Erotický live chat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Bruce8888 píše:
Ne, špatně jsi mě pochopila
Pracuju na free chatu, ale Mfc jsem myslela free show - jakože ti házeli tipy a ty jsi na free dělala show co chtěli, tudíž to viděli všichni, i guesti..tady kde pracuju jsem na free oblečená, kde si tě vemou na pvt a už platí.
Jinak DHL jsme taky měla, blbé je, že si tam nemůžeš sama nastavit cenu, poprvé nejnižší je nějak 2,99 nebo nějak tak a podle toho jak často má pvt se ti zvedá, mně se zvedla až na 5,99 a to pvt byly vyjímečně, ale zas když byl pvt tak se dal vydělat balík. Jenže za cenu 5,99 půjde jen blázen, a čekat na zázrak to teda ne. Vždyt holky dělají za 1,99 tak proč by někdo chodil na tak drahý pvt…navíc ta pracuje hodně málo holek což už o něčem vypovídá. DHL bych spíš přihodila jako doplňkový chat a věnovala se jjinému. Zatím mi stačí jeden…
@Sabee ahoj můžu vědět kde si tolik vyděláš ne o scháním děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A já vždycky jsme byla zvyklá mít min 100 tisíc měsíčně. Vždycky jsem můj cíl splnila. Méně bych nesnesla, nestálo by mi to za to probdít celé noci a chodit spát v 7 ráno.
Mohla by jsi mi napsat a pomoc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Erotické chatovani
Ahoj, už to tady padlo vícekrát, ale nemáte někdo kontakt na spolehlivou práci chatovani z domova??
Live se už bojím, prptoze jsem chodila s „ajtakem“ kterej se mi naboural do notebooku a po rozchodu mě vydiral že zveřejní fotky i videa se mnou👌
Prosím prosím…
Našla jsem jen firmu chat-z-domu, ale chtějí po mně přes nějakou net aplikaci moje údaje, OP atd… Tak se docela bojím aby to nebyl podvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky taky hledám něco takového jako jsou ty chaty. Jsem v koncích a bejvalej mě dostal do dluhu.tak se chci zeptat zda stim chatem máte některá nějaké zkušenosti. Nerada bych nalitla na nějaký podvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A erotický chat to být zrovna nemusí když nejsem proti. Ale nevíte ještě o jiném chatu z domova?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katrinka píše:
S dovolením jsem nakoukla
Neodsuzuji, chápu, že zkoušíš vše možné, když nemůžeš najít práci. Tak pro odlehčení:První, co se mi pod pojmem práce Erotický live chat vybaví je vzdychající paní v důchodu, která štrikuje vnoučatům ponožky
Každopádně by mě zajímalo, kolik chlápků na takové linky v dnešní době volává
To není telefonování ale přes video
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marki1985 píše:
To není telefonování ale přes video
tam by mohla štrikovat ponožky možná tak u soulože ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikitice píše:
tam by mohla štrikovat ponožky možná tak u soulože
Třeba by to někoho vzrusovalo co já vím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stařenka při souloži strekuje ponožky nani mladík a stařenka jen na něj počkej synku jen si trošku domotam klubíčko a mužem pokracovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlasta Fligova píše:
Stařenka při souloži strekuje ponožky nani mladík a stařenka jen na něj počkej synku jen si trošku domotam klubíčko a mužem pokracovat
Tvl to je představa
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlasta Fligova píše:Úplně ho pak vidím v těch ponožkách v druhém díle
Stařenka při souloži strekuje ponožky nani mladík a stařenka jen na něj počkej synku jen si trošku domotam klubíčko a mužem pokracovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikitice píše: Úplně ho pak vidím v těch ponožkách v druhém díle
Nohy v teple jsou základ že jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou nějaké chaty jen na psaní?