Erotický live chat

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
24.3.19 21:05

Slečny co píšou, že stačí kamera a osvětlení pravděpodobně dělají jeden, max dva chaty a rozhodně nevydělávají 100 a více tisíc měsíčně. Pokud chceš dnes konkurovat nádherným, 20ti letým holkám z USA alespoň výdělkem, (respektive se dostat alespoň na jejich 10% - 20% výdělku, protože dokážou vydělávat i přez milion měsíčně), tak nemůžeš zůstat u jednoho chatu v SD kvalitě vysílání. My co 2-3 roky kupujeme nové mašiny (jedna cca 30.000,–) aby jsme mohli byt konkurenceschopní. Takový stroj Ti stačí v pohodě na 4 chaty. Ale to je stále málo, protože nemůžeš se spoléhat, že zrovna na nich uděláš velký peníze. Chodí to tak, že na jednom chatu uděláš třeba 8 tisíc na zbylých 10ti chatech jen 2000. A zítra zase jinde. Nikdy nevíš na který ten chat přijde zrovna dobrej klient. Holka co se tím chce fakt dobře živit MUSÍ vysílat minimálně na 8 a více chatech. My jich děláme až 12 (z výběru 16ti) a to máš 3× PC + 3× kamera. K tomu, abys na to vůbec viděla potřebuješ tedy 3× velkou TV (u nás používáme nejčastěji 108cm úhlopříčku). A už jsi přez 100.000,– v nákladech dávno. A to jsme se nedostali ani k internetu. Abys utáhla datový přenost na uploadu alespoň v HD kvalitě (a to dnes holky v americe začínají vysílat ve 4k), potřebuješ 100/100 internet. Ale ne to co Ti nabízí UPC a další. Potřebuješ svojí linku, aby Ti sousedi neubírali rychlost. Takže to máš, dle poskytovatele, dalších 6 - 12 tisíc měsíčně jen za internet. Pokud to chceš dělat dobře, musíš do toho investovat. Kdo dělá na jednom PC dva chaty, tak pak píše do diskuzí, že ta práce stojí za prd. Schválně, pro Tvou představu, pošlu za chvíli sem i foto jednoho takového domácího studia. Dotyčná dělá na 9 chatech najednou a v průměru si vydělá kolem 120.000,– měsíčně. Jo, a je jí téměř 40 ;). Co se týče toho věku a tak, tak já říkám, že věk/vzhled je jen 30% úspěchu. 20% je prostředí a 50% je komunikace. Bez skvělé angličtiny nebudeš nikdy dělat dobré peníze. 90% velkých klientů je totiž z USA. Takže bez super AJ o tom nikdo ani nepřemýšlejte na profi úrovni :(. A samotná práce? Většina holek si myslí, že si sedne ve spodním prádle před kameru, bude datlovat do svýho iPhonu a čekat, že jí spadne bláznivej klient do klína. Ale to je hrozná mýlka! Tahle práce je skutečně o show a někdy je to pořádná fyzická dřina. Na druhou stranu poskytuje velmi bezpečnou možnost, mít do pár let třeba svůj vlastní dům bez hypotéky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.19 21:11

@camfinity.cz dělala jsem to kdysi, víc jak rok, ale to byla opravdu jiná doba a jiné podmínky - fixní výplata pouze 20 tis/měs a spolupráce na živnosťák.
Zajímavé informace, děkuji že jste si dal práci to vše vypsat a přeji ať se daří :kytka:

• Citovat
  • Upravit
9
24.3.19 21:12

Domácí studio

Posílám fota. Modelka má rozdělenou ložnici závěsy (takže to neruší a navíc je na kameře za ní pěkně vidět obytný prostor) a za nimi má pracovní místo. Jak vidíš, zabírá to i dost místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.19 21:15
@camfinity.cz píše:
Slečny co píšou, že stačí kamera a osvětlení pravděpodobně dělají jeden, max dva chaty a rozhodně nevydělávají 100 a více tisíc měsíčně. Pokud chceš dnes konkurovat nádherným, 20ti letým holkám z USA alespoň výdělkem, (respektive se dostat alespoň na jejich 10% - 20% výdělku, protože dokážou vydělávat i přez milion měsíčně), tak nemůžeš zůstat u jednoho chatu v SD kvalitě vysílání. My co 2-3 roky kupujeme nové mašiny (jedna cca 30.000,–) aby jsme mohli byt konkurenceschopní. Takový stroj Ti stačí v pohodě na 4 chaty. Ale to je stále málo, protože nemůžeš se spoléhat, že zrovna na nich uděláš velký peníze. Chodí to tak, že na jednom chatu uděláš třeba 8 tisíc na zbylých 10ti chatech jen 2000. A zítra zase jinde. Nikdy nevíš na který ten chat přijde zrovna dobrej klient. Holka co se tím chce fakt dobře živit MUSÍ vysílat minimálně na 8 a více chatech. My jich děláme až 12 (z výběru 16ti) a to máš 3× PC + 3× kamera. K tomu, abys na to vůbec viděla potřebuješ tedy 3× velkou TV (u nás používáme nejčastěji 108cm úhlopříčku). A už jsi přez 100.000,– v nákladech dávno. A to jsme se nedostali ani k internetu. Abys utáhla datový přenost na uploadu alespoň v HD kvalitě (a to dnes holky v americe začínají vysílat ve 4k), potřebuješ 100/100 internet. Ale ne to co Ti nabízí UPC a další. Potřebuješ svojí linku, aby Ti sousedi neubírali rychlost. Takže to máš, dle poskytovatele, dalších 6 - 12 tisíc měsíčně jen za internet. Pokud to chceš dělat dobře, musíš do toho investovat. Kdo dělá na jednom PC dva chaty, tak pak píše do diskuzí, že ta práce stojí za prd. Schválně, pro Tvou představu, pošlu za chvíli sem i foto jednoho takového domácího studia. Dotyčná dělá na 9 chatech najednou a v průměru si vydělá kolem 120.000,– měsíčně. Jo, a je jí téměř 40 ;). Co se týče toho věku a tak, tak já říkám, že věk/vzhled je jen 30% úspěchu. 20% je prostředí a 50% je komunikace. Bez skvělé angličtiny nebudeš nikdy dělat dobré peníze. 90% velkých klientů je totiž z USA. Takže bez super AJ o tom nikdo ani nepřemýšlejte na profi úrovni :(. A samotná práce? Většina holek si myslí, že si sedne ve spodním prádle před kameru, bude datlovat do svýho iPhonu a čekat, že jí spadne bláznivej klient do klína. Ale to je hrozná mýlka! Tahle práce je skutečně o show a někdy je to pořádná fyzická dřina. Na druhou stranu poskytuje velmi bezpečnou možnost, mít do pár let třeba svůj vlastní dům bez hypotéky ;)

Ale prdlajs… Pjs dělala 5 let na jednom jediném live chatu (nebudu zmiňovat který server) a vydělával jsem minimálně 100 tis měsíčně, i 350 tis třeba přes vánoce. Nebylo to Teda hned první rok, ale druhý bylo už 150 tis a víc. Takže co říkáš, je blbost. Měla jsem tedy hodně zamilovaných klientů, kteří vykecavali i celé noci. Vysílala jsem z domu na notebooku s kamerou logitech ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.19 21:18

Jo a začínala jsem se začátečníků znalosti AJ, až potom jsem byla schopna mluvit na kameru plynně i s klienty USA atd… Díky livechatu se anglicky domluvím, používám ji teď už v „normální“ práci :) začínala jsem s pár frazema na papírku, a první měsíc jsem vydělala 30 tis. Takže, jestli ty máš blbou zkušenost, tak nemusí to mít každý. Asi to moc neumíš ;)

• Citovat
  • Upravit
9
24.3.19 21:22
@Anonymní píše:
Ale prdlajs… Pjs dělala 5 let na jednom jediném live chatu (nebudu zmiňovat který server) a vydělával jsem minimálně 100 tis měsíčně, i 350 tis třeba přes vánoce. Nebylo to Teda hned první rok, ale druhý bylo už 150 tis a víc. Takže co říkáš, je blbost. Měla jsem tedy hodně zamilovaných klientů, kteří vykecavali i celé noci. Vysílala jsem z domu na notebooku s kamerou logitech ;)

Za A) pokud jsi tohle dělala někdy před 10 lety, ok. Nikdo Ti to nebere. Dnes je úplně jiná situace a holky musejí ve většině případů makat.
Za B) přečti si to celé, ať alespoň víš na co a koho reaguješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.19 22:00
@camfinity.cz píše:
Za A) pokud jsi tohle dělala někdy před 10 lety, ok. Nikdo Ti to nebere. Dnes je úplně jiná situace a holky musejí ve většině případů makat.
Za B) přečti si to celé, ať alespoň víš na co a koho reaguješ ;)

To je jiná anonymní, máme podobné kytičky. Já jsem se dotazovala a poděkovala 8)

• Citovat
  • Upravit
9
24.3.19 22:29
@Anonymní píše:
To je jiná anonymní, máme podobné kytičky. Já jsem se dotazovala a poděkovala 8)

Já vím ;) Předpokládám, že ona vysílala dávno. Dnes jsou úplně jiné HW nároky i nároky na holky. Kdyby to bylo takhle jednoduché „vemte svůj notebook, běžný internet a pár papírků s anglickou sexuální frází a budete vydělávat statisíce“ tak to dělá opravdu každý. Mluvit o něčem co už funguje jinak je přesně to, čemu jsi se chtěla vyhnout při získávání informací, že jo? Takže jak vidíš, dostat ty správné informace - jako si hodit korunou ;) Prošlo mi rukama cca 40 modelek, viděl jsem už kde co, svou práci znám, ovládám a holky co ke mě přešly z různých studií nikdy nelitovaly. Znám i starší holky, co to dělaly před 15-10 lety a tenkrát toho nebylo tolik, takže se dalo i vydělat to co ona píše. Dnes je ale úplně jiná situace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.5.19 22:34

Anonymní

Mohla bych tě poprosit o nějaké informace ohledně livechatu atd.?napsala bych kdyžtak email.. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.5.19 22:35
@Anonymní píše:
Jo a začínala jsem se začátečníků znalosti AJ, až potom jsem byla schopna mluvit na kameru plynně i s klienty USA atd… Díky livechatu se anglicky domluvím, používám ji teď už v „normální“ práci :) začínala jsem s pár frazema na papírku, a první měsíc jsem vydělala 30 tis. Takže, jestli ty máš blbou zkušenost, tak nemusí to mít každý. Asi to moc neumíš ;)

Mohla bych tě poprosit o nějaké informace ohledně livechatu? byla bych ráda do začátků..diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.19 12:18

Petinaja

Napsala jsem ti soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.19 16:14

Anonymni

Ahoj můžu poprosit více info ohledně livechatu děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
9.7.19 16:15

Anonymní

Můžu prosím více informací ohledně livechatu děkuji :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.10.19 18:33
@Anonymní píše:
ha ha Janco, jeste stale te ta prace napada? :mrgreen:
Oni nemci jsou opravdu prasata, ale vim, ze kdyz je oblbnes a slibujes jim, ze se s nema setkas, tak chodi denne a daji se z nich dostat velke penize.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.10.19 18:34

Chat

Dobry den, poradily byste mne ten americký chat, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat