Erotický live chat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ah1cd
29.11.14 09:13

...

Tato diskuze se dostala asi jinam než měla.. Původně jsem chtěl poradit těm co začínají a ne se tu dozvídat o tom jak nevychováváme děti atd atd.. Myslím že Meho si svůj názor už dávno vyjádřila a sama píšeš že je to každého věc a volba co děla, tak prosím pokud je pro tebe livechat odpudivý tak už se k tomuto nevyjadřuj a nekamenuj (veřejně neodsuzuj lidi)..

• Citovat
  • Upravit
21
29.11.14 09:30

Nechápu proč nejdete diskutovat na fóra zaměřená k tomuto tématu, kde chodí podobně smýšlející lidé. Tady to vždycky skončí moralizováním a poučováním od lidí, kteří ani v podstatě o livechatech nic neví :roll: :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
29.11.14 10:29

Já zase nechápu, proč zrovna na tomto webu musí být tolik zaměřených diskusí na toto téma, myslím si, že jsou k tomu vhodnější fóra.

• Citovat
  • Upravit
21
29.11.14 11:30

Ale vždyť o tom právě píšu. Proč se taková specifická témata probírají na úplně jinak zaměřených fórech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.11.14 21:34

Nerozumiem, prečo Meha obťažujete slušných ľudí liečite si snáď tu svoje frustrácie, že na to nemáte, tak sa nestarajte do druhých pozrite sa v prvom rade na svoje chyby a nedostatky a potom odcudzujte. Tiež mám dve deti nie som slobodná a som moc rada, že pán bol ochotný mi napísať a poradiť viac máte problém snáď milá pani, tý ľudia majú odvahu a ja im fandím a nebrečia zo založeními rukami, keci o tom že práce je dosť hm, áno je za pár korún. Nie každý mál možnosť vyštudovať, a ak uvažuje o tom a beriete ľudí len podľa školy a vzdelania, tak mi vás je lúto!!!Tak tu je odpoveď!!! „S nepríjemnými ľuďmi je ľahké vybehnúť. Umenie je s nimi vyjsť. ČO SA WEBU TÝKA POKIAĹ VÁS TO POHORŠUJE, TAK SEM NECHODTE JE TO WEB NA CHATY, A NENAVÁŽAJTE DO INÝCH ĽUDÍ, JE TO UBOHÉ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
29.11.14 22:53
@Anonymní píše:
Nerozumiem, prečo Meha obťažujete slušných ľudí liečite si snáď tu svoje frustrácie, že na to nemáte, tak sa nestarajte do druhých pozrite sa v prvom rade na svoje chyby a nedostatky a potom odcudzujte. Tiež mám dve deti nie som slobodná a som moc rada, že pán bol ochotný mi napísať a poradiť viac máte problém snáď milá pani, tý ľudia majú odvahu a ja im fandím a nebrečia zo založeními rukami, keci o tom že práce je dosť hm, áno je za pár korún. Nie každý mál možnosť vyštudovať, a ak uvažuje o tom a beriete ľudí len podľa školy a vzdelania, tak mi vás je lúto!!!Tak tu je odpoveď!!! „S nepríjemnými ľuďmi je ľahké vybehnúť. Umenie je s nimi vyjsť. ČO SA WEBU TÝKA POKIAĹ VÁS TO POHORŠUJE, TAK SEM NECHODTE JE TO WEB NA CHATY, A NENAVÁŽAJTE DO INÝCH ĽUDÍ, JE TO UBOHÉ

Já někoho obtěžuju?? A čím proboha? Že v diskusním fóru napíšu svůj názor? Opravdu zajímavé.
Mohl by @admin odtajnit tohoto anonyma? Myslím, že zde pro anonymitu není důvod, děkuji.

Edit: aha, tak už vím, @walyora, anonymní hrdinka. Když už chceš diskutovat, tak dodržuj pravidla.

• Citovat
  • Upravit
7
29.11.14 23:18

Nemám dovod skrývať sa za anomymitu, tiež si píšem svoj názor na dotazy ohľadne chatu som oslovila pána. Vy ste sa začala navážať po tom čo otvorene písal ako to chodí. Prečo pokiaľ sa chtete dohadovať a písať tu o morálke, nejdete obťažovať tých vzdelanejších, keď to podsúvate v každej správe. Pekný večer prajem walyora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.11.14 23:34
@Meha píše:
Já zase nechápu, proč zrovna na tomto webu musí být tolik zaměřených diskusí na toto téma, myslím si, že jsou k tomu vhodnější fóra.

Stačí jen málo - nelézt tam, kde už název tématu je erotický. Ne? A ať se každý živí jak umí, pokud to není trestná činnost. Motat do toho děti je opravdu hloupé. Asi málokdo bude takové věci dělat jen kvůli tomu, že ho to baví. A i kdyby, každému je do toho nic. Pán se vyjádřil k tématu a možná i někomu pomohl. Je to jejich věc, jak žijí.

• Citovat
  • Upravit
Meha
29.11.14 23:44

@Kobliha51 A proč bych se k tomu nemohla vyjádřit také? Je to diskusní fórum a každý snad nemusí schvalovat tuto formu obživy. Navíc dost pochybuji, že jsou tyto příjmy daněny, takže to asi tak legální není.
A také jsem několikrát psala, že je každého věc, co dělá, ale napsat svůj názor snad ještě mohu.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
29.11.14 23:54
@Meha píše:
@Kobliha51 A proč bych se k tomu nemohla vyjádřit také? Je to diskusní fórum a každý snad nemusí schvalovat tuto formu obživy. Navíc dost pochybuji, že jsou tyto příjmy daněny, takže to asi tak legální není.
A také jsem několikrát psala, že je každého věc, co dělá, ale napsat svůj názor snad ještě mohu.

Jo, určitě je ještě dost témat, kde na tvé vyjádření teprve čekají.

• Citovat
  • Upravit
1
10.12.14 13:01

Zdravím,
mám dotaz, chtěl bych tuto práci také vyzkoušet, ale nevím kde a jak mám začít jako chlap 31.Děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
11.12.14 03:09

Tak jsem prolítla tuto diskuzi :) Tak za 1. nechápu proč se tady vyjadřují ty co to odsuzují? V dnešní době, kdy není práce a je málo míst ve školek, spousty holek řeší takto svou finanční situaci. Jste doma, v obýváku, u pc a něco tam předvedete. Pokud jsou chlapi za to ochotní zaplatit, tak proč ne? Taky si takto přivydělávám a ano daní se to. Asi spousty holek na to kašle, ale já se toho bojím, takže jako OSVČ klasicky odvádím daně. Neříkám, že je to běžná práce, ale já taky nechodím a nenadávám uklízečkám, že já bych toto nikdy nedělala…Kdo na to má povahu a žaludek, tak proč ne? Nadávat Vám budou jen ty, kterých muži Vám platí :twisted: A děti sem vůbec netahejte…ty s tím nemají vůbec nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.12.14 08:01

Myslím, že se k tomu vyjadřují proto, že je to prostě hnus. Normální to není a nikdy nebude. Věřím tomu, že slečny, které nic jiného neumí, mohou dělat takovéto věci, místo toho, aby se věnovaly studiu a zlepšily tak svou kvalifikaci, protože jsou zkrátka hloupé.

Když už se pak v souvislosti s těmito sr*čkami bavíme o nějaké výchově, nejde jen o to, jak dítě vychováme, ale i o to, jakou půdu pro život mu člověk připraví. Tím, že někteří lidé tyto prasárny hodné levných děv podporují, by se jednoho krásného dne mohlo stát, že až si dcera některé dnešní „live - supr - čupr - maminy“ půjde na ÚP žádat o práci, nabídnou jí, ať prodává své tělo, protože „je to přeci normální“. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
11.12.14 13:51

@Lucie Lexová To nemá cenu, zde převládá názor, že tato činnost je prostě normální a hrozně v pohodě, dětí se to samozřejmě vůbec nedotkne. Už radši nereaguju, protože to nemá význam.

• Citovat
  • Upravit
7
12.12.14 19:51

Nerozumiem, prečo dámi píšu a ťahajú do toho priečinku deti, mylím, že každá matka ktorá sa rozhodne pre tento prívydelok, tak určite v čase kedy deti nie sú prítomné internet je zahltený ďaleko horšímy vecami týraním zvierat, vraždemi a skladbymi z sprostých slov, ale to zde prítomným dámam asi uniká prípadne je to vedšia tolerancia. Za ďalšie k stránkam sa nemusí ani dostať na internete, pretože skazených deti je v škole už dosť a možno práve tákých maminiek, ktoré tu píšu diskuze zavrhnutia hodné, čož je veĺmi smutné. Čo sa týka školy a učenie, dnes nemá istotu ani z vysokoškolským vzdelaním nikdo, že zaručene dostane prácu na takej úrovni a plat, a už keď sme u toho koľko dám z týmto vyším vzdelaním prešlo s touto prácou :! A pokiaľ by bol tak každý dokonalý a vzdelaný, kdo by pracoval a drel na prácach ktoré sú doležité, žiadna práca není podradná a žiadny človek či je nižšieho vzdelania, alebo vyššieho nemá právo odcudzovať druhých, podstatný je charakter a rozumný úsudok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat