej - přesnou prac. dobu, plat, přesčasy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janet9 O mezisměnách jsem taky slyšela, ale o těch mi nic místní vedoucí neříkala. A prodejna kde bych měla být, má taky pekárnu, takže se od toho asi i odvíjí ty směny. Každopádně, já jsem doma 3/4 roku, bez práce, i bez peněz-nemám nárok na podporu. Byla jsem těhotná, ale ve 4-tém měsíci jsem musela na přerušení kvůli vvv, tak se obávám toho abych to tam dala fyzicky no ale i psychicky. Ale je to jak píšeš, ti nahoře berou prachy, mají služební auta, mobily a v podstatě prodavačky tam dřou téměř za nic.
No a svaly? ty by se mi po té době, co jsem ležela doma v těhu dost hodili ![]()
On je ve finále těžkej i toaleták, když ho jsou třeba dvě palety
A co teprve plenky
Tyto poznatky vím, když jsem byla na brigádě v Dm ![]()
@mom.kri Vedoucí mi řekla, že píšou jen smlouvy na č. úvazek, aby nás prý mohlo být na krámě víc a mohli jsme se střídat, proto asi těch 10 600,–
Každopádně smlouvu a to všechno kolem i co se směn týče si ještě všechno ověřim a pročtu než tam vlezu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se zeptat-co všechno jste potřebovali za papíry a dokumentaci aby mohla být smlouva podepsána a následně jsem mohla začít pracovat?
Vyšetření u smluvní lékařky chtějí taky.
Po mě chtějí výpis z rejstříku trestů, okopírovanou kartičku pojištěnce, výpis od mé obvodní lékařky a dál nevím… Nebude třeba něco z banky nebo naopak nebude třeba odnést něco do banky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bajuuu - ještě pak budou chtít číslo účtu na posílání výplaty. A samozřejmě veškeré poplatky spojené s vyšetřením - vstupní prohlídky, pak proplatí. Ahold to proplácel v první výpplatě.
a ty peníze na 6 hodinovej úvazek je normální nástupní plat prodavačky.
Přeju ještě jednou pevné nervy a hodně sil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Je to tak. I kdyz mas mit treba do 13h, tak kdyz je potreba, musis tam zustat treba o hodinu dyl. Bud ti to pak proplati nebo daji den volna. Samozrejme kdyz potrebujes treba kvuli skolce, zalezi na domluve Ja treba jezdim 2× tydne do skoly. Asi to nebudu stihat pokazde, ale vedouci mi vysla vstric a dava mi na ty dny ranni nebo volno. Pri ranni to stejne uplne nestiham, ale aspon neco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bajuuu píše:
Můžu se zeptat-co všechno jste potřebovali za papíry a dokumentaci aby mohla být smlouva podepsána a následně jsem mohla začít pracovat?
Vyšetření u smluvní lékařky chtějí taky.
Po mě chtějí výpis z rejstříku trestů, okopírovanou kartičku pojištěnce, výpis od mé obvodní lékařky a dál nevím… Nebude třeba něco z banky nebo naopak nebude třeba odnést něco do banky?
Uz si to presne nepamatuju, ale musela jsem mit ofocenou karticku pojistovny, vstupni prohlidku, zdravotni prukaz a asi ten vypis z rejstriku trestu a cislo bankovniho uctu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartičku mám ofocenou, rejstřík zařízený, vstupní prohlídku si domluvím, č. ú. jsem psala do toho dotazníku, který ti dají jako prví-jméno, příjmení adresa, škola, atd… Tak tam jsem jim psala č. ú. A zdravotní průkaz si tedy budu muset nechat udělat.
No, ještě bych ráda věděla kolikrát týdně chodíte? Práce mi nevadí, ale zase tam být každý den taky nechci, občas by se mi nějaký den volna hodil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
@janet9
Asi by se s tebou brzo rozlouciliprace se proste musi dodelat
no a co by se dělo, kdybys prostě řekla, že máš hodiny odpracované a potřebuješ jít na čas domů - každý den?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bajuuu kazdy den ne. Jen je to nepravidelne. Volno 1-3 dny tydne v prumeru. Max 2dny po sobe. Ja jsem tenhle tyden mela volno v Po a Pá. Mela jsem mit i ve Čt, ale to mi ve stredu ve21:30 zrusili pro nedostatek lidi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zajímavá diskuse
Diskuse tohoto typu jsou velmi přínosné a odhalují obraz dnešní doby daleko lépe než falešná realita v médiích..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit