Erotický live chat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.6.14 22:51
@LEE818 píše:
ahoj, pročetla jsem si tuto diskusi a vážně o této práci uvažuji. Bruce tu vypsala pár webovek, na kterých se dá pracovat, prohlédla jsem si je a ta flirt4free tečka com vypadá docela slušně. Pročetla jsem ten web, ale nikde jsem nenašla nějaké pracovní podmínky, kolik platí, jak, kolik % si nechávají, zřejmě se to dozvím až po registraci, ale to mi přijde trochu pozdě. A taky by mě zajímalo, jestli je to opravdu tak jednoduché - prostě si najít místo, zařídit počítač a kameru a pak jen čekat až se někdo ozve?

Hodně záleží na tom jakou máš kameru, pokud ji máš na nic, moc zákazníků asi
nelapíš. Potom je to od komunikace, navnazeni atp.
Já z domů nikdy nepracovala, takže s registraci ti moc neporadím. Vlastně jo, jednou jsem makala asi týden z domů, ale moc mi to nešlo, tak jsme to vzdala.
Ale tuším, že jsme se jen registrovala a s penezmi si už nepamatuji, jak to
bylo. Ve studiích je to jinak. Úplně nejlepší je začít ve studiu najít si stále
mambery a až pak jít dělat z domů.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.14 22:56
@LEE818 píše:
a také jak mám být při této práci aktivní? jen sedím a čekám až se někdo ozve nebo nějak aktivně hledám zájemce?
A taky by mě zajímalo, jestli je to nějak věkově omezené? Není mi zrovna 20, je mi 2× tolik, a mám pár kilo navíc :D ale vypadám na 27 a jsem docela potrefená, snad by to šlo :D

Makaji tam i starsi zensky, pokud se udrzujes, jde ti dobre anglina…Vetsinou je to o nahode, 100 lidi 100 chudi. Ja neky lezela, pak jsme si pustila pisnicky a tancovala, svadela.

• Citovat
  • Upravit
5
20.6.14 22:58

A existují i nějaké chaty bez kamery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.14 23:00
@LEE818 píše:
A existují i nějaké chaty bez kamery?

hmmm, tak to netusim.

• Citovat
  • Upravit
5
20.6.14 23:02

Takže jestli tomu dobře rozumím, tak oni mě vidí a slyší, já je ne? takže já mluvím a od nich dostávám odpovědi jen přes počítač? může se tam na mě přijít podívat víc chlapů najednou? jak pak odpovídám všem najednou? moc si to nedovedu představit :D a vysvlékám se jen když mi to řeknou nebo musím být aktivní sama? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.14 11:21

@LEE818 nevyslikej se dokud te nevezme na privat!! Zalezi na systemu chatu. Nektery chat je na ptincipu vykecavani a kdyz te vezme na privat, tak teprve plati. Dalsi princip je, ze plati uz pri vstupu a ty delas show, pokud ji vyzaduje. Nejdulezitejsi je, zaujmout membera tak, aby co nejdyl setrval, cim dyl, tim vic penez. Pak kouknu na system toho kam chces jit. Ty nemas moznost jit treba na mesic, dva do studia? Nez se zajedes a najdes klienty?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.14 13:01

Ta abych to trošku osvětlila…pracovala jsem na livechatu 4 roky.(pouze z domu)
Pokud nikde nevidíš pracovní podmínky- tedy kolik ti mají platit %, atd, to se opravdu dozvíš až po registraci. Ne, není to pozdě, klidně nemusíš začít vůbec, fotky nikde ani údaje mít nebudeš pokud nezačneš. Většinou chat yplatí okolo 30-40%, livejasmin platí až 60% což ale jako nováček nečekej, 60% provizi dostaneš, až vyděláš 2500 usd, což se daří těm zkušenějším ale i nové holky to mají některé.
Takže se registruješ, počkáš na schválení, vyplníš si profil (vše je psáno polopatě pokud umíš anglicky není problém) a začneš. Začátky jsou horší, nečekej statisíce, musíš se vypracovat. (já např. na začátku cca třetí měsíc už měla kolem 30 tisíc a pak víc a víc.) záleží na tvé „píli“ a sebedisciplíně chodit pravidelně onlne, jinak stálé lienty nenajdeš. Ne, nikoho nehledáš, jsi na stránc eonline, oni - membři chodí k tobě a podle toho jak je zaujmeš, tak tě vemou na privát a ty se je tam snažíš udržet co nejdeéle. Pokud chtějí show, svlékáš se, pokud jen pokecat, pokecáš (většina chtějí zvuk takže je lepší mít audio a mluvit na kameru)ty je sylšíš i neslyšíš, záleží na nastavení jak chceš. Můž tě sledovat i více membrů najednou a můžeš mít í více chatů najednou, ne jen jeden, hoky mívají i 10, ale je to dost náročné. Já měla jen jeden a vydělávala jsem krásné peníze. Nikdy jsem do studia nešla, nebudu platit někomu 50% z mých výdělků 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.14 13:02

Nebo se podívej na livechatforum.net nebo livechaty.com, tam je info kolik se platí atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.14 20:48
@Anonymní píše:
Ta abych to trošku osvětlila…pracovala jsem na livechatu 4 roky.(pouze z domu)
Pokud nikde nevidíš pracovní podmínky- tedy kolik ti mají platit %, atd, to se opravdu dozvíš až po registraci. Ne, není to pozdě, klidně nemusíš začít vůbec, fotky nikde ani údaje mít nebudeš pokud nezačneš. Většinou chat yplatí okolo 30-40%, livejasmin platí až 60% což ale jako nováček nečekej, 60% provizi dostaneš, až vyděláš 2500 usd, což se daří těm zkušenějším ale i nové holky to mají některé.
Takže se registruješ, počkáš na schválení, vyplníš si profil (vše je psáno polopatě pokud umíš anglicky není problém) a začneš. Začátky jsou horší, nečekej statisíce, musíš se vypracovat. (já např. na začátku cca třetí měsíc už měla kolem 30 tisíc a pak víc a víc.) záleží na tvé „píli“ a sebedisciplíně chodit pravidelně onlne, jinak stálé lienty nenajdeš. Ne, nikoho nehledáš, jsi na stránc eonline, oni - membři chodí k tobě a podle toho jak je zaujmeš, tak tě vemou na privát a ty se je tam snažíš udržet co nejdeéle. Pokud chtějí show, svlékáš se, pokud jen pokecat, pokecáš (většina chtějí zvuk takže je lepší mít audio a mluvit na kameru)ty je sylšíš i neslyšíš, záleží na nastavení jak chceš. Můž tě sledovat i více membrů najednou a můžeš mít í více chatů najednou, ne jen jeden, hoky mívají i 10, ale je to dost náročné. Já měla jen jeden a vydělávala jsem krásné peníze. Nikdy jsem do studia nešla, nebudu platit někomu 50% z mých výdělků 8o

Jakych 50%, studio si versinou bere 30%. Ja kdybych nezacala ve studiu, tak si ani za rok nic moc nevydelam.
Mela jsem garanci 20. Tis. prvni tri mesice.
Ze jsi vydelavala 30 tis., tak to bylo mozna kdysi, anebo jsi patrila mezi ty stastne.
Kamosky co makaji z domu maji az po letech 20 tis. max. A to jsou krasny zensky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.14 08:43

Zlato, psala jsem 30 tis první měsíc…jinak jsem vydělávala 100 - 150 tisíc měsíčně z domu. Jsem Bruce 888 co tu psala. jsem zajištěná, nepotřebuji na chatu dále pracovat, posunul mě dál a já už vidím priority jinde než se svlékat před kamerou. Ale kde jsi slyšela že z domu to nejde? :lol: Kolik holek pracuje z domu avydělá si astronomické částky, asi jsi neměla dobrou techniku, nebo jsi to flákala a nechodila pravidelně online.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.14 08:44

Oprava - první měsíce*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.14 08:48

Víš, že kámošky jsou krásný ženský ještě nic nenamená :) Nejde jen o krásu, ale celkově o „umění“ si podmanit membry, umět s nimi komunikovat, udržet si je a budou se vracet. Já měla hodně stáláků, co byli sakra boháči a měla jsme dny kdy jsem se nesvlékla, jen jsme si povídali a vydělala jsem 12 tisíc za noc.
Ono to jde, když se chce. a to jsem měla jen jeden, jediný chat. To je co?? to mi určitě nevěříš :D ale nemám důvod si tu vymýšlet jako anonym.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.14 17:37
@Anonymní píše:
Zlato, psala jsem 30 tis první měsíc…jinak jsem vydělávala 100 - 150 tisíc měsíčně z domu. Jsem Bruce 888 co tu psala. jsem zajištěná, nepotřebuji na chatu dále pracovat, posunul mě dál a já už vidím priority jinde než se svlékat před kamerou. Ale kde jsi slyšela že z domu to nejde? :lol: Kolik holek pracuje z domu avydělá si astronomické částky, asi jsi neměla dobrou techniku, nebo jsi to flákala a nechodila pravidelně online.

Tak to ti fakt nezeru. :lol: Pokud nejsi tedy obr kocka. Tohle si nevydela ani kamoska modelka a to je tam peknych par let. Mozna tak pred 10. lety, to bych ti jeste verila ;) ;)
Chodila jsem temer kazdy den, mela jsem vzdy dva dny pauzu. Takze ne neflakala. Ty penize, co jsme si vydelala, si vydelalo tak 20 % holek. Zbytek nic moc, anebo o deset tisic vic.
A to neznam jednu holku, co maka z domu. Mozna jeste jedna z MFC, tak si tak tech 80 000,– vydelat muze, ale vic tezko.
Tak to bych ty holky chtela znat, pekna pohadka :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.14 22:03

Veř si nebo nevěř, já vím svou pravdu :D trošku nechápu proč se tak divíš, je mi tě líto že jsi onanovala ve studu za tak malé prachy :,(
Holka holka, já měla na vánoce i 220 tisíc, jo, ale makala jsem denně, neměla jsem žádné volno ani na ve svátky. Ale to jsem ani nepsala, páč bys asi závistí umřela…pošli mi mejl, klidně ti pošlu fotky mých výdělků za jednu jedinou periodu. 5 tisíc usd nebyl problém za 14 dní. Nemám proč lhát, nevidím žádný důvod. Např na MFc jsem byla pár dní, ta mi to nešlo…nemůžu dělat free show. pak jsem našla svůj chat.
Bruce 888

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.14 22:06

A já vždycky jsme byla zvyklá mít min 100 tisíc měsíčně. Vždycky jsem můj cíl splnila. Méně bych nesnesla, nestálo by mi to za to probdít celé noci a chodit spát v 7 ráno.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat