Práce v Penny Marketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak já mám odpracovaný první měsíc a půl, první výplata 8 500,– Chodím třeba i 6 dní po sobě občas to vyjde, že jdu třeba odpolední do desíti a pak hned druhý den na ranní od pěti, přijde mi, že tam tohle moc neřeší. Volno 1-2 dny po sobě. Odchod na pauzu jen když je málo lidí nebo míň práce, kolikrát se mi už stalo, že jsem se na pauzu nedostala vůbec. Zrovna všera jsem tam byla od osmi ráno až do zavíračky, moc fajn a zaplacený to samozřejmě mít nebudu. No, hledám jinou práci, tady nezůstanu…Kolektiv tedy až na asi 3 baby docela fajn.
Každopádně jak se najde něco trochu lepšího, padám odsud.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hrůza, děs, jsem tam 2 měsíce a doufám, že tam dlouho nebudu, jak se najde něco lepšího, padám odsud, je to tam fakt šílený…Nic z toho co Vám nakecají nedodržují, plat mizernej, přesčasy jak kráva, přestávky nedodržujou, volno málo, skoro pořád i o víkendech v práci-já konkrétně v červnu nemám volný víkend ani jeden…
Změny docházky z hodiny na hodinu…
No je to fakt hnus, jak se najde něco jinýho mizim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale dřív to tak hrozné nebylo. Pouštěli mě třeba jen o půl hodiny později, ale ty přestávky je pravda kolikrát jsem ani neměla a nejlepší jak si jdou vedoucí kafíčkovat a nechaj člověka celou šichtu na kase a zvonit o pomoc zbytečně. To je vážně lepší pracovat někde u pásu odzvoní konec a jde se domů na 100%.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to chválím i já osobně chci pryč, nebudu tam ani za zlatý prase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bajuuu píše:
Hrůza, děs, jsem tam 2 měsíce a doufám, že tam dlouho nebudu, jak se najde něco lepšího, padám odsud, je to tam fakt šílený…Nic z toho co Vám nakecají nedodržují, plat mizernej, přesčasy jak kráva, přestávky nedodržujou, volno málo, skoro pořád i o víkendech v práci-já konkrétně v červnu nemám volný víkend ani jeden…
Změny docházky z hodiny na hodinu…
No je to fakt hnus, jak se najde něco jinýho mizim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máte ještě dobrý, že volný víkendy nemáte pouze v jednom měsíci. V našem PENNY to bylo běžně třeba třičtvrtě roku. Jinak máte naprostou pravdu v tom, jak jste to napsala. Perfektně vystiženo - promluvila jste mi přímo z duše. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Nastoupila jsem do Penny před týdnem jako pokladní. Ve smlouvě mám napsáno 10.600 hrubého. První den od 6 a pak 3 dny po sobě od 4:30 to jsem se tam zaučovala, teď jsem tam byla v pátek na ranní. Takže ráno pečivo-chtěla jsem to co nejdřív stihnout abych si stihla zapálit než půjdu na pokladnu-samozdřejmě sem to nestihla.Ale to jsem neřešila, pak sem šla na pokladnu(lidí jak sraček, chcát se mě chtělo, ale nikdo to za mě nevzal, dokud jsem si neřekla, jestli se můžu jít vyčůrat) přestávky se u Nás zatím dodržují, celou půl hodinu jdu ven kafe, cígo, jídlo a pak zase zpět. Nevím jak dlouho to tam vydržím… člověk je dost pod tlakem. Zítra jdu na odpolední tak uvidíme, každopádně hledám jinou práci, protože tohle fakt ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, snad nevadi, ze pisu do teto diskuze, ale potrebuji poradit, kdyby nahodou nekdo vedel, zda jsou pred penny marketem kamery ktere miri na parkoviste? Stala se nam tam autonehoda tak pro pripadne dukazy. ( vina neni na nasi strane, pani nam nedala prednost ) diky
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, snad nevadi, ze pisu do teto diskuze, ale potrebuji poradit, kdyby nahodou nekdo vedel, zda jsou pred penny marketem kamery ktere miri na parkoviste? Stala se nam tam autonehoda tak pro pripadne dukazy. ( vina neni na nasi strane, pani nam nedala prednost ) diky
měli jste si hned na místě zajistit svědky a aby vám dali tel. čísla pro případné svědectví jinak dle mě to bude od každého penny jinak…náš myslím že má, ale spíš se zeptej v prodejně nebo na netu na jejich strankach případně na fc a nebo se koukni na obchod zda ji mají
- Citovat
- Upravit
Ahoj všichni. Chtela jsem se zeptat jestly mužete poradit. Planovala bych na nejakou dobu do Prahy, jinak bydlim v Srbsku. Tak že bych neco musela delat. Mam dojem že se v obchodech docela lehke sehna praci. Jestly bych tam mohla pracovat ja i když neznam česky jako rodili mlkuvči. Prace v obchode neni mu sen, ale jako v nouzi bych to delala a pri tom se snažila shanet neco jineho. Treba jeden rok pracovat v obchode, za tu dobu zdokonalit česky jazik, a anglicky mam na urovni intermediate, a to taky bych zlepšovala. Jestly by me tam za kasu vubec vzali když mam stredni ekonomickou, vyšši odborni školu a pak dodelano na vysike titul bc, + praxe v administrative. Nebudou se divat na me jako že sebe podcenuji? Že si myslim že nemužu zhanit nejakou praci v Praze když česky neznam dobre. Prace v obchode na jeden rok by mi vyhovovala. Mam česke občanstvi tak že bych nebyla cizinka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ten titul Bc. uvádět při žádosti o práci v obchodě nemusíš, že jo. Na druhou stranu si myslím, že bys mohla rozhodit sítě i jindě než v této oblasti, já nevím, např. turismus, cestovky, hotely, letiště atd., prostě tam, kde by mohlo být přínosem, že jsi ze Srbska, znáš to tam a umíš jak srbsky, anglicky, tak i česky. Určitě tu budou mít ostatní nějaký nápad, kde se v tvém případě ucházet o práci. Jinak znám Slovenku s vysokou školou, co tady pracuje v Penny normálně za kasou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anna
No tak u nás se chodí na 2:30 a odchází se 14:00 protože to hodinu trvá než vás někdo vystřídá, nechápu. a na odpolední je to 12:30 do 21:30 teď nově, jinak jsme končili v 22:00 i později. Když přijdete dřív na ráno nebo na odpo, nebo odcházíte později, tak se to teď nově začlo platit, ale zase jak kdy, aby vycházel hodináč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit