Erotický live chat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
3.6.17 14:16
@Anonymní píše:
Ahoj, a jak reagují na livechat práci vaši partneři?

Můj partner to chce dělat se mnou v páru. :mrgreen: Je to stejný blázen a perverzák, jako já. :cert: Já stále ještě váhám, zda do toho půjdu nebo ne.. Ale určitě kdyby ano, tak chci mít i zvlášť svůj účet, kdy bych byla sama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
4.6.17 22:13

Pokud vám nevadí, že si vas někdo nahraje a vypustí do oběhu, tak budiš, ale prachy jsou prachy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
5.6.17 08:16

@VENIVINIVICI Ano, tohle riziko tu je a ten kdo tuto práci dělá, s tím musí počítat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.6.17 13:05

INTERNET a ostatní

AHOJ holky, koukám že nikdo tu nechce prozradit postup jak livechat založit atd. Mě by ovšem ještě zajímal ten internet. Bohužel u sebe doma nemám optiku tudíž to znamená že normální net to asi neutáhne že? :zed: jinak jak to funguje s tím payoneerem? Musíte tam mít nějaké zdroje? Já chci začit na Bongamodels tak uvidím. Chtěla bych dělat více chatu najednou ale ten net bude asi průser. Mohl by mi někdo napsat zprávu prosím? Klidně na delší konverzování. Jsem z toho dost nervózní, samozřejmě za cenné rady se ráda budu revanžovat např finančně :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.17 07:16

Bruce8888

Ahoj Bruce rada bych se te zeptala na par podrobnosti ohledne livechatu, je mozne psat si soukrome?

• Citovat
  • Upravit
1
9.1.18 20:34

Livechaty

Ahoj všem. Holky nechce náhodou některá hodit do placu nějaký tip na dobrý chat? Už me nebavi ty co mám. Je fakt, že ty ukrajinky apod ty vydelky pekne sundaly. Radsi bych nejakou stranku kde penize posilaji na bezny cesky ucet nez firstchoicepay nebo paxum, ale neni podminkou. Kdyztak taky muzu rict co mam. Soukrome zpravy jo? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.2.18 00:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.18 22:46
@Anonymní píše:
Ahojte holky, včera jsem začala z domu, jediného, čeho na této práci lituju je, že jsem o ní nevěděla dřív. Tak jestli pořád váháte, běžte do toho. Už teď mám víc penízků za 4 hodiny denně, než dřív za 8 hodinovou dřinu pod nějakým protivným šéfem. :D

Ahoj chci se zeptat kde jsi zacala pracovat, kdyztak mi napiš sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.19 13:02

Obnovuji diskuzi

Ahoj kočky, ráda bych pokecala s některou, která se takto aktivně živí a je soběstačná. Provozovala jsem to před 14ti lety, pak se živila normálně, ale teď jsem v těžkém finančním průšvihu a musím se zachránit. Zkušenosti mám, vybavení taky, mám možnost dělat ve studiu ale je to mnohem komplikovanější a nejisté co se týče víkendu. Děláte prosím některá z domu??? Díky.
Viz Bruce888

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.19 13:04

Anonymní oprava

*výdělku, ne víkendu

• Citovat
  • Upravit
9
24.3.19 16:31

Informace z první ruky

Ahoj holky. Jestli chcete informace z první ruky, nebojte se nás zeptat. ***

Edit admin: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.19 16:40

@camfinity.cz díky, ale vy jste provozovatelé? Radši bych konkrétně děvčata, pochopitelně kvůli relevanci výdělku, sázím bohužel všechno na tuto kartu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9
24.3.19 18:56
@Anonymní píše:
@camfinity.cz díky, ale vy jste provozovatelé? Radši bych konkrétně děvčata, pochopitelně kvůli relevanci výdělku, sázím bohužel všechno na tuto kartu :nevim:

Nejsem si jist, jestli rozumím dobře. Jako, že Ti jako provozovatel budu říkat něco jiného než si vyděláš? A jaký by to mělo pro mě jako provozovatele smysl? Investice na nově zbudované domácí studio je cca 80-100 tisíc. To bych asi byl sám proti sobě, kdybych investoval takové peníze a za dva měsíce to zase naskládal do skladu. Navíc k tomu připočítej čas strávený registracemi na chatech (děláme až 16 chatů najednou), foto sety, zpracování videí… to by bylo spousty ztracených hodin. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.3.19 18:58
@Anonymní píše:
@camfinity.cz díky, ale vy jste provozovatelé? Radši bych konkrétně děvčata, pochopitelně kvůli relevanci výdělku, sázím bohužel všechno na tuto kartu :nevim:

A ještě dvě „drobnosti“. Děláme na smlouvu a navíc - není problém a ukážu Ti výdělky naší nejlepší modelky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.19 20:24

@camfinity.cz nechtěla jsem vás urazit ani nařknout :kytka: Pročetla jsem diskuzi a slečny píšou o tom, že pokud budu pracovat sama na sebe, investici tvoří jen kamera (2 tis), a osvětlení. Plus pořešit rychlost připojení a také způsob přijímaných výdělků. Nezdá se mi to tak jednoduché, a proto chci raději pracovat pod studiem. Nejsem z Prahy ani z Brna.
Věřím že krásné mladé modelky mají hezké příjmy, já jsem komunikativni (němčina, i ta livechat), ale vzhledem průměrná a starší, s tim souvisí i to jakou jsem schopná předvést show…jsem realistka. Prostě bych to ráda s některou slečnou probrala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat