Erotický live chat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@sosovicka píše:
píše mi to tohle, tak zvýšit net? nevim coyour network speed is very low, affecting the image quality. your stream is frames per second must be over 3FPS. you should consider using a lower camera resolution.
Ahoj
mas nizkou rychlost internetu, takze budes mit i horsi kvalitu videa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@angelusz píše:
@sosovickaAhojmas nizkou rychlost internetu, takze budes mit i horsi kvalitu videa
takže kolik to mam mit, upload a download? diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
internet
Ahoj holky, muzu se zeptat, jaky mate internet, kdyz vysilate z domu? od koho a jak silny a za kolik? a co mate za ZL (druh cinnosti nazev) ![]()
diky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky není tu některá z Brna, která by mi byla ochotná poradit ohledně registrace a tak? Nejlépe osobně z Brna… náhradu za rady/pomoc, čas domluvíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím bude tady naka hodna holčina ktera mi pomuže a vysvetli jak jsi mam založit live chat nechci jít do studia když berou takové provize
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bruce 888
Ahoj chtěla bych tě poprosit jestli by jsi mi mohla vysvětlit kde jse mam zaregistrovat a co k tomu potřebuju jestli by jsi byla tak hodna vysvětlila jsi mi to děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomoc
Ahoj holky, prosím vás, máte tady některá zkušenosti s live_chats_at _home. com? zaregistrovala jsem se, všechno mi bylo povoleny, ale teď se na ty chaty nemůžu dostat. V mailu mi psali, že do několika prac dni mi to zaktivuji a už je to asi 14 dni a furt nic…? Děkuji za odpověď
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím vás, máte tady některá zkušenosti s live_chats_at _home. com? zaregistrovala jsem se, všechno mi bylo povoleny, ale teď se na ty chaty nemůžu dostat. V mailu mi psali, že do několika prac dni mi to zaktivuji a už je to asi 14 dni a furt nic…? Děkuji za odpověď
Doufám, že nějaká hodná duše na to bude reagovat, protože by mě to taky zajímalo. Sice jsem se tam neregistrovala, ale uvažovala jsem o tom.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu
Ahoj holky, potřebovala bych radu, zaregistrovala jsem se na americkém chatu, ještě potřebuji lepší webku a chtěla bych začít. Mohla by jste mi některá pomoci do začátku, poradit co a jak. Chci se zeptat jak moc je to spolehlivé, že to uvidí opravdu jen venku a né třeba soused z okolí. Děkuji, byla bych moc vděčná za pomoc do začátku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Connie123 píše:
Ahoj holky, potřebovala bych radu, zaregistrovala jsem se na americkém chatu, ještě potřebuji lepší webku a chtěla bych začít. Mohla by jste mi některá pomoci do začátku, poradit co a jak. Chci se zeptat jak moc je to spolehlivé, že to uvidí opravdu jen venku a né třeba soused z okolí. Děkuji, byla bych moc vděčná za pomoc do začátku.
Ahoj Connie, upřímně nelze spoléhat na to, že se to nikdo nedozví, ani tam nelze utajit identitu, pokud se chceš trochu pojistit doporučuji na začátek koupit paruku a nebo masku, než si tam najdeš stálé klienty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za informaci, ještě se zeptám jak moc jsou těžké začátky? Za jak dlouho asi můžu očekávat, že se propracuji, tak abych z toho měla alespon nějaké peníze? Při zakládání účtu se ověřuje občanský průkaz, adresa apod. Zůstává to tam někde uloženo, vidí moje pravé jméno a bydliště i klienti? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Connie123 píše:
Děkuji za informaci, ještě se zeptám jak moc jsou těžké začátky? Za jak dlouho asi můžu očekávat, že se propracuji, tak abych z toho měla alespon nějaké peníze? Při zakládání účtu se ověřuje občanský průkaz, adresa apod. Zůstává to tam někde uloženo, vidí moje pravé jméno a bydliště i klienti? děkuji
Connie123 začátky jsou vždy těžké a netýká se to jen chatu, občas je chuť s tím praštit, spís záleží na tobě, jak moc budeš šikovná a jak zaujmeš
adresa nikoho zajímat nebude, jen jméno a jestli je OP opravdu tvoje, ano OP by měla být uložena, ale pouze pro stránku, nikoliv pro klienty, pro klienty si připrav jiné info, než to pravdivé
přeci jen pravéjměno, věk a bydliště je tvá věc, do které nikomu nic není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit