Erotický live chat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Ahoj všem, ráda bych si tímto dobře začala přivydělávat. Chci začít sama na sebe a rozjíždím jeden projekt v oblasti investic, potřebuji k tomu dobrý přivýdělek, který mě finančně zabezpečí a dá mi dostatek časového prostoru během týdne se dále věnovat i jiným aktivitám. Bydlím v Praze, můžete mi někdo, kdo se tím živí dám typ na nějaké dobré studio v Praze? Jinak nemám zájem o ty chaty, kde se člověk svléká i na free chatu..chci něco, kde budu v sexy oblečení/spodním prádle a ukazovat se bude až v pvt. Díky všem za názor a rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jamika01
Zdravíčko, klidně Ti můžu pomoci a poradit do začátku, pokud máš zájem? ![]()
Jinak jsem nepochopila trošku, jak chceš teda vysílat? Na sebe? Nebo na studio? ![]()
Kdyžtak mi napiš zprávu ![]()
Krásný den! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miji-Miji Ahojky, no chci začít ve studiu, nějakém dobrém, kde budu opravdu vydělávat..nemá stím vůbec žádné zkušenosti. To „dělat na sebe“ myslím, že jsem skončila v zaměstnaneckém poměru a chci si rozjíždět jeden business jako OSVČ. K tomu chci dělat ten Livechat.
Budu moc ráda za jakékoliv rady! Krásný den i tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chci zacit vysilat na sebe..muzete poradit nejake tipy do zacatku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prosba
Dobrý den chtěla bych se zeptat kvuli přivídělku jsem se rozhodla zkusit live sexchat ale prý je nutné podávat dan. přiznání a jelikož tomu moc nerozumím napadlo mě jestli s tím nemate někdo skušenost moc děkuji za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymka332 píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat kvuli přivídělku jsem se rozhodla zkusit live sexchat ale prý je nutné podávat dan. přiznání a jelikož tomu moc nerozumím napadlo mě jestli s tím nemate někdo skušenost moc děkuji za radu
Zdravíčko!
Já jako student zatím nemám žádné zkušenosti, ale mohu poslat kontakt na super Kočenu, která to má oficiálně jako práci
Pokud máš/máte zájem, písněte mi do zprávy a já pošlu ![]()
Pěkný letní dníky všem! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem
nejsous tím žádné problémy, mám to také jako práci, ano podávám každý rok daně a nemohu si stěžovat
nemám to jako OSVČ, ale DPP ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to mam ale pres internet a bez jakekoliv smlouvy to prave nevim jak se podava:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Název chatu
Hezký den,
mohla bys mi prosím poradit název chatu, kde jsi pracovala do mailu ****? Ráda bych se tam zaregistrovala a začala pracovat co nejdříve.
Děkuji Ti moc, pokud se o to podělíš
Edit admin - osobní údaj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se tedy divím, co za hnus se řeší na emiminu, tedy na webu určeném pro maminky. To nejsou ženy, ale prasečiny. Pokud je toto obraz moderních žen - maminek, nedivím se, že musel Barnevern přikročit k tomu, k čemu přikročil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie Lexová
Omlouváme se, jestli jsme Vás nějak pohoršily, ovšem jestli se Vám to nelíbí, nikdo Vás do ničeho takového nenutí (ani to tady komentovat). ![]()
Na druhou stranu, já to beru jako práci, jako každou jinou. Navíc, mě to i třeba baví a angličtinu jsem si díky tomu zlepšila o minimálně 300 %. Každý to vidí jinak, ovšem zkuste se na to podívat i z druhé strany. Já se třeba setkala přes internet s klienty, kteří jsou postižení, nemají nikoho, ani rodinu a stačí si s nimi třeba jen povídat (nic víc nepotřebují a nechtějí) a jsou šťastní… a já jsem taky spokojená. Můžu pracovat z domu, kolik hodin chci, kolik si chci vydělat taky dokáži zhruba regulovat a když je mi špatně nemusím řešit nějakou nemocenskou, nebo dovolenou. Tu si udělám, kdy chci!
Přeji krásný den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miji-Miji ano naprosto musím souhlasit, jsou to povětšinou lidé, kteří nikoho nemají a potřebují si s někým popovídat a popsat o svých problémech, ale je pravda, že dokud někdo tohle nedělá, nelze tohle soudit, protože v tom pouze čistě vidí sex a nic jiného. A ten, kdo vidíte v sexu hnus, tak to absolutně nechápu, jelikož ho dělá úplně každý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
je tu někdo, kdo se v dnešní době tomuto přivýdělku věnuje? Jak vám to jde? Nejsou s tím spojené i nějaké problémy?