Práce v Penny Marketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@julča2007 píše:
No tak já dělám vedoucí v Penny už nějaký ten rok a výmysl to je
Vážená paní,
předem se omlouvám za to, že obtěžuji svými otázkami, ale myslím si, že jsou pro mě velice důležité.
Dostala jsem nabídku na post zástupce vedioucí prodejny Penny Vodňany.
Mohla by jste mi prosím sdělit, co vše musí správný zástupce zvládnout, jak to funguje s tržbami, zda-li řeší storna na pokladnách, zda počítá tržby pokladních, trezor, zda-li musí doplńovat, sedět na kase atd. Žádná z těchto prací mi nevadí a jsem připravená mejt i hajzly, ale žádám Vás o přesné vykonávané funkce Zástupce vedoucího prodejny. Zda-li je možné, aby bylo na prodejně více než 5 zástupců vedoucích a jak toto funguje?
Zda-li zástupce řeší případné nesounáležitosti s podřízenými, nrbo vše nechává na vedoucím pracovníkovi?
Velmi děkuji za odpovědi
Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raději už napíšu anonymně. Už tam sice naštěstí nepracuju, ale ani s tím nechci být spojována. Byla jsem na MD, manžel byl po úrazu dlouhodobě v pracovní neschopnosti. Takže jsem si hledala práci, sem jsem chodila nakupovat a po inzerátu na dveřích jsem se zeptala. Měla jsem zájem o prodavačku- pokladní. Po asi 5-ti minutovém pohovoru mi nabídli místo zástupce vedoucí prodejny. Já tenkrát odmítla, ale práci jsem chtěla, má největší chyba. Nastoupila jsem hned druhý den, chaos, nedostatek personálu, takže během 3 dnů jsem souhlasila s tím, že budu dělat toho zástupce. Do práce jsem chodila před pátou hodinou, o půl šesté vozili pečivo, bylo třeba odemknout pustit zaměstnance. Zavíračka byla v 8 večer, ale já musela spočítat kasy pokladním, udělat pečivo, uklidit. Domů jsem se dostala málokdy před devátou. Veškeré hodiny navíc se neproplácely, psaly se ale výplata byla za hodiny dle tabulek. Vedoucí se po asi dvou týdnech vypařil, ani neříkám, že si ode mě půjčil peníze…Po dvou měsících jsem už sprostě oblastnímu řekla, že chci vyšší plat, protože dělám vedoucí ne pokladní, jen přikývl, že to zařídí. Další měsíc jsem brala plat pokladní, dělala vedoucí, pracovala asi 18hod denně. O tom jak jsem ráno čekala na prodavačky a žádná nepřišla, protože se raději hodily marod ani nemluvím. Lidi čekali, já otevřela, měla tam jen ochrankáře, přebírala zboží, lítala ke kase, poslouchala nadávky lidí, musela brát telefony a ještě doplňovat zboží. Opět jsem řekla oblastnímu, že za toto chci přiměřený plat. No, ten byl asi 10tis. To jsem si tam vydělala tak za týden. Po třech měsících už jsem toho měla plné zuby, jak fyzicky tak psychicky. Bylo mi zle, tak jsem se hodila taky marod. Napsala jsem dopis na vedení, měla jsem i důkazy, zkopírovala jsem si příchody, odchody. Kupodivu se to začalo řešit, vyplatili mi zpětně veškeré hodiny, doplatky, proplatili dovolenou. Nakonec jsem tratná nebyla, ale jen díky tomu, že jsem se nebála si o to říct. Trvalo to ale doplatek všeho byl 190tis za 3 měsíce!!! Takže si dovedete představit jak okrádají ty co si neřeknou.
- Citovat
- Upravit
Zdravím, jsem v šoku, co tady píšete. Nastoupila jsem před měsícem jako zástupce vedoucí… Byla jsem připravená na fyzickou dřinu, ale všechno je jinak. Nemám dosud pracovní smlouvu, moje prohlášení k dani visí na nástěnce, což je v rozporu se zákonem. Směny mám už druhý měsíc jen odpolední. Dělám třeba 7 dní a jen jeden den volna. Přesčasy??? ty vlastně vůbec neexistují. Musíme si odpíchnout plánovanou pracovní dobu a pak tam ještě každý 2 hodiny maká. Vlastně si musíme odpíchnout ještě před odpracováním 8 hodin, takže naskočí 7,5 hodiny - tím pádem nemáme ani směnu a nárok na stravenku. Managerka za to jistě shrábne velkou pochvalu a také odměnu. Nikdo mně nezaučil, možná tak čtvrt hoďky. Vedení je značně arogantní, až hulvátské, vůči ostatním. Jinak dělej, poraď si a neotravuj!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte všichni, koukám, že poslední příspěvek je dva roky starý. Nu snad mi někdo poradí. Z důvodu stěhování sháním novou práci a bylo mi nabídnuto místo Zástupce vedoucí v Penny. Tak by mě zajímalo, co vše ta práce obnáší, jaký je cca plat, nějaké bonusy apod. Tuším, že to bude těžká práce, určitě aspoň ze začátku než se řádně zapracuji, ale když to člověk nezkusí, pak třeba může litovat, ale také nemusí. Za případné odpovědi moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikkif Tak tyhle informace se snad dozví člověk na pohovoru, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim, jestli ti to nejak pomuze a jestli je to stale aktualni - delala jsem brigadne v Penny pred asi tremi lety. Muzu ti rict, ze na pohovoru ti reknou jen uplnej zaklad, nic z toho bych nebrala jako bernou minci. My jsme meli slusnou vedouci, ktera se za nas kolikrat postavila, ale prace v Penny rozhodne neni zadnej med, meli jsme dost vysokou fluktuaci, ja vydrzela rok. A vic bych nedala. Ke konci jsem tam chodila s odporem, skoro s brekem, denodenne stiznosti zakazniku, a to jsem byla jen na pokladne nebo doplnovala. Vedouci/zastupce vedouciho to ma mnohem, mnohem horsi. Musi ty stiznosti resit, kazda s*acka jde na jeho hlavu, kdyz neni zbyti, taky jde na pokladnu nebo doplnovat, a to ma dost svoji prace - prijimat kamiony, pecivo, trezor, pocitat kasy, objednavat, atd. Plat nevim, co jsem se pak zpetne dozvedela, ma/mel zastup kolem 13-15000 cistyho. Coz je na pomery supermarketu paradni plat, ale osobne bych za to delat nesla - mas tam dost velkou zodpovednost, co jde, hodi se na tebe. A jsi tam kolikrat do noci a zaplatej ti to? Vubec ne.
Asi takhle - pokud nemas jinou moznost, urcite bych to aspon zkusila, zkusenost je to fakt dobra, posune te to nekam. Ale pokud mas jinou moznost, tohle vypust. Je to drina a neni to vubec dobre ohodnoceny. Delala jsem vzdycky pres leto pri skole v par ruznejch marketech, nekde to fungovalo, nekde ne, ale v Penny nefunguje vubec nic. A ta buzerace shora? Neskutecny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikkif píše:
Ahojte všichni, koukám, že poslední příspěvek je dva roky starý. Nu snad mi někdo poradí. Z důvodu stěhování sháním novou práci a bylo mi nabídnuto místo Zástupce vedoucí v Penny. Tak by mě zajímalo, co vše ta práce obnáší, jaký je cca plat, nějaké bonusy apod. Tuším, že to bude těžká práce, určitě aspoň ze začátku než se řádně zapracuji, ale když to člověk nezkusí, pak třeba může litovat, ale také nemusí. Za případné odpovědi moc děkuji
Tak zastupce tam delam
Plat je v soucasne dobe 21 500,– + regionalni priplatky. Ty se lisi podle regionu, kam filialka spada. Narocnost prace se take lisi podle toho, jake trzby ona filialka ma. A taky podle poctu zamestnancu. Takze kdyz nejsou zamestnanci a z vedeni jsi na smene sama, musis zvladat starost o zeleninu, pecivo, sklizet lahvarnu, behat na kasu vyrizovat storna, reklamace, prebirat kamion se zbozim, vybalovat zbozi+ kancelarske prace. Nekdy je toho fakt dost, ze na nic jineho mi po praci energie nezbyva ![]()
Jinak stravenky 65,– polovinu castky ti ztrhnou z platu, moznost duchodoveho a zivotniho pripojisteni a muzes si asi za 100,– mesicne zalozit kartu na nejake sportovni aktivity. Moznost mit kazde 3 mesice premie (pouze pokud splnite cile). Tak asi v kostce tak. Kdyby neco, ptej se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janet9 děkuji za rychlé, stručné info ![]()
Pokud se mi podaří projít pohovorem, tak zkusit to zkusím. Práce se nebojím a zápřah docela i čekám. Z toho výčtu se nejvíce obávám toho, dělat správné objednávky, aby bylo co nejméně odpisů, ale zase, aby bylo dostatek pro zákazníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeretereza Děkuji za názor a tvůj pohled
Za zkoušku nic nedám, pokud mě přijmou. Jak říkáš, dá mi to nějakou zkušenost a odejít se dá vždycky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smeny
Ahoj, chtela bych zkusit praci v penny, za par dni me ceka pohovor ale chtela bych si predem zjistit od kolika do kolika jsou tam smeny a kolika hodinove. Dekuji za vase poznatky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuckaPap píše:
Ahoj, chtela bych zkusit praci v penny, za par dni me ceka pohovor ale chtela bych si predem zjistit od kolika do kolika jsou tam smeny a kolika hodinove. Dekuji za vase poznatky
Myslím že v příspěvcích výše nějaké info je, ono asi hodně záleží na konkrétní prodejně..
,osobní zkušenost nemám..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit