Erotický live chat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.23 09:49

Jsou nějaké chaty jen na psaní?

• Citovat
  • Upravit
27.8.23 18:43
@Bruce8888 píše:
Ne, špatně jsi mě pochopila :)
Pracuju na free chatu, ale Mfc jsem myslela free show - jakože ti házeli tipy a ty jsi na free dělala show co chtěli, tudíž to viděli všichni, i guesti..tady kde pracuju jsem na free oblečená, kde si tě vemou na pvt a už platí.
Jinak DHL jsme taky měla, blbé je, že si tam nemůžeš sama nastavit cenu, poprvé nejnižší je nějak 2,99 nebo nějak tak a podle toho jak často má pvt se ti zvedá, mně se zvedla až na 5,99 a to pvt byly vyjímečně, ale zas když byl pvt tak se dal vydělat balík. Jenže za cenu 5,99 půjde jen blázen, a čekat na zázrak to teda ne. Vždyt holky dělají za 1,99 tak proč by někdo chodil na tak drahý pvt…navíc ta pracuje hodně málo holek což už o něčem vypovídá. DHL bych spíš přihodila jako doplňkový chat a věnovala se jjinému. Zatím mi stačí jeden…

@Sabee ahoj můžu vědět kde si tolik vyděláš ne o scháním děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.23 08:12
@Anonymní píše:
A já vždycky jsme byla zvyklá mít min 100 tisíc měsíčně. Vždycky jsem můj cíl splnila. Méně bych nesnesla, nestálo by mi to za to probdít celé noci a chodit spát v 7 ráno.

Mohla by jsi mi napsat a pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.10.23 13:02

Erotické chatovani

Ahoj, už to tady padlo vícekrát, ale nemáte někdo kontakt na spolehlivou práci chatovani z domova??

Live se už bojím, prptoze jsem chodila s „ajtakem“ kterej se mi naboural do notebooku a po rozchodu mě vydiral že zveřejní fotky i videa se mnou👌

Prosím prosím…
Našla jsem jen firmu chat-z-domu, ale chtějí po mně přes nějakou net aplikaci moje údaje, OP atd… Tak se docela bojím aby to nebyl podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.10.23 13:26

🙏 🙏 🙏 👀 👀 👀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.24 16:34

Ahojky taky hledám něco takového jako jsou ty chaty. Jsem v koncích a bejvalej mě dostal do dluhu.tak se chci zeptat zda stim chatem máte některá nějaké zkušenosti. Nerada bych nalitla na nějaký podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.24 16:38

A erotický chat to být zrovna nemusí když nejsem proti. Ale nevíte ještě o jiném chatu z domova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
7.2.24 16:43
@Katrinka píše:
S dovolením jsem nakoukla :wink:
Neodsuzuji, chápu, že zkoušíš vše možné, když nemůžeš najít práci. Tak pro odlehčení:

První, co se mi pod pojmem práce Erotický live chat vybaví je vzdychající paní v důchodu, která štrikuje vnoučatům ponožky :mrgreen:

Každopádně by mě zajímalo, kolik chlápků na takové linky v dnešní době volává :think:

To není telefonování ale přes video

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
7.2.24 16:49
@Marki1985 píše:
To není telefonování ale přes video

tam by mohla štrikovat ponožky možná tak u soulože :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
7.2.24 16:50
@nikitice píše:
tam by mohla štrikovat ponožky možná tak u soulože :mrgreen:

Třeba by to někoho vzrusovalo co já vím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.24 16:58

Stařenka při souloži strekuje ponožky nani mladík a stařenka jen na něj počkej synku jen si trošku domotam klubíčko a mužem pokracovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
7.2.24 17:00
@Vlasta Fligova píše:
Stařenka při souloži strekuje ponožky nani mladík a stařenka jen na něj počkej synku jen si trošku domotam klubíčko a mužem pokracovat :lol:

Tvl to je představa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
7.2.24 17:00
@Vlasta Fligova píše:
Stařenka při souloži strekuje ponožky nani mladík a stařenka jen na něj počkej synku jen si trošku domotam klubíčko a mužem pokracovat :lol:
Úplně ho pak vidím v těch ponožkách v druhém díle :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
7.2.24 17:01
@nikitice píše: Úplně ho pak vidím v těch ponožkách v druhém díle :mrgreen:

Nohy v teple jsou základ že jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.24 17:38