Práce v Penny Marketu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Iveta2012 píše:Šílené, jak všichni mluví stejně - myslím s těmi přesčasy.
Ten plat se pohybuje podle kraje a měst. Já pracuji v penny 5 let z toho 1,5 jako zástupce čistý příjem mám 15.000kč no a stěma směnama závidím těm, kteří chodí domů přesně ve 14.00.U nás je to tak chodíme na půl 6 a odcházíme nejdříve 16.00.Ve třech lidech na směně toho člověk moc nestihne kde neznají hodinový výkon těm závidím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iveta2012 Taky jsme někdy odcházeli dýl. Když se nestihlo vybalit zboží, tak jsme tam byli dyl. Ale do 16h tedy ne.Cca do 15h a pak nazdar, ať to dodělávat další směna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem předevčírem byla v Penny nakoupit. Když jsem se blížila k pokladně, akorát z jedné pokladny odcházel mladík. Zamířil k uličce a z té zrovna vyšel jiný pracovník, asi padeátiletý. Začal něco rozčileně drmolit, mladík odpověděl, a ten starší ho najednou chytil za kapsu u trička a táhnul ho tak za sebou asi tři kroky
a pak se hádali na celou prodejnu, před zákazníky. Když starší odešel, mladík se dal do řeči s prodavačkou co zůstala na pokladně a svorně nadávali. Též před zákazníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás mi připadá, že se prodavačky bojí i ceknout, jsou šíleně disciplinované, pracují, žádné řeči a prostě to taky o hodněčem vypovídá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak koukám že je to všude stejné to je jak kdyby si psal úplně o mě jen já nesměla ani na ty svačiny skoro a o záchodu ani nemluvím + kontrolní nákup buzerace atd atd dělala jsem tam po první dítěti ted v listopadu bych se tam měla vrátit po druhém dítěti a fakt ne už smolím výpověd do Penny mě už nikdo nedostane!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kody
Já si dala tu práci a počítala jsem kody. Napočítala jsem jich přes dvěstě, a to jistě nebyly ještě všechny. Takže nikoliv padesát. ![]()
- Citovat
- Upravit
@hadi ce píše:
Já si dala tu práci a počítala jsem kody. Napočítala jsem jich přes dvěstě, a to jistě nebyly ještě všechny. Takže nikoliv padesát.
Musíte umět z hlavy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička píše:
Musíte umět z hlavy?
Kódy jsou v pohodě. To se naučí člověk hned. Zvlášť, když je markuje několikrát denně.
@kellyy1317 jsem na tom úplně stejně. Jen se mám vrátit v únoru. Už hledám jinou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rampepurna píše:
Ahoj,
s Penny bohužel zkušenosti nemám, ale obecně k maloobchodním řetězcům s potravinama a pracovní době tam asi toliko, aby tě nepřekvapily třeba „trhaný“ směny - že tam půjdeš na šestou ranní, v jedenáct tě pošlou na tři čtyři hodiny domů a pak tam půjdeš makat na pár hodin do devíti večer, celkem napracuješ 8 hodin za den, ale celej den de facto zabitej … navíc ti to s oblibou řeknou třeba jen jeden den předem nebo klidně až ten denNebo ti udělají směny tak, že denně napracuješ jen málo hodin, třeba tam budeš jen na 6 hodin, ale kvůli tomu jsi tam 7 dní v týdnu furt bez volných dní mezi tím
Dělá se to tak v prodejnách jednoty, v Ternu, v Globusu a nedivila bych se, kdyby takhle vymrdávali s lidma všude
Je to určitě asi o domluvě, o kolektivu a o tom, jak je který šéf rozumnej. Nicméně oni mají málo lidí, práce většinou dopoledne a v podvečer, takže tě klidně pošlou na půlden domů zadarmo, kdy ti je to uplně na prd, a hlavně se nedá moc plánovat a s něčím počítat, no
Naprosto souhlas, aspon za me delala jsem ve 3 potravinovych retezcich. bes-des
- Citovat
- Upravit
@rejžička píše:
Musíte umět z hlavy?
jasně, ze začátku samozřejmě s nějakou pomůckou.
- Citovat
- Upravit
@žulie píše:
jasně, ze začátku samozřejmě s nějakou pomůckou.
No, co si tak všímám v obchodech, tak stačí koupit něco trochu netypického a koukají do papíru snad všechny pokladní, takže bych s tím z hlavy zas tak neoperovala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je to opravdu něco, co, nebývá tak často, je to logický, že pomůže jen tahák.
- Citovat
- Upravit
Hurá do Penny
Jsem v Penny 4 měsíce, bohužel ted na neschopence, nějak jsem to tak trošku psychicky i fyzicky nezvládla.
Jednání nadřízených je vážně alarmující, slovník hospodských týpku, samá pí… a tak dale. Vedoucí mi dělá mladá holka, dejme tomu, ale určitý respekt by snad mohla mít i ke svým podřízeným, já jsem se pro ní stala terčem neustálého urážení a ponižování i před zákazníky, kteří jen nevěřícně kroutily hlavou, jsem dokonce i zlodějka, poněvač při vyučtování mi chyběli třeba dva tisíce, samozřejmně jsem se bránila a nesouhlasila s nějakým tím jejich uvazkem co se posílá do centrály, ještě že tak-kupodivu se peníze našly-v trezoru, nebot me zastupkyně špatně zučtovala, o šichtách ani nemluvě, musela jsem si odčipnout odchod i když jsem dostala ještě nějakou práci, kterou jsem musela zvládnout rychle, přestávky-přesná slova slečny vedoucí-I kdyby jste měli chcípat hlady, za tou kasou budete, víkendy jsem neměla volný ani jeden, když jsem se ozvala na schuzi co se mi nelíbí, začalo pro mě peklo
a to doslova. Až domarodím, tak mě vedoucí chce vidět stát v pozoru a-cituji *budu taková svině, že váa pošlu do jiné filiálky na konec republiky a ted se seberte a vypadněte. škoda že mě nenapadlo zapnout na mobilu nahrávání
Bety Sokolov
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic nového pod sluncem - přesně takhle se chovají. A poslat vás na konec republiky nemůžou, jen do určité vzdálenosti.
- Citovat
- Upravit