Erotický live chat
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak já si nemyslím, že tohle je otázka inteligence a schopností.
Není to úplně v cajku, na druhou stranu já dokážu pochopit, že někdo využije této příležitosti a chce si takhle přivydělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:áno v tomto máte pravdu už to není ani o inteligenci a schopnostiach už vobec nie, ale aká čiastka je na vašom konte. Ja situaciu tiež chápem, prečo neprilepšiť rodine, pokiaľ je možnosť a mať vďaka príjmu viac času na rodinu pokiaľ to neublíži nikomu. Len som stále nepochopila dotazy na deti. Z akého dovodu sem ťahajú deti, myslím, že každá rozumná mamka, ktorá si takto ptivyrába určite dbá na tabu a súkromie.
Tak já si nemyslím, že tohle je otázka inteligence a schopností.
Není to úplně v cajku, na druhou stranu já dokážu pochopit, že někdo využije této příležitosti a chce si takhle přivydělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co se týče vzdělání…nechci se nikoho dotknout, ale nějaká blbka, která ani neovládá gramatiku si v tomto oboru moc nevydělá. Takže toto není o vzdělání. Jde o to jaké máte momentálně možnosti. Suďte si mou morálku atd, ale děti sem opravdu netahejte. Samozřejmě je prvořadé, aby se jich toto nijak nedotklo, tím myslím, že opravdu nepracuji v jejich přítomnosti. Ono se lehce soudí, ale kdo měl vždy život nalajnovaný popř. jiné možnosti asi nepochopí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prosim o radu
Ahoj, chci se zeptat..kdybych chtela pracovat na catu v zahranici jak si tam pridam pritele? moc dekuji Verca
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
studio magiclife
Ahoj holky, chystam se do studia magiclife, už jsem slyšela docela dobře reference, slečna tam byla pry před 4 rokama.. vite něco ted o tom studiu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj na MagicLife pracuju asi pul roku a bez problému ohledně peněz a vyplacení, chudí k nám holky z jiných brněnských studií, že měly problémy s penězma a tak… docela šílený co sem slyšela že se děje… jinak jsou přísní na dodřžování naplánovaných směn..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledám Studio nebo soukrom
Ahoj, mám vlastní registračky na serverech, ale nemám doma pro to soukromí, porotože moje rodina soukromí asi nezná a pokoj nemám, jsme v obýváku, kde mám i ložnici a „pokojíček“. Do studia se mi moc nechce kvůli strhávání provizí, radši bych byla u nějaké holky za nějaký „nájem“ nebo něco takového. Nevíte o něčem? Nebo ais nakonec to studio, protože doma je to neúnosný a můj přítel mě neustále sleduje z intru. Nevíte o něčem? Mám vlastní webku C920. Bohužel nemám pc, protože se mi doma na něj nedaří vydělat.
Praha. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hustý kolik holek tohle dělá, já bych na to teda neměla žaludek
nebojíte se, že vás poznají známí, přítel nebo rodiče??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika67 : Žaludek na to moc nemám, ale když se nechci svlíknout sama, tak to neudělám. Nedělala bych to, ale moje máma se dost zadlužila a chtěla jsme si najít brigádu, abych si mohla udělat řidičák a našetřit něco do budoucna. Jenže její půjčka, kterou není schopna splatit (byl to na ní ušitý podvod, takže bohužel) mi udělala čáru přes rozpočet a já bych jí to chtěla splatit, aby už měla klid a nemusela furt stresovat, že nemá co do huby jíst a že nám hrozí vyhazov, protože nemáme na nájem. Ono když máš vyžít s 13 000, když máš 12 000 nájem je dost těžký. A jestli si chci něco trochu našetřit, protože pak budu mít denně školu a budu tam mít povinnou docházku do večera a o víkendu bych se chtěla vidět s přítelem, tak bohužel… Za tohle jsou pěkný peníze. Přítel o tom ví, nadšený z toho není, naopak. Ale snaží mě chápat. A jde to blokovat. Server pozná cz IP adresu, takže tě nevidí. Dá se to obejít, ale to chce trochu umět s PC a pokud to nikdo neví… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LittleNemo To me mrzi, ze musis tohle delat
ale asi je to lepsi nez se nekde prodavat.Tak hlavne ti preji at se brzy dkuhu zbavite a muzes se vratit do „normalniho“ zivota ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tu nějaká zkušená modelka, která by předala zkušenosti nováčkovi? děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky mohli by ste doporucit nejakej ten live chat?
chcito taky zkusit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bruce8888 píše:
Tady ne, jedině pokud by tu byla možnost soukromé zprávy, což nevím:)
Ahoj mohla by som od teba dostat sukromnu spravu nejde ti napisat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
živnosták
Ahoj holky, pod jakou živnost spadá práce na livechatu? díky, nikde jsem zatím nenašla odpověd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit