Erotický live chat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4042
28.11.14 21:15
@Meha píše:
A dál?

Tak vysoká škola není záruka ničeho. A nezlob se na mě, ale já co kdy poznala vysokoškoláky, tak jsou prostě trochu křachlí, zvláštní, ty jejich úvahy, mluva :nevim:,ale neříkám že všichni, určitě jsou mezi nima i úplný pohodáři. Dneska má vejšku každý třetí, nebo Bc apod.,a když s nima člověk mluví, tak nechápe, kde k tomu titulu přišli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
28.11.14 21:19

@marcellia Ta zmínka o VŠ byla jen doprovodná reakce, šlo mi spíše o ty děti.
I přesto si myslím, že vzdělání je základ, mám kolem sebe vesměs vysokoškoláky a všichni se mají dobře a „křachlí“ mi nepřijdou.

Samozřejmě znám i vysokoškolsky vzdělané jedince, u kterých nechápu, jak mohli vystudovat.

• Citovat
  • Upravit
ah1cd
28.11.14 21:23

....

@Meha píše:
@ah1cd A co třeba děti, až se k tomu dostanou, až jim to někdo předhodí ve škole? Na tohle bych fakt neměla žaludek.
Možná jste raději tu VŠ měli vystudovat, nemuseli byste pak třeba řešit nedostatek peněz a ještě tímto způsobem.
Ale je to každého volba…

Tato reakce je zcela zbytečná. Děti jsou dospělé, psal jsem že okolí ví o tom co děláme.. Nevadilo by mi kdyby si děti na studim a nebo pro potřebné peníze přivydělávaly livechatem.. i děti vědí že kraj kde žijeme je z pracovního a finančního hlediska špatný..

• Citovat
  • Upravit
4042
28.11.14 21:24
@Meha píše:
@marcellia Ta zmínka o VŠ byla jen doprovodná reakce, šlo mi spíše o ty děti.
I přesto si myslím, že vzdělání je základ, mám kolem sebe vesměs vysokoškoláky a všichni se mají dobře a „křachlí“ mi nepřijdou.Samozřejmě znám i vysokoškolsky vzdělané jedince, u kterých nechápu, jak mohli vystudovat.

No takhle nějak jsem to myslela. Já mám právě zkušenost spíše s těma podivínama. Ale víš, já nemám ráda tohle předhazování toho, že se měl ten dotyčný lépe učit, nebo to dotáhnout dál. Každý má jiné možnosti, start do života, rodinu, zázemí..a pak je tu taky to, že ne každému to učení leze do hlavy :nevim:,a s tím nic nenaděláš. Poznáš VŠ, který je nabiflovaný a mluví jak encyklopedie, oproti přirozeně chytrému. A inteligentní lidi jsou i mezi těmi, co jsou jen vyučení ;)
Do ero chatu bych nešla, bo jsem strašně stydlivá, nenatočila bych ani domácí video s přítelem, nemohla bych se na to ani podívat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4042
28.11.14 21:25
@ah1cd píše:
Tato reakce je zcela zbytečná. Děti jsou dospělé, psal jsem že okolí ví o tom co děláme.. Nevadilo by mi kdyby si děti na studim a nebo pro potřebné peníze přivydělávaly livechatem.. i děti vědí že kraj kde žijeme je z pracovního a finančního hlediska špatný..

Prostě děláte co můžete :D, snaha se počítá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ah1cd
28.11.14 21:28
@marcellia píše:
Prostě děláte co můžete :D, snaha se počítá ;)

Když sečtu naše platy - manželka práce + roznášení letáků + já práce + brigáda na poli + livechat tak máme 43 tis kč/měs. Bohužel dluhy jsou takže se snažíme jak to jde. Bohužel v 8 hod večer máme kruhy pod očima..

• Citovat
  • Upravit
4042
28.11.14 21:31
@ah1cd píše:
Když sečtu naše platy - manželka práce + roznášení letáků + já práce + brigáda na poli + livechat tak máme 43 tis kč/měs. Bohužel dluhy jsou takže se snažíme jak to jde. Bohužel v 8 hod večer máme kruhy pod očima..

Chápu, není to jednoduchý. Dneska má dluhy spousta a spousta lidí, a je lepší to řešit než se na to vyprdnout a dělat mrtvýho brouka..člověka to stejně všechno dožene. Tak vám přeju, ať se vám daří a ať je brzy to špatné za váma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ah1cd
28.11.14 21:33
@Anonymní píše:
Dobrý deň možem sa spýtať aký chat ste s pani skusili ako prvý nemám odvahu ísť do niečoho neviem moc anglicky a nemecky, možte mi poradiť

Asi nejlepší bude zkusit chaturbate.com nebo bongacams.com. Tam se zaregistrujte - ohlídejte si aby registrace proběhla na 100% a můžete začít vysílat. Pokud jste žena nebo pár tak ok. Samotný muž si moc nevydělá (taková je realita). Asi ze všeho první je nutné zřídit si elektronickou peněženku na payoneer.com. Tuto registraci spárujete s livechatem a můžete začít..

• Citovat
  • Upravit
ah1cd
28.11.14 21:39
@marcellia píše:
Chápu, není to jednoduchý. Dneska má dluhy spousta a spousta lidí, a je lepší to řešit než se na to vyprdnout a dělat mrtvýho brouka..člověka to stejně všechno dožene. Tak vám přeju, ať se vám daří a ať je brzy to špatné za váma ;)

Díky.. Snad se jednou zadaří
Na druhou stranu jsem rád že to děláme. Myšlenky na milenky jsou pryč. Začínám si s manželkou užívat každou chvilku co jsme spolu. Díky zákazníkům kteří mají občas v přání nevšední praktiky v sexu je tohle pro mě dar z nebes :D a jelikož bych to do manželky neřekl tak to beru tak že za prachy se dá udělat cokoliv - tedy každý máme své hranice..

• Citovat
  • Upravit
ah1cd
28.11.14 21:47
@ah1cd píše:
Asi nejlepší bude zkusit chaturbate.com nebo bongacams.com. Tam se zaregistrujte - ohlídejte si aby registrace proběhla na 100% a můžete začít vysílat. Pokud jste žena nebo pár tak ok. Samotný muž si moc nevydělá (taková je realita). Asi ze všeho první je nutné zřídit si elektronickou peněženku na payoneer.com. Tuto registraci spárujete s livechatem a můžete začít..

ještě doplnim že dost nám pomohla stránka livechaty.eu. je tam přehled aktuálních livechatu a výdělky. Registrovat se můžete i na německým chatu. Tam dostáváte i eura za to když vám někdo napíše..Ale nechodíme tak protože němci jsou hrozný prasta a při registraci požadují hodně fotek a informací.. ale neříkám že to nesedne každému :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.14 21:51

Ďakujem moc ste zlatý prajem vám aby sa vám darilo i naďalej, no ešte nájsť odvahu to skúsiť :-)už to odkladám večnosť, držím vám palce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.14 21:52
@ah1cd píše:
ještě doplnim že dost nám pomohla stránka livechaty.eu. je tam přehled aktuálních livechatu a výdělky. Registrovat se můžete i na německým chatu. Tam dostáváte i eura za to když vám někdo napíše..Ale nechodíme tak protože němci jsou hrozný prasta a při registraci požadují hodně fotek a informací.. ale neříkám že to nesedne každému :)
Ďakujem moc ste zlatý prajem vám aby sa vám darilo i naďalej, no ešte nájsť odvahu to skúsiť :-)už to odkladám večnosť, držím vám palce
  • Citovat
  • Upravit
ah1cd
28.11.14 21:59
@ah1cd píše:
ještě doplnim že dost nám pomohla stránka livechaty.eu. je tam přehled aktuálních livechatu a výdělky. Registrovat se můžete i na německým chatu. Tam dostáváte i eura za to když vám někdo napíše..Ale nechodíme tak protože němci jsou hrozný prasta a při registraci požadují hodně fotek a informací.. ale neříkám že to nesedne každému :)

a ještě doplním
anglicky nemusíte umět. Jen se snažte se ji naučit. Můžete používat prohlížeč google chrome - kde dáte přeložit stránku a veškerý chat se vám pak automaticky překládá do českého jazyka nebo používat jiný internetový prohlížeč s nainstalovaným doplňkem pro překlad od google. Odepisovat ale musíte v angičtině. K tomu vám zase pomůže otevřený překladač od google. Ve své podstatě jde jen o pár slovíček které google přeloží jako např. pennis - kohout, vagína - kočička :-). Pořád se tomu s manželkou smějeme a vtipkujeme - ukaž mi kohouta.. A doporučuji použít lepší webkameru než ta integrovaná co je v noteboku. Já koupil Logitech c525 HD za 900 kč a ¨co jsem ji zapojil tak nám začalo chodit více peněz od zákazníků. Chtějí holt mít vše v HD. Jen si dejte pozor na rychlost internetu. O2 bohužel nemá upload stvořený pro livechaty. TZN. že s internetem od O2 ta kvalita k zákazníkovy nepoletí tak rychle díky tomu že má pomalý upload. Doporučuji sehnat poskytovatele internetu který má upload alespoň 3mb/s. My naštěstí máme 5 mb/s

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.14 22:06
@ah1cd píše:
a ještě doplním
anglicky nemusíte umět. Jen se snažte se ji naučit. Můžete používat prohlížeč google chrome - kde dáte přeložit stránku a veškerý chat se vám pak automaticky překládá do českého jazyka nebo používat jiný internetový prohlížeč s nainstalovaným doplňkem pro překlad od google. Odepisovat ale musíte v angičtině. K tomu vám zase pomůže otevřený překladač od google. Ve své podstatě jde jen o pár slovíček které google přeloží jako např. pennis - kohout, vagína - kočička :-). Pořád se tomu s manželkou smějeme a vtipkujeme - ukaž mi kohouta.. A doporučuji použít lepší webkameru než ta integrovaná co je v noteboku. Já koupil Logitech c525 HD za 900 kč a ¨co jsem ji zapojil tak nám začalo chodit více peněz od zákazníků. Chtějí holt mít vše v HD. Jen si dejte pozor na rychlost internetu. O2 bohužel nemá upload stvořený pro livechaty. TZN. že s internetem od O2 ta kvalita k zákazníkovy nepoletí tak rychle díky tomu že má pomalý upload. Doporučuji sehnat poskytovatele internetu který má upload alespoň 3mb/s. My naštěstí máme 5 mb/s
  • Citovat
  • Upravit
Meha
29.11.14 08:25
@ah1cd píše:

Dospělé děti bydlí s vámi a jezdí na víkend k babičce?
Místo, abys podporoval děti ve vzdělání a dalších aktivitách, které jim pomohou k jejich osobnímu rozvoji a lepšímu uplatnění na trhu práce, tak je podpoříš v tom, aby si přivydělávaly na livechatu. Pro mě absolutně nepochopitelné.
A řeči o kraji, kde nejsou žádné možnosti, jsou jen obyčejné výmluvy a rádoby omluvy pro tyto pochybné přivýdělky.
Jak už jsem ale psala, je to každého věc a volba.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat