Erotický live chat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.3.16 14:45

Ahoj,
je tu někdo, kdo se v dnešní době tomuto přivýdělku věnuje? Jak vám to jde? Nejsou s tím spojené i nějaké problémy?

• Citovat
  • Upravit
16.3.16 22:37

Ahoj napis mi do zpravy, reknu ti l tom vice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.3.16 12:58

Ahoj všem, ráda bych si tímto dobře začala přivydělávat. Chci začít sama na sebe a rozjíždím jeden projekt v oblasti investic, potřebuji k tomu dobrý přivýdělek, který mě finančně zabezpečí a dá mi dostatek časového prostoru během týdne se dále věnovat i jiným aktivitám. Bydlím v Praze, můžete mi někdo, kdo se tím živí dám typ na nějaké dobré studio v Praze? Jinak nemám zájem o ty chaty, kde se člověk svléká i na free chatu..chci něco, kde budu v sexy oblečení/spodním prádle a ukazovat se bude až v pvt. Díky všem za názor a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.3.16 15:36

@jamika01
Zdravíčko, klidně Ti můžu pomoci a poradit do začátku, pokud máš zájem? :)
Jinak jsem nepochopila trošku, jak chceš teda vysílat? Na sebe? Nebo na studio? :)
Kdyžtak mi napiš zprávu ;)
Krásný den! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.3.16 16:33

@Miji-Miji Ahojky, no chci začít ve studiu, nějakém dobrém, kde budu opravdu vydělávat..nemá stím vůbec žádné zkušenosti. To „dělat na sebe“ myslím, že jsem skončila v zaměstnaneckém poměru a chci si rozjíždět jeden business jako OSVČ. K tomu chci dělat ten Livechat. :-) Budu moc ráda za jakékoliv rady! Krásný den i tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.16 11:38

Ahoj mohla by jsi mi dát stránku na ten livechat. Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.5.16 16:17

Ahoj holky, chci zacit vysilat na sebe..muzete poradit nejake tipy do zacatku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.16 23:21

prosba

Dobrý den chtěla bych se zeptat kvuli přivídělku jsem se rozhodla zkusit live sexchat ale prý je nutné podávat dan. přiznání a jelikož tomu moc nerozumím napadlo mě jestli s tím nemate někdo skušenost moc děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.7.16 08:01
@anonymka332 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat kvuli přivídělku jsem se rozhodla zkusit live sexchat ale prý je nutné podávat dan. přiznání a jelikož tomu moc nerozumím napadlo mě jestli s tím nemate někdo skušenost moc děkuji za radu

Zdravíčko!
Já jako student zatím nemám žádné zkušenosti, ale mohu poslat kontakt na super Kočenu, která to má oficiálně jako práci :) Pokud máš/máte zájem, písněte mi do zprávy a já pošlu :)

Pěkný letní dníky všem! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.7.16 10:44

Ahoj všem :) nejsous tím žádné problémy, mám to také jako práci, ano podávám každý rok daně a nemohu si stěžovat :) nemám to jako OSVČ, ale DPP :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 11:19

Ja to mam ale pres internet a bez jakekoliv smlouvy to prave nevim jak se podava:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.7.16 20:59

Název chatu

Hezký den,

mohla bys mi prosím poradit název chatu, kde jsi pracovala do mailu ****? Ráda bych se tam zaregistrovala a začala pracovat co nejdříve.

Děkuji Ti moc, pokud se o to podělíš

Edit admin - osobní údaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.7.16 08:24

Já se tedy divím, co za hnus se řeší na emiminu, tedy na webu určeném pro maminky. To nejsou ženy, ale prasečiny. Pokud je toto obraz moderních žen - maminek, nedivím se, že musel Barnevern přikročit k tomu, k čemu přikročil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.7.16 10:11

@Lucie Lexová
Omlouváme se, jestli jsme Vás nějak pohoršily, ovšem jestli se Vám to nelíbí, nikdo Vás do ničeho takového nenutí (ani to tady komentovat). ;)
Na druhou stranu, já to beru jako práci, jako každou jinou. Navíc, mě to i třeba baví a angličtinu jsem si díky tomu zlepšila o minimálně 300 %. Každý to vidí jinak, ovšem zkuste se na to podívat i z druhé strany. Já se třeba setkala přes internet s klienty, kteří jsou postižení, nemají nikoho, ani rodinu a stačí si s nimi třeba jen povídat (nic víc nepotřebují a nechtějí) a jsou šťastní… a já jsem taky spokojená. Můžu pracovat z domu, kolik hodin chci, kolik si chci vydělat taky dokáži zhruba regulovat a když je mi špatně nemusím řešit nějakou nemocenskou, nebo dovolenou. Tu si udělám, kdy chci!
Přeji krásný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.7.16 10:54

@Miji-Miji ano naprosto musím souhlasit, jsou to povětšinou lidé, kteří nikoho nemají a potřebují si s někým popovídat a popsat o svých problémech, ale je pravda, že dokud někdo tohle nedělá, nelze tohle soudit, protože v tom pouze čistě vidí sex a nic jiného. A ten, kdo vidíte v sexu hnus, tak to absolutně nechápu, jelikož ho dělá úplně každý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat